Şimdi Ara

3 Yıllık Çıktığım kız aldattı beni. (Whatsapp konuşmaları ve olayı anlatıyorum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
4.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: No VI

    Ben yerinde olsam kardeşim o çocuğu döver kıza ağzıma geleni söyler çekip gelirim.

    cocugu niye dovuyonki??? adamin sucu ne , kiz arakdasina sahip ciksin veya kiza hesap sorsun , adam belki sadece cak gec yapicak

    bu ergenler niye boyle saftorik anlamiyorum, kendilerini aska meske verip hayatlarini skyolar sonrada o akdar emek verdim, su akdar yillik iliski deyip agliyorlar, haa bide keske ailemi dinleyip derslerime agirlik verseydim pismanliklarinida cok duyayoruz,

    eee bosuna demiyoruz, iliskiniz olsun , ama en onemlisi dersler, hayata hazirlik , bide kizlari taniyin, kizlar hep daha iyisini arar, opel varsa mercedes bakar, mercedes varsa, ferrari bakar kizlar bu acidan cok cikarcidir haebriniz olsa sende bi soguk su ic ne diyim, aklini basina alaydin , 17-18 yasidna ne ciddi iliskisi, hayatini o, bir iliski uzerine kurman cok sacma ve bu kadar emek harcaman yanlis

    sozlerim sadace sana degil senin konumunda olan herkese, derslerinze bakin dil ogrenin, olursa kizlarla cikin ama hayatinizi feda etmeyin yoksa kicna yediginiz tekmenin acisini 30 yil cekersiniz

    benim zamanimda lisede, capkin arkadaslar simdi askagi ucretle calisiyor, bizde cekinirdik kizlarla konusmaya ama cok sukur 7 kitada 5 ulkede sevgililerim oldu orda burda yasadim hala cok guzel bir hayatim var

    bu yaslar kendinizi hayata hazirlama yaslari evlilige degil




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Surgery

    Her gün onlarca kişinin başına gelebilen bir olay sanki çok imkansızmış gibi fake demişsiniz de eşte dostta çevrede sıkça karşılaşılabilecek bir durum işte kız yeni birini bulmuş senide başından atmak için duygusal yalanlar söylüyor.

    Hocam feyk demeleri koymuyor. Şu forumda adam akıllı dertleşecek kişi yok ona üzülüyorum. Dertleşmek amaçlı açtım konuyu, feyk üstüne feyk yazanlar oldu. Tamam feyk kabul ediyorum, gitsinler yeter ki.
  • Sahte falan degil bence abi aynı durumu ben yaşıyorum üni ye gidicem ama sevgilim benden 2 yaş küçük ayrılmayız diyodum 10 gündür konuşmuyoruz kavga ettik diye.Hatta şuan birisini bulmuştur gibime geliyo ama çok özledim onu alışmaya çalışıyorum onsuzluğa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizlari anlamak guc bosver yerinde olsam gururu falan bi kenara birakirdim yanlarina gider kusura bakma tatlim gec kaldim diyip otururdun kizda sok olurdu hayatinin olayini yasardi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ottan, sebepten ayrılan kız tiplemesi yok mu sanki lol.
  • Bende askere gideceğim diye sevgili yapmadım daha hiç.

    Ben içimdeki bu sevgi patlaması ile sevgili yapıp ayrılsam içimde bomba patlar. Öyle yalnızlığa da gelemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın çayına/sodasina ayçiçek yağı karıştır iliskinizin menzili uzar falan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay amk olaya bak ya. Kız seni başından atmak için bahane arıyomuş bro. Ulan hiç vefa diye bişi kalmamış insanlarda yazık koskoca 3 yıl lan. Geçmiş olsun diyeceğim ama fena durum umarım atlatırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    yok kardeş kusura bakma ama sana daha ilişkiniz devam ederken saçma bir şekilde başka kız bulursun zaten gibi bir cümle kuruyorsa senin hatan o ilişkiyi orda bitirmemendir ne lan bu eoyunmu oynuyoruzda eş değiştircez tamam belki insanın hisleri biter ayrılmak ister belki gerçekten durumunuzu göze alıp yürütemiyeceğini düşünür ama böyle saçma bahanelere yer verilmez net bişey bu ilişki dedğin şey açık olandır böyle araya başkalarını sokarak kaçak dövüşülerek olmaz ayrılcaksan adam gibi seviceksen adam gibi bence sen buna dikkat etmen gerekirdi çok sevsen bile böyle bir lafı eden insan zaten seni ilerde postalarki öyle olmuş.kusura bakma belki yeni bitmiş bir ilişki için böyle konuşmak olmaz bana benden sana hayat tavsiyesi kimi neyi seviyorsan severken karşılığını hakederek ödeyenle ol aranızdaki ilişikiyi bukadar basitçe harcayan insan sana sadece zarar verir.
  • Üstteki saat türkçe ama alttaki pm-am türünde. Fake bir program ile yaptığı belli ssleri ama hala ciddiye alanlar var. Ne diyebilirim ki zamanında sevgilim arabamı çarpmış telefonumu açmıyor konusunu ciddiye alanlar vardı. Konu sahibi primci olduğu belli. İtibar etmeyin yazsam adam yine yazacak gerçi. Devam edin sonrada gerçeği csbyi ayırt edemiyoruz diyin. Hakediyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 29 Temmuz 2016; 1:43:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar kadar tiksindiğim varlıklar yoktur bu dünyada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver fiestan yeter sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler herseye de csb diyip durmayın,bu kadar alçalmayın adam ciddi birsey paylaşmış ayıptır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harun abiye selam söyle

