Şimdi Ara

3 kişi kardeşlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
5.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar. Biz 3 arkadaş köşede duran ps4 lerimizi artık kullanalım dedik. Hepimiz saçma sapan kutulu oyunlar falan alıyorduk ki kardeşlik denen bişey varmış onu farkettik. Sizlere iki sorum var ve emin olun cevaplarını bulamadım. Kardeşlik konusunda ilk sayfayı tamamen okudum ve hiçbirşeyi anlamadım.

    Ben arkadaşımın hesabını kendi ps4 üme kaydettim o arada arkadaşı attı. Sonra ben onun satın aldığı oyunu indirdim nfs rival. Ana hesap falan yapmıştım ama sonradan tekrar kendi hesabımı ana hesap yaptım. Herneyse oyun indi. Ben oynadım falan filan. Kullanıcı olarak benim adım yazıyor oyunda. Hatta multi bile girdim. İlk sorum burada. Ben bu şekilde oyunu ne kadar süre oynayabilirim online ofline? Arkadaşımın hesabını silip denemek istemiyorum :)

    Diğer soru. Biz 3 arkadaş bir bir uncharted serisini satın alsak benim aldığım birinci oyunu diğer iki arkadaş ofline veya online nasıl oynayabilir?

    Bonus soru. Overwatch gibi online oynanan bir oyun aldım. Galiba oynamam için plus açmam lazım. Ama ikinci bir kişi bu overwatch oyununu başka bir konsolda benle beraber online olarak oynayabilir mi? Oynaması için ne yapabiliriz?

    Bide primary veya secondary diyolarlar. Benim bildiğim birinci ikinci demek. Ama oyunlarda veya oyun satış işlemlerinde nasıl oluyor?

    Şimdiden okuyan veya cevaplayan herkese teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Öncelikle kardeşlik 2 kişi arasında olur 3 kişi değil. Bir kişi pri olur diğeri sec olur.



    Pri olan oyunun olduğu hesabı ana hesap yapar dolayısıyla ps4te bulunan diğer herhangi hesaptan oyuna girebilir(pri olan kişi oyunun olduğu hesaptan oyunu oynamaz kendi hesabından oynar)



    Sec olan kişi oyunu sadece oyunun olduğu hesaptan oynar ve interneti olmalıdır.



    Eğer pri sahibi oyunun olduğu hesaptan oynamaya çalışırsa sec sahibi o hesaba girdiğinde pri sahibini oyundan atar. Bu yüzden pri sahibi ana hesap yapıp başka hesaptan oynamalıdır.



    Birden fazla hesabı ana hesap yapabilirsin



    Kardeşlik konusunda oyunun en düşük olduğu fiyattan pri yüzde 60ı kadarını sec yüzde 40 kadarını olacak satılır



    Umarım açıklayabilmişimdir

    Edit: unutmuşum. Her oyun için ayrı hesap açmanız avantajınızadır. Çünkü satarken oyun oyun değil hesap hesap satabilirsiniz. Örneğin bf1 ve uncharted 4 oyunlarına sahipseniz bunları aynı hesaba aldıysanız ayrı ayrı satamazsınız direk hesabı satmanız gerekir. Ve alıcı bulmanız zorlaşır. Ama bf1 i ayrı hesaba u4 ü ayrı hesaba alırsanız satmanız ve alıcı bulmanız kolaylaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 7 Haziran 2017; 23:12:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.