Şimdi Ara

3. SENE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar odtü işletmeyi çok istiyorum ama ygs derslerim baya iyi olmasına rağmen sınavda bazı talihsizlikler nedeniyle ygs5 117k gibi bir sıralama elde ettim
    dershaneye yazıldığıma köpek gibi pişmanım dershane+ygsden lysye vakit ayıramadım mezun arkadaşlarım lysyi bitirmiş bile :(
    geçen seneden edebiyat temelim iyi matta fena sayılmaz ama geo sıfır yani bu sene olması pek mümkün değil sizce odtü işletme için 1 sene daha değer mi

Orijinalden alıntı: Curie96

3. Sene kolay değil. Ama öncelikle içinde bulunduğun ortamlar uygun mu buna? Bende 3. Seneyim. Sağlam bi irade istiyor. Bunalacaksın ama çalısmayı bırakmamalısın. Zibilyon tane sıkıntı olacak ama sen yinede çalışabilecek misin? Ben kızım. Bazen ev işinden ancak geceleri çalışabiliyorum bazen. Çok değil ama bazen. 3. Senede uykundan feragat edecek misin ? Kötü yapsan insanların sana gerizekalı muamelesine dayanabilecek misin? Ygs istediğin gibi olmazsa lysye asılabilecek misin? Kendini pek çok şeyden soyutlayabilecek misin? Tahammül edebilmeyi biliyor musun? Bu sorulara cevap verebilirsen kal. İnsanın hedefi bence her şeyden herkesten daha kıymetli..

disiplinli çalışabileceğime inanıyorum ygs sonrası dershaneyi bıraktım 1 hafta günde 8-10 saat çalışıp inanılmaz verim aldım seneye kalırsam çok yüksek sıralamalara oyanayacak kapasitem var çalışacak gücümde ama beni korkutan 3 şey var
    ailemin ve çevremdekilerin 3. yılda kazandığım için bana bakış açısının değişmesi geri zekalı muamelesi görmem
    üniversiteye başlayınca yaş sıkıntısı
    hazırlıkla beraber 5 sene 25-26 yaşında mezun olmak

siz mf misiniz tıp için mi kaldınız tmci kalınca daha da malmış gibi bakıyorlar

• abi 3.sene çalışırsında o psikolojiye dayanılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Sınava 1.5 sene kaldı
    4 yıl önce açıldı
    3 AY
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen kardesim senin azmin gercekten cok direncli..gonlunce olsun hersey

Orijinalden alıntı: Curie96

Mfyim. 39k yaptım diş istiyorum. Milleti boşver. Kimse kimsenin ne yasadğını bilmiyor ki. Ben iki sene boyunca insanlar ders çalısırken bazı sebeplerden ötürü baya ara vermek zorunda kaldım. Mübarek insanlar lise 3 ten sonra baya yardırıyor. Lise 4 paralanıyor sonra mezuna kalıyor 2. Senede kazanıyor gelmis 3. Seneye kalmış insana laf atıyor. Bence asıl gerizekalı onlar. Neyse sinirlenmiyorum. Ama aile. Bak işte o beni yıktı. O konuda diyebileceğim tek sey dua ette iyi yapasında sıkıntı olmasın. Inşallah kötü olmaz. Yaşa gelirsek benim şahsen umrumda değil. 30 da mezun olmuyoruz. 25 gayet ideal. Emin ol istedğin meslek için değer. O mutluluk buna değdi der sana. Belki benden 2 yaş küçüklerle beraber olacam ama şahsen su son 3 yılda insanlardan yıldığım için öyle arkadaş delisi değilim. Oraya hiç takılmadım ben. Kısaca böyle :)

Haklisin sagol
    İnsallah istedigin yeri kazanirsin

• Hocam öylede kardeşimle girmek adama koyuyor birde dalga geçiyor zaten 2 yıldır zoruma gidiyor.

• Bende 3.senemdeyim. Açıkçası milletin gerizekalı demesi işte ailemin negatif yaklaşımı filan umrumda değil. Yazın 3.seneye kalıcam dediğimde yaz git filan dedi herkes. Umrumda olmadı. Dershaneye zorladılar, istemedim.
    Biliyordum ama 'geçen sene dershaneyle 55k oldu bu sene ümidimiz yok Aden'den dediklerini.
    Dışarıda denemeye gir bari dediler onu da istemedim. Neyse ygs iyi geldi de pek karışmıyorlar işime :D Şu an tam gaz lys devam ediyorum. Pişman mıyım HAYIR sadece sabır lazım. İnanırsanız oluyor . Hayalleriniz için değer arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda şöyle saçma sapan konu açağına git çalış kardeşim üçüncü yıla kalmışsın ne olcak sanki ilk seneden kazanan adamlar zaten çoğu fen lisesiden mezun olup iyi liselerde okuyan tipler.Kuzenim 22 yaşında tıpa başladı meslek lisesinden mezun adam ne olcak sanki çokta tın.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.