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioheadTR kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum sopayla kafasına vuruacan bunların
  • 3 yildir ciktigin kiza abi diyorsan o iliski zaten bitmis hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla yazdım yazdım sildim, bende senin durumunu yaşadım diyebilirim, ama benim 1 senelikti. :) Fazla özelime girmemek adına şöyle söyliyeyim.

    Sağlığın yerinde mi ? Dost çevren var mı ? İşin, gücün var mı ? Eğer cevabın evetse boşveriyorsun. O kezban kendine bulmuş birini tıpkı diğer Türk kezbanları gibi. Bizim kızlarımızın iyisi çok az malesef dostlar. Toplasanız %40 ı falan iyi malesef. Bu da iyi aile yapısı olmamasından geçiyor. Aile terbiye verse, aile sadakat nedir öğretse, aile ahlak nedir öğretse, aile sevgiyle, aşkla büyütse şu kızlarını inanın erkekler olarak bu derdi yaşamayacağız bile.
    Mesela bakın en güzel örneği Rusya. Rusya'da kadınlar fazla değer görmüyor, sürekli erkekler tarafından hor görülüyorlar, en ufak tebessüm ettiklerini görmeniz çok zor. Eğer ülkeye giderseniz beni anlarsınız. Siz mesela Rusya sokaklarında bir merdiven çıkarken, arkanızda bekleyen bir kadına " buyrun önden geçin " dediğiniz zaman o kadının o kalbi var ya böyle sınavda kopya çekerken yakalanma heyecanı var ya öyle çarpıyor. Bunu git bizim kezbanlara yap, "acaba kıçımı izlemek için mi yol veriyor bu abaza? " durumuna düşebiliyorsun.


    Özet: Ailesiyle içli dışlı olan, ALLAH korkusu olan kızlarla beraber olun. Allah korkusu olmayan, halka çomar diyen, kimseye saygısı olayan tiplerden uzak durun. Üzülen siz olursunuz. Şu dünyada belki en büyük vefakarlığı ben yaptım, ama bende aldatıldım. Gram şeyimde değil. Çünkü o kaybetti, çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor kızlar dahil yani. Sen şimdi aldatıldığın halde onu neden düşünesin ki? Kendine hakaret lan bir kere. :) Aşkın gözü kördür ben sana olacakları söyliyeyim.

    Bir kaç hafta son görülmesine bakacaksın, sonra facebook, twitter bakacaksın hakkımda bir şey atıp tutmuş mu diye. Sonra 1 ay sonra umrunda olmayacak, hatta yeni kişiler arayacaksın, çünkü canına tak etmiştir artık düzgün birisinin denk gelmemesi.
    Ama sana öneri, sen kimseyi arama kardeş. Kısmetin sana gelsin tabi bu arada sende eve hapsetme kendini, kısmetin yoksa nanay yani nerden görecekte gelecek. :)

    Ahlak olmadı mı bu kızların hepsi böyle yapıyor, ha aldatan erkekler de üzerine alınabilir yazdıklarımı.


    Ayrıca son edit:

    Kesinlikle ama kesinlikle şiddetten taraf olma. Sen şimdi gitsen o kadına vursan hiçbir şey değişmeyecek. Yaşanmışı geri alma gibi bir şansın da yok. Allah korusun gidip o kadına bir fiske atsan iyi mi olur? bir bakmışsın ajanslarda haberin geçer anında. Hayatın da mafolur, sokağa çıkamazsın. O yüzden sakın şiddete bulaşayım deme sakın. Allahım sen sabır ver de geç, gerekirse tesbih çek. Ben aldatıldığımı öğrendiğim gün oruçluydum, Allah bana o gün o sabırı, kudreti ve sıhhati verdiği için ona da binlerce şükürler olsun.
    Gidip başkasını bulsa mesela onunla takılsa da bir şey yapmaya kesinlikle hakkın yok, onun bu şekilde ayrılması yanlış ama yanlışı yanlışla kesinlikle örtemezsin. Emin ol bu durumda genelde flört edilen erkeğin dünyadan haberi olmaz, zanneder ki bu kızın senelerdir sevgilisi yok o yüzden biz çıkıyoruz diye. Bu vefasız kadınların en iyi silahıdır kurnaz olmak... O yüzden hiç gereği yok ona en büyük ceza sallamamak ve hayatını rutin bir şekilde yürütmek. Bak böyle yap yemin ediyorum çatlar çatlar durur yerinde.

