Şimdi Ara

3 Senelik sevgilim tarafından terkedildim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
7.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçek DH'li bu kadar uzun yazı okumaz...

    Şunu paragraflara bölseniz keşke...

    Edit: Hocam olanların nedenini anlamışsın zaten ama böyle barışmaya çalışman hata bence. Böyle durumlarda salacaksın gidecek, sana değer vermeyene sende verme. Çünkü sen üzülürken arkandan "Uff slk bana ypşt yha .s .S" oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawras -- 14 Ağustos 2018; 17:55:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keira-

    C S B
    Hocam avatarın o kadar ağır çekilmiş ki sanki zaman durmuş hareket etmiyor gibi gözüküyor. Biraz daha hızlı ağır çekim olsaymış iyi olurmuş.
  • Kız milleti menfaatcidir hocam daha iyisini bulduğunda hiç cekinmeden ayrılır

    O yüzden Türk kızları için kendini uzmeye yipratmaya değmez

    Senden ayrılmadan önce alternatiflerle gorusmustur kesin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    Cinsellik her iki tarafıda birbirine bağlar kardeşim tabi ilk yaşanıyorsa bu yuzden bence cinsellik ilişkiyi değil kısaltmaz hatta ömürlük bile yapabilir.En azından bizim toplumumuzda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadan csb diyorum. Boyle uzun yazilar csb'dir.net.

    Hatta kesin gereksiz detay falan verilmistir uzatmak icin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karadeniz, küçük şehir, aşk hikayesi Bartındır orası ve Bartında ki kızlara güven olmaz
  • Zor bi durum hocam bunu atlatmak için yeni kişiler yeni kızlar yeni heyecanlar lazım bence, okurken kıza sinirlendim böyle bi kızın peşinen asla daha fazla koşmazdım ki barışırsınız diye umuyorum, bundan sonra yazma etme elbet boşluga düşüncek yazıcak . Tecrübeye sabit.
  • Klasik kızı hayatının merkezine koyan erkek ve o erkeğı kaç senelik sevgili olurlarsa olsunlar silip atabilecek kızın hikayesi



    Bu durumda onbinlerce erkek vardır.Bi kız 3 senelik ilişki sonrası sen iyi birisin arkadaş kalabiliriz diyorsa hadi lan ordan diyip iletişimi keseceksin.Çünkü o kız yarın sevgili yapınca heryerden sana engeli basacak zaten Birde senide başkasınıda istemiyorum yalanını her kız istisnasız söyler ve muhtemelen o anlarda başkasıyla konuşurlar.Kenidini ezdirme takip etmeyi bırak,sen 3 senemiz geçmiş diye çabalıyorsun o tınlamıyor bile.Aslinda kız olarak onun 3 sene için çabalaması gerek ama etrafında o kadar yazan erkek varken seni pekte takmaz.Üzme kendini yoluna bak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 14 Ağustos 2018; 21:16:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla uzun uzun yazmak isterdim ama vaktim yok. Sana kısa bir özet geçeyim, dediklerimin hepsi gerçekleşecek güven bana.

    Öncelikle hayatın bize ne getireceğini, şu anda elinde olduklarının sana zarar ya da fayda sağlayacağını bilemeyiz hiçbir zaman. Şaşırtıcı derecede olasılıklar zincirinde yaşıyoruz fakat çoğumuz farkında değil bunun.

    Kısa bir hikaye anlatayım.

    Adamın birisinin atı kaçıp gitmiş. Arkadaşları da üzülmüş, yazık olmuş falan deyip teselli etmeye çalışmışlar. İçlerinden biri "Atın da gitti şimdi, kötü oldu bu." demiş. Adam da "Bilemem" demiş. Birkaç gün sonra kaçan atı yanın 5 at ile daha geri gelmiş. Arkadaşları başlamış sevinmeye. "Ooo bak ne kadar şanslısın bir atın gitti, altı at geldi." diye. Adam da demiş ki "Bilemeyiz iyi mi oldu kötü mü oldu.." Sonra oğlu o atlardan birine binip bacağını kırmış. Arkadaşları başlamış "Keşke o atlar gelmeseydi, bak çocuğunun bacağı kırıldı." Adam da demiş ki "Bilemeyiz iyi mi kötü mü oldu" O dönem savaş çıkmış ve seferberlik ilan edilmiş, oğlunu da almaya gelmişler fakat bacağı kırık diye almamışlar savaşa.

