Şimdi Ara

3 TELEFON ARASINDA KARARSIZ KALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİMDE İPHONE 4S VAR. LAKİN DAHA BÜYÜK EKRANLAR İLGİMİ ÇEKMEYE BAŞLADI. SAMSUNG GALAXY S3 - HTC ONE X - İPHONE 5. ŞİMDİ BU TELEFONLARIN İNCELEMELERİNE DE BAKTIM. SADECE İPHONE 5 İNCELEMSİNİN GERÇEKLİĞİ HAKKINDA EMİN DEĞİLİM. AMA DONANIMHABERİN EKİP ÇALIŞANLARININ BİRİSİNİN RESMİ VİDEOSUN HTX ONE -X İLE GALAXY S3 Ü KIYASLAMA YAPMIŞLARDI. GALAXY DAHA İYİ ÇIKMIŞTI 3 PUAN FARKLA. BU FARKDAN ŞARJ SÜRESİ VE ARKA KAPAĞININ AÇILMASINDANDI. ŞİMDİ BENDE KALDIM AÇIKCASI. BİRDE HTC VE SAMSUNG MODELLERİ ÇOK ÇABUK ÜST MODEL ÇIKARTAN TELEFONLAR. AMA İPHONE ÖYLE DEĞİL. ASLINDA ELİMDE KOŞUDA KULLANDIĞIM İPHONE 2G DE VAR. BAŞKA TELEFONLAR BU KADAR UZUN SÜREDE DAYANMAZDI. SADECE BATARYASINI DEĞİŞTİRSEM BENİ HALEN İPOD OLARAK BİLE GÖTÜRÜR. SİZCE NE YAPSAM GALAXY S3 MÜ ALSAM ? HTC ONE X Mİ? YOKSA İPHONE 5 Mİ? İPHONE 5 BEKLESEM SİZCE NE KADAR ZAMANDA EN GEÇ ÜLKEMİZDE SATIŞA GİRER? KISA CEVAPLARLA SEBEP BELİRTEREK YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM.

SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ / ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P / NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO
  • YORUM YOK MU O KADAR BAKAN VARDA ANLAMADIM?
    SİSTEM: WİNDOWS 10 PRO ORJ./ İ7 8700 K/ ASUS ROG STRİX GTX 2080 Tİ / ASUS PRİME Z370-A/ 32 GB DDR4 4.000 MHZ RAM/ 2 ADET SAMSUNG 850 EVO TOPLAM 1 TB/ 1 ADET 500 GB SAMSUNG M2 SSD/ CORSAİR H100İ V2/ COOLER MASTER H500P / NZXT HUE / ASUS PCE AC68/ CREATİVE 7.1 SES KARTI/ LOGİTECH G810/ G633/ G602/ G840 XL/ Z906/ PS4 PRO
  • sen tam bi apple hayranisin dostum, 5i bekle. 2 ay'a gelir diye düsünüyorum

Orijinalden alıntı: polonyalimendil

sen tam bi apple hayranisin dostum, 5i bekle. 2 ay'a gelir diye düsünüyorum

Sizin dediğinize katılıyorum. Gene de konu acayım dedim. Bakalım baska öneri gelecek mı diye. İPHONE 4s imin üzerine 1000 lira nakit ayarladım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVET ARKADASLAR YOK MÜ BİR YORUM ?

• quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

ARKADAŞLAR ELİMDE İPHONE 4S VAR. LAKİN DAHA BÜYÜK EKRANLAR İLGİMİ ÇEKMEYE BAŞLADI. SAMSUNG GALAXY S3 - HTC ONE X - İPHONE 5. ŞİMDİ BU TELEFONLARIN İNCELEMELERİNE DE BAKTIM. SADECE İPHONE 5 İNCELEMSİNİN GERÇEKLİĞİ HAKKINDA EMİN DEĞİLİM. AMA DONANIMHABERİN EKİP ÇALIŞANLARININ BİRİSİNİN RESMİ VİDEOSUN HTX ONE -X İLE GALAXY S3 Ü KIYASLAMA YAPMIŞLARDI. GALAXY DAHA İYİ ÇIKMIŞTI 3 PUAN FARKLA. BU FARKDAN ŞARJ SÜRESİ VE ARKA KAPAĞININ AÇILMASINDANDI. ŞİMDİ BENDE KALDIM AÇIKCASI. BİRDE HTC VE SAMSUNG MODELLERİ ÇOK ÇABUK ÜST MODEL ÇIKARTAN TELEFONLAR. AMA İPHONE ÖYLE DEĞİL. ASLINDA ELİMDE KOŞUDA KULLANDIĞIM İPHONE 2G DE VAR. BAŞKA TELEFONLAR BU KADAR UZUN SÜREDE DAYANMAZDI. SADECE BATARYASINI DEĞİŞTİRSEM BENİ HALEN İPOD OLARAK BİLE GÖTÜRÜR. SİZCE NE YAPSAM GALAXY S3 MÜ ALSAM ? HTC ONE X Mİ? YOKSA İPHONE 5 Mİ? İPHONE 5 BEKLESEM SİZCE NE KADAR ZAMANDA EN GEÇ ÜLKEMİZDE SATIŞA GİRER? KISA CEVAPLARLA SEBEP BELİRTEREK YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM.

Samsung yilda 1kez ust model cikartir. Apple da ayni sekilde arada bir fark yok

• Samsung yılda bir sefer çıkarmıyor. Genel olarak siz galaxy s serisi olarak düşünüyorsanız tamam. Ama onun haricinde diğer serilerde çıkartıyor. Ve açıkcası onda beni en cok hayal kırıklığına uğratan hoparlör arka tarafta. Yere bakıyor. Htc desen arkadasımda kap kullanmasına rağmen kamera kenarları soyulmaya başladı. Bende 5 aylık İPHONE 4s var. Görseniz sifir derseniz. Jelatini var ama kap kullanmıyorum. Ve de çizik yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Saat arasında kaldım (YENİ)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş Caps Lock'un üstünemi oturdun ? Her mesajın Büyük harflerle dolu.Gözüm ağrıdı yemin ederim ya.

one x in arayüzü ve ekran kartı iyi olabilir. ve biliyorsunuz ki htc sense büyük ram ve performans gerektiren bir arayüz. ama bence performans daha önemli. ve zaten kendim basit arayüzlerden hoşlanıyorum. o yüzden yerinde olsam s3 ü seçerdim. hem şarj süresi uzun hem performansı yüksek. bu arada sensation xl kullanıyorum. htc sense i sevmedim.

• iPhone 5'in tasarımı güzel olursa bence onu al.
    iOS'u seviyorsun, çok seviyorsun bence bekle iphone'u ama bir değişiklik yapayım dersen S3'e bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eve gitmek istiyorum

baştan söyleyeyim. ben androidciyim. iOS u gerçekten seviyorsan bekle. ama değişiklik istiyorsan android al derim.

one x in arayüzü ve ekran kartı iyi olabilir. ve biliyorsunuz ki htc sense büyük ram ve performans gerektiren bir arayüz. ama bence performans daha önemli. ve zaten kendim basit arayüzlerden hoşlanıyorum. o yüzden yerinde olsam s3 ü seçerdim. hem şarj süresi uzun hem performansı yüksek. bu arada sensation xl kullanıyorum. htc sense i sevmedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.