    Richardbozkurt'un bazı dediklerine katılıyorum hayatın gerçekleri malesef. Bende mesela ülke gezmeye başladım artık bizim milletin kızlarından soğudum diyebilirim. Dış güzellikten ötürü değil tam tersi iç güzelliklerinden ötürü yani vefasız olmaları benim midemi yeteri kadar bulandırdı artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 29 Temmuz 2016; 6:30:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: *DeviantART

    Valla yazdım yazdım sildim, bende senin durumunu yaşadım diyebilirim, ama benim 1 senelikti. :) Fazla özelime girmemek adına şöyle söyliyeyim.

    Sağlığın yerinde mi ? Dost çevren var mı ? İşin, gücün var mı ? Eğer cevabın evetse boşveriyorsun. O kezban kendine bulmuş birini tıpkı diğer Türk kezbanları gibi. Bizim kızlarımızın iyisi çok az malesef dostlar. Toplasanız %40 ı falan iyi malesef. Bu da iyi aile yapısı olmamasından geçiyor. Aile terbiye verse, aile sadakat nedir öğretse, aile ahlak nedir öğretse, aile sevgiyle, aşkla büyütse şu kızlarını inanın erkekler olarak bu derdi yaşamayacağız bile.
    Mesela bakın en güzel örneği Rusya. Rusya'da kadınlar fazla değer görmüyor, sürekli erkekler tarafından hor görülüyorlar, en ufak tebessüm ettiklerini görmeniz çok zor. Eğer ülkeye giderseniz beni anlarsınız. Siz mesela Rusya sokaklarında bir merdiven çıkarken, arkanızda bekleyen bir kadına " buyrun önden geçin " dediğiniz zaman o kadının o kalbi var ya böyle sınavda kopya çekerken yakalanma heyecanı var ya öyle çarpıyor. Bunu git bizim kezbanlara yap, "acaba kıçımı izlemek için mi yol veriyor bu abaza? " durumuna düşebiliyorsun.


    Özet: Ailesiyle içli dışlı olan, ALLAH korkusu olan kızlarla beraber olun. Allah korkusu olmayan, halka çomar diyen, kimseye saygısı olayan tiplerden uzak durun. Üzülen siz olursunuz. Şu dünyada belki en büyük vefakarlığı ben yaptım, ama bende aldatıldım. Gram şeyimde değil. Çünkü o kaybetti, çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor kızlar dahil yani. Sen şimdi aldatıldığın halde onu neden düşünesin ki? Kendine hakaret lan bir kere. :) Aşkın gözü kördür ben sana olacakları söyliyeyim.

    Bir kaç hafta son görülmesine bakacaksın, sonra facebook, twitter bakacaksın hakkımda bir şey atıp tutmuş mu diye. Sonra 1 ay sonra umrunda olmayacak, hatta yeni kişiler arayacaksın, çünkü canına tak etmiştir artık düzgün birisinin denk gelmemesi.
    Ama sana öneri, sen kimseyi arama kardeş. Kısmetin sana gelsin tabi bu arada sende eve hapsetme kendini, kısmetin yoksa nanay yani nerden görecekte gelecek. :)

    Ahlak olmadı mı bu kızların hepsi böyle yapıyor, ha aldatan erkekler de üzerine alınabilir yazdıklarımı.


    Ayrıca son edit:

    Kesinlikle ama kesinlikle şiddetten taraf olma. Sen şimdi gitsen o kadına vursan hiçbir şey değişmeyecek. Yaşanmışı geri alma gibi bir şansın da yok. Allah korusun gidip o kadına bir fiske atsan iyi mi olur? bir bakmışsın ajanslarda haberin geçer anında. Hayatın da mafolur, sokağa çıkamazsın. O yüzden sakın şiddete bulaşayım deme sakın. Allahım sen sabır ver de geç, gerekirse tesbih çek. Ben aldatıldığımı öğrendiğim gün oruçluydum, Allah bana o gün o sabırı, kudreti ve sıhhati verdiği için ona da binlerce şükürler olsun.
    Gidip başkasını bulsa mesela onunla takılsa da bir şey yapmaya kesinlikle hakkın yok, onun bu şekilde ayrılması yanlış ama yanlışı yanlışla kesinlikle örtemezsin. Emin ol bu durumda genelde flört edilen erkeğin dünyadan haberi olmaz, zanneder ki bu kızın senelerdir sevgilisi yok o yüzden biz çıkıyoruz diye. Bu vefasız kadınların en iyi silahıdır kurnaz olmak... O yüzden hiç gereği yok ona en büyük ceza sallamamak ve hayatını rutin bir şekilde yürütmek. Bak böyle yap yemin ediyorum çatlar çatlar durur yerinde.

