Şimdi Ara

3 tane önemli se neo v ile ilgili sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birinci sorum se neo v normalde bana 1 yada 1.5 gün gidiyordu rahat ama 2 gün önce kendi kendine şarjı bitmiş bugün sabah taktim şarj ettim full sonra 5 saat sonra telefona baktığımda %42 şarjı kalmış bu arada hiçbir şey yapmadım telefonla masanın üstünde duruyordu öyle acaba ne oldu dersiniz

2.ci bir sorum ise gene bu hafta bir hata daha oluştu, şarja taktğımda bazen doldurmuyor, şarj kablosunda içinden bir kopukluk oldu zannetmiştim ama ucu çıkarılabilir priz olduğu için kabloyu çıkarıp fotoğraf makinemin prizine taktım kabloyu onda hiç aksama olmadan doldurmaya başladı ama şöyle bişey daha var se neo v nin fişinide ayrıca fotoğraf makinesinde denedim o da çalışıyor nerde yanlış olduğunu bulamadım :D sizde de böyle bir hata oldumu se neo v de bataryanın yanında yuvarlak ok cismi çıktı ufak bir not buda :D

3.cü ise bu programı pc ye yükledim telefonu taktım, güncelleştirme var dedi, onayladım 2ci adıma kadar herşeyi halleti ama 3 cü güncelleştirme bölümüne geçmeden pc den usb yi çekin telefonu kapatın 5 sn bekleyin pc ye kabloyu daha sonra da telefona geri tuşuna basarkende telefona takın diyor burda ne dediyse yaptım ama diğer aşamaya geçmedi acaba sizde böyle bişi oldumu, pc den kabloyu çektikten sonra telefonu kapadım 5 sn bekleyin yazıyor ama telefonu 5 sn sonra açıcak mıyız yoksa telefon kapalıyken mi takmaya başlıycaz kabloları nedense ben bir türlü yapamadım detaylı birisi anlatırsa sevinirim

18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.