    Yani kısaca hiçbir olayın bizim açımızdan iyi mi kötü mü bilemeyiz. Ayrıldığın kız arkadaşın belki de ileride tanıyıp bu kızdan 10 kat daha fazla seveceğin bir kızla tanışmana engeldi ve ortadan kalktı.

    Hayatımda çok sayıda ilişki yaşadım. Atıyorum 20 kişi ile birlikte olmuşsam sadece 3-4 tanesi beni bırakmak istedi ya da bırakmak zorunda kaldı ama bunlar bana büyük ders olmuştu. Bir kız arkadaşım vardı gençken, diyordum ki ben bu kız için ölürüm, onsuz yapamam vs. Ayrıldık ve bir süre sonra öyle biri ile tanıştım ki diğer kız aklıma bile gelmedim. Sonra o kızdan da ayrıldık, bu kız için de yine ölürüm çok seviyorum vs. diyordum. Sonra bir başkasını daha buldum, öteki kızlara beş çekerdi her konuda. Dedim tamam bunu cidden çok seviyorum vs. yine. Sonra ayrıldık.

    Bu kadar basit anlattığıma bakma cidden çok sevmiştim ve üzülmüştüm her birini. Böyle böyle giderken en son bir kızla tanıştım. Hani böyle özelliklerini kağıda yazıp böyle bir insan yaratın desen anca olur yani, ne ararsam var. Gerçekten hayalimdekinin aynısı.

    E şimdi düşün, ben o ilk başlardaki kızlardan birine tutuklu kalsaydım bu son kızla nasıl tanışıp birlikte olacaktım?

    Zannetme ki o kız şu an elde edebileceğinin en iyisi.. Daha kimlerle tanışırsın ki bu kızın adını sorsalar 1 saat sonra anca hatırlarsın.

    Gerçekçi olursak bu aralar illa ki canın sıkılacak, moralin bozuk olacak ama zaman da olabildiğine hızlı akıyor fark etmiyoruz. Mutlaka bir gün değişimi hissedeceksin inan ki.





  • 3 ay sonra acın hafifler, 6 ay sonra unutursun.

    Çözümü başka bir kız değil; dua ve maneviyat.

    Bunalıma girebilirsin bir-iki ay, bu doğal süreç. Arkadaşlarınla beraber ol, pek yalnız kalma. Anne ve baban da iyi gelir bu süreçte.

    Müzik dinleme, hele slow parça asla dinleme. Beraber gittiğiniz kafeye gitme. Onu başka bir erkekle hayal etme, öyle bir şeye ihtimal veren fikirleri zihninden kov. Ortak arkadaşlarınızla görüşme bir süre, twitter hesabını kapat.

    Kızın üstüne gitme, sal gitsin. Sen üstüne gittikçe o daha da kaçacak unutma. Israr etmen onu geri getirmeyecek. Getirse bile -ki bu imkansıza yakın- ona aynı gözle bakabilme olasılığın yok.