    Richardbozkurt'un bazı dediklerine katılıyorum hayatın gerçekleri malesef. Bende mesela ülke gezmeye başladım artık bizim milletin kızlarından soğudum diyebilirim. Dış güzellikten ötürü değil tam tersi iç güzelliklerinden ötürü yani vefasız olmaları benim midemi yeteri kadar bulandırdı artık.

    İyi gidiyordun allah korkusunda batırdın papi.


    Bi kız kendini gelistiriyorsa abi, boş yaşamıyorsa, derdi sürekli dedikodu, gezmek, alışveriş, ortam, süslenmek, gösteriş değilse kendi benliğinin farkındaysa o kız olmuştur.
    Kızlarımız boş yaşıyor dostum, hangisi felsefe, bilim, tarih veya buna benzer dallarla ilgileniyor.
    İşleri güçleri cafeye gitmek değil mi ?
    Whatsapp grubunda dedikodu döndürüp 1 2 şekil foto çekilip instagrama koymak, hava civa yapmak.

    Allah korkusuymuş, aile yapisiymiş bunlar önemsiz dostum. Ne imkanlarla çok iyi büyüyen kızlar gördüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Peekay kullanıcısına yanıt
    :)

    Kardeşim herkesin tuttuğu kendine tabi. Dediğine gelecek olursak:

    Kendini geliştirenlerde de bu girişim mevcut malesef. :) Ama şu dediklerinden özellikle dedikoduya takıldım ben. Kesinlikle iğrenç bir şey. Erkeği, kadını yapanı sevmiyorum arkadaş nefret ediyorum. Yani tatlı dedikodularla karıştırmamak lazım tabi.
    Valla ben tarih, bilim, felsefeyi çok bilip gene vefasız olan çok kadın tanıdım emin olabilirsin. :) Vefasızlığın çoğunluğunu zaten bu kitle ve dediğin plaza kızları yapıyor.
    Whatsapp grubu dedikodu olayı da yeni moda oldu zaten. Durduramıyoruz vefasızlığı malesef.

    Valla bak şimdi herkesin bir kıstası vardır. Allah korkusu ve aile yapısı bana göre çok önemlidir. Ne imkanlarla çok iyi büyüyen kızlar görmüş olabilirsin, yaşın kaç bilmiyorum ama senden çok şey yaşadığımı görüyorum ben bu yazında. :)
    Sen bence dışarıdan görüp yapıyorsun bu yorumları. Allah aşkına içinde aile terbiyesi olmayan kız ne yapar ? Tamam dediklerim çok gerici olcak belki ama ailesine atar yapan, gece onlara şu saatte geleceğim deyip o saatte gelmeyen, ailesi ile tek bağı para istemek olan hangi kızdan sen hayır gördün anlatır mısın ? Ama ben sana söyliyeyim ben içinde aile sevgisi olan, ailesine saygısı olan, kesinlikle atar yapmayan ve önce ailem sonra sen diyen kızlarda ben böyle bu tür vefasızlıklar görmedim.
    Bir anımı anlatayım sana :) " Üniversitede arkadaşlar ile adalara gidecektik. Kızları da çağıralım dedik ama en ufak kötü niyet yok içimizde maksat beraber olmak. Tüm kızlar geliyordu fakat aralarında sadece bir kız hayır dedi. Nedenini sorduğum zaman erkek arkadaşım haklı olarak izin vermeyecektir dedi. Nedenini sordum, hepinizi gelip yüz yüze tanımıyor neticede sence de verme gibi bir ihtimali var mı izini demişti, bende eyvallah deyip haklısın demiştim. Diğer arkadaş kızlarla takılacağız dersin ne olacak demişti, o kız da ben asla yalan söyleyemem demişti karşılık olarak ve bu kıza ben o gün o kadar çok hayran oldum ki bilemezsin. :) Bu kız da tam dediğim iyi bir aileden çıkan bir kızdı. Ha bu tür aile derken kızını aşırı kasanlardan bahsetmiyorum, orta seviyede yani.

    Neyse senin kişisel fikrin tabi ben saygı duyuyorum. Umarım benim yaşadıklarımı sen yaşamazsın kardeşim. Ama sana öneri, çokta fazla güvenme felsefe, bilim, irfan bilen de yapıyor aynısını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 29 Temmuz 2016; 6:51:14 >




  • Kafani dağıtmaya bak.kov ver gitsin.uni hangi ilde sen onu soyle yardimci olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.