Şimdi Ara

3 Senelik sevgilim tarafından terkedildim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam haklısınız, hayatıma bakmaya çalışıyorum artık.
  • akyes A kullanıcısına yanıt
    Denk gelirseniz sürekli kızı kesme. Görmemiş gibi yap. Arkadaş ortamında rahatça takıl, gül. Hatta mümkünse yeni manita yap gözünün önünde takıl. Köpek gibi kıskanacağından şüphem yok hocam :)
  • Arkadaş tam zamanı gelmiş artık her yerden onsuz eğlendiğin izlenimi verip paylaşımlar yapman lazım başka başka kızlarla resimler paylaşman lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Csb mi değil mi bilemem,tam okumadım ama aynı ünide ayrılık durumu çok zor oluyor be. Her gün tekrar tekrar görmek o kadar acıtıyor ki... Benimki bir de bunun 5te biri kadar ancak sürdü.
  • Benimde 5 yıllık ilişkim vardı bitti işte sen iyi birisin arkadaş kalalim vs gibisinden şeyler. Emin ol başkası olmasa böyle birşey demez. Ki ben de haklı çıktım 2 sene aynı şehirde uni okuduk vs ama sana şunu diyeyim zaman gerçekten herseyin ilacı unutuyorsun hatta başka birileriyle flört ediyorsun ya da çıkıyorsun aklına ara sıra geliyor oda meraktan o kadar özlem sevgi 0 oluyor. Ama dedigim gibi zaman gerekiyor benim kendime gelmem 3 ay felan sürdü sana önerim stalk yapma daha kötü olursun kafayi yersin. Ben düşünüyorum ki o kızın abisi ile flört ediyorlar ya da başka biriyle karaktersiz insan gerçekten çok var bunlar gibi. Yarın öbür gün fotolarını sosyal medya ya pp de yaparsa şaşırmam umarım yanılıyorumdur ama genelde böyle oluyor o yüzden stalk yapma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-80817338D

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ben diş hekimliğini bitiricemde bu yil noldu. arkadaşın başına gelenler vız kalır benimkinin yaninda.



    karakter meselesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok bağlanma birine ipini sen havadayken keserse ölürsün
    az bağlan ki yükselemeden kopsun yarası olur ölümü olmaz...
  • fotoğrafları ve onu hatırlatacak her şeyi sil. yoksa emin ol unutamazsın, açıp açıp bakarsın her seferinde. unutmak istemeyeceksin ama baksana kız çoktan unutmuş da başkalarıyla konuşmaya başlamış. sen de sürekli yeni bir kadınla konuş, güzel çirkin zeki gerizekalı fark etmez yeter ki vakit geçsin, oyalasın seni yeter.
  • Üç senede her şeyi beraber yapar kendi özel hayatlarınıza birbirinizi sokarsanız ilişki monotonlaşır.Ben en yakın arkadaşımla iki sene hep beraberdim daha sonra çeşitli sebeplerden dolayı bazen üç ay görüşmedik ama bu süreçte ilişkimiz daha da kuvvetlendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum. Bos ver dostum bu kızdan daha hic Hayır gelmez. Hayat bos. Istediğin gibi yasa ve kimseye bağımlı kalma. Sagliklımısın evet

    Annen baban yanında mı evet. Yeterli. Kız bana cok bos birisi olarak geldi. Ugrasma bos ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee boşuna dememiş Freud “Bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği insan siz olursunuz.” diye.



    Senin adına üzüldüm dostum. Ama hayat devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayat nasil gidiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilişkiniz cinsel anlamda nasıldı hocam ? kız ayrı eve çıktıktan sonra birşeyler yaşamış olabilir, yaşamak istemiş olabilir ve bunu büyük ihtimalle seninle yapmak istemedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.