Şimdi Ara

3.MEZUNLUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.mezun senem olur bu senede kalırsam ama sisteme güvenmiyorum lütfen yardım edin seneye bu kadar kötü bir yığılma gelir diye korkuyorum beklediğimden kötü geldi mezun senemde geri attım kendime de güvenemiyorum sınava girince ne kadae çalışsam da her şeyi berbat ediyorum çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi bölümün sonu var ? Türkiyede yaşıyoruz. Bu sene tanıştığım birisi İTÜ uçak mühendisliğini bitirmişti. Sanırım işini pek sevememiş yazılımla uğraşıyordu. İşin özü iyi bir şehirde yapabileceğiniz bir çok iş fırsatı çıkabilir önünüze. Gerçekten bir idealiniz varsa mezuna kalmanında bir sakıncası yok. Bakmayın milletin lafına
  • Hayatınız üniversiteden ibaret değil. İyi bir şehir yazıp gidin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkun739o kullanıcısına yanıt
    Hocam sonu olmayan bir bölümdense iyi şehir ne işe yarar

• Hangi bölümün sonu var ? Türkiyede yaşıyoruz. Bu sene tanıştığım birisi İTÜ uçak mühendisliğini bitirmişti. Sanırım işini pek sevememiş yazılımla uğraşıyordu. İşin özü iyi bir şehirde yapabileceğiniz bir çok iş fırsatı çıkabilir önünüze. Gerçekten bir idealiniz varsa mezuna kalmanında bir sakıncası yok. Bakmayın milletin lafına

• orkun739o kullanıcısına yanıt
    Hocam eczacılıktan başka bir şey düşünemiyorum aklıma hiçbiri yatmıyor açıkçası. Gidersem gerçekten mutsuz olacağım beni rahatlatmayacak. Fakat ailem benden bıktı sanırım. Bu senede kırık obp ile denedim geçen sene bir hata yapıp. Sınav anındaki halim tüm bildiklerimi unutturuyır bana nasıl çözeceğimi bilmiyorum.

• up

• Eğer gerçekten psikolojik olarak hazırsan mezuna kal bir kere daha. Fakat bu sistemde kumar gibi ne olacagı belli olmuyor. İntegralde, türevde çok iyiydim. Kaldırıldı konusu 36 ayt mat netiyle 41k dayım...

• Dark.Saga D kullanıcısına yanıt
    Hocam sıralamam sizinki kadar parlak değil maalesef. 100k dan daha aşağı olmaması beni istediğim bölüme götürür. Fakat bunu bile göremezsin seneye diyen arkadaşlarım var bunlar beni korkutuyor.

Bende çok iyiydim ya hatta fasiküller bitirmiştim, Şu lanet virus herşeyi mahvetti

• Hiç türev integral çözmeden önümüze gecen 12 ler...

• Sisteme hiçbir zaman güvenmiceksin zaten kendine güven öncelikle. 2.si eğer eczacılık istiyorsan çok kal. Ben 3.yılımda tıp istiyordum kazandım. Mantıklı kararlar alırsan sistem tepetaklak olsa da çalısmaya devam edersen neden olmasın neden kazanamayasın

Ah hocam ah ... Ama seneye hakkımı alicam

• Blackk99 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gerçekten başka bir şey düşünemiyorum sadece çalışma şeklimi değişmem gerekecek sanırım ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. 2 senedir aynı tarz hataları yapıyorum demek ki ve bir şekilde olmuyor. Gerçekten bu yıl da kimseyle konuşmadım ve her gün deli gibi ders çalıştım. Fakat sınava girdiğimde bana bir şeyler oluyor ve bildiklerimi de unutuyor yapamıyor gibiyim özellikle matematik konusunda tyt matematikte birkaç soruyu yapamayınca tıkanıp kalıyorum ve sorular akmamaya başlıyor. Siz tecrübelisiniz hocam fikirlerinize açığım bu konuda.

• up

• Hocam sanki beni anlatiyorsunuz yemin ederim.
    Sıralamamız bile benzer. Ailemle hemen gün kavga ediyorum git yaz artık kendine acimiyor musun diyorlar.
    Bende çaresizim onlar da. Yokk bu siralamaya adam gibi yazabileceğim universite yok. Git hemşirelik oku diyorlar sevmiyorum yav sevmiyorum.
    Sinav öncesi de stes yaptığım için bildiklerimi unutuyordum, sınavda en kolay soruda bile dikkat hatasina meyillidim.
    Keşke bir mucize olsa da artık karar verebilsem

• İlk 200k'ya giren herkes belli şeyleri başarmıştır bence bu yüzden ilk 10kya girme potansiyeline her türlü sahiptir. Eğer hedefini biliyorsan, kendine inanıyorsan yapamayacağın şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.