Bildirim
3.nesil ipad ile sms veya telefon ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sim kart üzerinden sadece internete bağlanabilirsiniz, mesajı imessage görüşmeleri skype tango vs. program üzerinden yapabilirsiniz. _____________________________ -
Cydia'dan bisey kurulup yapiliyor diye gormustum ama ipad sahibi olmadigim icin deneme firsatim olmamisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5 2600 | Sapphire Pulse Vega 56 -
Mümkün dğeil diye biliyorum. Sadece 1.nesillerde oluyormuş galiba.. _____________________________ 
-
malesef mümkün değil _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NavyCat
Mümkün dğeil diye biliyorum. Sadece 1.nesillerde oluyormuş galiba..
Evet sadece 1. nesil. Diğerlerinde açık kapandı. O da jailbreak ile oluyor._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
quote:
Orijinalden alıntı: NavyCat
Mümkün dğeil diye biliyorum. Sadece 1.nesillerde oluyormuş galiba..
Evet sadece 1. nesil. Diğerlerinde açık kapandı. O da jailbreak ile oluyor.

Orijinalden alıntı: kaandulger
neden ya cydia da 20 dolara uygulama satılıyordu telefon ve mesaj seçeneği geliyordu menüye şuan için yeni ipad için çıkmış , ipad 2 içinde uğraşıyolarmış
programın adı nedir?_____________________________ -
quote:
neden ya cydia da 20 dolara uygulama satılıyordu telefon ve mesaj seçeneği geliyordu menüye şuan için yeni ipad için çıkmış , ipad 2 içinde uğraşıyolarmış
illa 3g modellerinde mi calisiyor?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Boston🇺🇸 | Istanbul🇹🇷 -
quote:
Orijinalden alıntı: JeanCarlo
quote:
illa 3g modellerinde mi calisiyor?
Wifi ile de çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Galiba PhoneIt-iPad uygulamasindan bahsediyorsunuz o sadece ilk cikan ipad icin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
yok hayır 3.nesil son çıkan ipad için var 2.nesil içinde çalışıyorlardı. wifi li cihaz olmaz 3g li olacak ki içindeki hat üzerinden arama ve mesaj seçeneğini kullanabil. programın adını hatırlamıyorum. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler