Şimdi Ara

3. Sezonun ama başarı olayını çözemedim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar Merhaba. Lol u 3 sezondan beri oynuyorum 5 yıllık playstation kullanıcısıyim. PS3 ps4 um falan var. Ama lol un yeri bir başka. Oynarken ve izlerken çok zevk alıyorum. Ama oyunda çok başarısız buluyorum kendimi. Takım oyunlarında etkim çok az. Sade Braum sup veya gragas Jung ortalamanın üstünde. Günde en fazla 2 oyun atabiliyorum. Bütün resmi turnuvaları izliyorum. Eu Na LCS ve Kore ligi nerdeyse her maçı izliyorum iki senedir. Ama bir türlü başarı sağlayamadım. Sizce nedenleri nelerdir? Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
    Her türlü öneriyi dinlemeye hazırım ama lütfen kırıcı olmayalım.

    İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Madem oynamaktan izlemekten zevk alıyorsun, pro olmak gibi de bir amacın yoksa oyna işte boşver başarıyı falan. Oyun alt tarafı, eğlenmek için var.
  • Maçları bu kadar iyi takip ediyorsan ve iyi bir gözlemciysen, tek y apman gereken ortalama bir oyun bilgisi ile gözlemlediğin her şeyi pratiğe dökmek. Unutmamalısın ki ve malesef ki LoL bir takım oyunu, başarıya giden yol takımı yönetebilmekten geçiyor. Bu da benim gözlemlediğim kadar en iyi Üst koridor ve Ormancı rolünde mümkün.
  • Her zaman derim; amaç edinme, oyna ve keyfine bak.
  • ne hedefliyorsun bilmiyorum ama günlük 2 oyunla yanından bile geçebileceğini sanmıyorum
  • İstediğin kadar turnuva vb. izle oyun sayını arttırmadığın sürece gelişemezsin.Senin yaptığın konu anlatımlı kitap ile ders çalışıp,test çözmemek gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

    Madem oynamaktan izlemekten zevk alıyorsun, pro olmak gibi de bir amacın yoksa oyna işte boşver başarıyı falan. Oyun alt tarafı, eğlenmek için var.

    başarılı olamayınca eğlenceli de olmuyor işte
  • Günde 5 oyun yeter,hatta artar.Hatalarını tekrar etme.Lane kazanabileceğin herolar al ama lane kazanman yetnez,üst koridor oynarkeb tpni iyi kullan,mid oynarken roam at,adc-sup oynarken mide gidip kule alın,ejder alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RIP Gwen Stacy

    İstediğin kadar turnuva vb. izle oyun sayını arttırmadığın sürece gelişemezsin.Senin yaptığın konu anlatımlı kitap ile ders çalışıp,test çözmemek gibi bir şey.

    arkadaş müthiş açıklamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Merak edenler için ben :http://tr.op.gg/summoner/champions/userName=fosilkafa

    @Tokuchi Toua
    Kardeş sen hiç 4'üncü dakikadan sur verilinceye kadar küfür yedin mi Çoğunlukla haksız yere oluyor ama haklı yere yediklerimde var. 30 yaşındayım proluk benim neyime. Ama asıl başlık açma nedenim kite yapmayı daha yeni öğrendim, eskiden bir geri adım bir rakibe tıklıyordum, o da çok yavaş oluyordu. Bunun gibi şeyler bekliyordum açıkcası. Oyundan zevk almak için en azından tatmin edici düzeyde oynamak yeterli, kazanmasak bile.

    Bir arkadaşım var, çok iyi oyuncu. Smurf'ünden gir de bana eksiklerimi söyle dedim. Karşıda morgana graves, bizde vayne ve ben shen sup'tım (yellowstar'ın shen le show yaptığı zamanlar ) morgana kule altı tekti, Q'sunu kaçırınca dal dal dal diye bağırdı, "morgana Q sunu kaçırınca kule altı da olsa direk girersek alırız" ben bunu bilmiyordum. Mesela böyle şeyleri siz kendiniz mi öğreniyor sunuz mantık mı yürütüyorsunuz yoksa yayınlardan mı takip ediyorsunuz?

    @EternalFK Dediğine katılmıyorum arkadaşım. Her oyun en az 1 kötü oyuncu gelecek ( ki o da ben oluyorum bazen ), onunla beraber taşımak önemli olan, ki 2 kötü oyuncu olunca takımda zaten direk sur'a yürüyorsun.

    @LLoncept@RIP Gwen Stacy Birşey hedeflediğim yok, tek hedefim takımın malubiyet sebebi olmamak, galibiyet sebeplerinden biri olmak. Test çözme olayı benim sorunumun net cevabı galiba. Kardeş hanım ve 16 aylık bir oğlum var 2 bile zor bana :D

    @PagRyze Hah bak onu çok güzel yaparım. TP %90 mükemmel bir şekilde kullanırım, hatta bazı maçlarda sırf TP'm gitmesin diye, totem yoksa 2 3 defa sadece kullanırım, boşa hayatta TP atmam. Ama top lane oynarken, yaklaşık her zaman minyonda geri düşerim. çok safe oynuyorum, çünkü 1 e 1 de bile genelde savaştan malup çıkacağımı bilirim, onu kestiremiyorum mesela. Dün Malp ile tyramere karşı oynadım , adam beni kule altından çıkartmadı, trundle'a karşı oynadım , ilk 5 levele kadar ezdim ama adamda tutuştur vardı, 6 olur olmaz aldı beni. bu durumlarda nerde hata yaptım inan hala bilmiyorum. Mid oynayamam, burst herolarla, skill shotlarda pek başarılı değilim. Pozisyon alma konusunda da iyi değilim, adc ve özellikle mid hiç bana göre değil.

    Meta'da hangi champler var çok iyi bilirim, takım komposizyonu varsa ona uyumlu herolar almaya çalışırım. Ama yinede bronz 1 im kardaş :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shingo Yabuki -- 17 Mart 2016; 9:54:20 >




  • O kadar izliyorsan belli bir taktik birikimin olmuştur. Oyunlarını kaydet kendi hatalarına bak çok gülüyorsun başlarda Zamanla aklına oturuyor hatalarını azaltıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxi abi izle cok pro olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.