    Allah yardımcın olsun.
  • Anlık olarak berbat bir mideye, hatta ilk bir iki ay böyle olmaya devam etsen de kendine saygını yitirme kardeş. Ya kızla aran kötü olabilir ama şöyle düşünmeni istiyorum. Onu unutmak için çabalama ama onu hatırlamamak için çabala. Yani demem o ki, varsın gitsin hayatına baksın ve sen de hayatına bak. Yani üç senede yaşadığın şeyleri unutma, ama hatırlamak için de çabalama. Bırak akışına, gittiğiniz her yere de tekrar git bence. En azından 3-4 ay sonra gidip aklına gelicek. Şuanki depresif ve mutsuz ruh halinle her şeyi çöz kafanda. Sonra yoluna bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abisi konuşmak istiyordu ya kadar okuyabildim. Çok üzüldüm gerçekten çok .. sen onu hayat arkadaşı olarak gördün ama o vakit geçirme araci olarak seni gördü . Yeni arkadaşlar yeni çevre yeni ortam da onu farklı bir yere itti .. kız Arkadaşinla cinsellik yasadiysan eğer farklı heyecan peşine gitmiş olan olabilir . Çok şey düşünülür bence kafaya takmamaya özen göster.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum, şunu söylemeliyim insan hayatı bir sayı doğrusu gibi bazen mutlu olup +10 oluyorsunuz bazen düzen bozuluyor - 5 oluyorsunuz bir doğru üzerinde sürekli git gel yapıyorsunuz. Evet evlilik hayalleri,sevgililik, beraber eğlenme, yeme içme her şey peri masalı gibi sevilmek insanı mükemmel hissettiriyor fakat kendimize ait hayatımızı kimseye bağlamamak lazım. Tek doğdum, tek öleceğim ilk doğduğumda tek başıma ağladım bunu hiç unutmuyorum her yaşadığım olayda bu aklıma geliyor.. Sana vereceğim tavsiye ve bu yaşıma dek yaşadığım tecrübelerim " olmuyorsa zorlamayacaksın!" Öyle filmlerdeki gibi zorladım mesaj attım oldu muhabbeti yok, karşının içinde sana karşı bir şey kalmadıysa sevgililin amacı "mutlu olmak, kendine bir şey katmak, sevgilinin senin hayatını daha üst seviyeye çıkartıp mutlu etmesi beraber güzel zamanlar geçirmek" değil midir? Kavgalar, moral bozuklukları kızın eksileri artılarının üstüne çıktıysa genel gidişat eksi yönlüyse sevgili olmanın amacı nedir ki kendini üzmekten başka? Ona yazmamalısın, onsuz yaşayamam sanmamalısın acını yaşayacaksın kimse sana birden geçecek demiyor fakat böyle sürüncemede giderse çok daha fazla üzüleceksin son sözüm herkes kendi yoluna/işine baksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kader ortağıyız.
  • Dostum 2 gün önce ayrıldım bende seni anlayabiliyorum. Bize bile gelmişti oturduğu yerde bile hatırası var mutfağa geçiyorum yaptığımız kahvaltılar vs aklıma geliyor kızdan çok yaşadığımız hatiralara üzülüyorum. Bir çok fedakarlık yaptım bir kez karşılığını almadan ama sen beni tamamlayamiyorsun gibi laflarla çekip gitti oda. Evet üzülüyorsun ama kendini ondan sogutacak düşünceler bul kendine birazda olsa acını hafifletebilir. Özellikle geceleri uyumak çok zor oluyor. Göğsünün ortasına ağırlık cokuyor uyuyamoyosun düşünmekten. Umarım en kısa sürede bu acıyı atlatiriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bu konularda bir takım sıkıntılarım var. Zaman geçmiyor haklısınız,yaptığınız hiç birşeyden zevkte almıyorsunuz,yaşanmışlıklar,anılar,hatıralar,hediyeler,planlar hepsi yıkılan bir bina gibi üstünüze yığılıyor. Sadece bunlarda değil konuşmalar,fotoğraflar,ses kayıtları hepsi gözünüzün önüne geliyor hatırlıyorsunuz.. Zor gerçekten yaşamayanın anlaması çok zor. Bu kadar basit mi kolay mı vazgeçmek sizde anlamıyorsunuz dimi. Onları anlamak zor arkadaşlar zamana bırakın derim bu lafı çok duydum. Belki çözümdür iyi yada kötü inanın bende bilmiyorum..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim de 4 senelik ilişkimin karşı tarafın artık seni sevmiyorum demesiyle biteli 1 ay oluyor. çokta şey yapmamak lazım
  • 1.5 senelik sevdiğim kız benden ayrıldıktan 5 gün sonra internetten tanıştığı birine hıçkıra hıçkıra ağlayarak teselli bulmuş, sonra onun için şehir değiştirmeyi düşünmüş, onun ofisinde kalmış, hayatımı sana adıyorum falan demiş çocuğa (bana da adamıştı.) bunlar olalı 10 gün olmuyor ve ben toparladım gibi.



    nasıl yaptım derseniz eğer sadece üstüne gittim. anıları hatırlamamak ve her şeyi oluruna bırakmak çözüm değil. ilk gününüzden bugüne tüm anılarınızı hatırlayın, insanlara içinizi dökün ve hedef belirleyin.



    bundan sonra birine nasıl güveneceğim hakkında bir fikrim yok, tek sonuç bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.