Şimdi Ara

3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN) (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.942
Cevap
8
Favori
215.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
130 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki

3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)


(En Son Oy Tarihi: 7.3.2021)
Giriş
Mesaj
  • 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dış Güçler Temsilcisi

    Sen alfa nedir onu öğren önce. Parayla pulla, ceviz kırmakla alfalığın ne alakası var. Trump saygı duyulan bi insan değil. Tam bir t****k oğlanı. Bütün dünya adamla dalga geçiyor. Sıfır karizma.

    Alfa dediğin Atatürk’tür. Ki çıtayı o kadar yükseğe koymaya gerek. Trump’ta Obama karizmasının bile 10’da 1’i yok. Tarihte kaç defa görülmüş BM zirvesinde kürsüye çıkan ABD başkanına kahkaha atılması




    Alıntıları Göster




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RevengeRain

    Amerikanlar yüksek vergi ödemeyi, sansürü, farklı düşünceleri yüzünden işten çıkartılmayı, yasadışı göçmenleri, yüksek suç oranlarını istiyorlarsa istediklerini aldılar.


    Trump değil Amerika kaybetti. Trump artık özgür bir hayat yaşayacak, milyonlarıyla oynamaya devam edecek, Pazar günleri golfünü oynayıp viskisini içecek.


    Ölmeden önce de "başkanlık dahil her şeyi deneyimledim, yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim" diyip huzurlu şekilde gözlerini yumacak.


    Amerikanlarsa ilk satırdaki sorunlarla boğuşacaklar; Demokratları onlar seçti, sonuçlarına katlanacaklar.





    Güneş Amerika'da batıyor, çünkü kendi hayatı için doğacak!


    3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

    Osman Pamukoğlu'nun anketlerde birinci çıktığı forumda Trump destekçileri çok olur tabii.

    Yukarıda öngörülebilir denmiş de adam tek tweette haftalar içinde doları 2 TL zıplattı 2018'de. Bunu da öngördünüz mü o zaman?

    Biri küreselciler destekliyor Biden'ı diyor, diğeri Trump kendi medya imparatorluğunu kuracak diyor. Küreselciler kim mesela? Somut olarak sayabilir misiniz? Medya kuruluşlarının Trump'a karşı tutum takınmasının sebebi Amerika'daki medyanın dünyanın en ileri medya özgürlüğüne sahip olması. Demokrasi olan yerde medyaya ayar vermeye kalkarsan adamı çarparlar, her yer muz cumhuriyeti değil sonuçta.

    Mesele Biden'ın kazanması değil, Trump'ın kaybetmesi. Dünyanın en büyük devletini böyle birinin yönetmesi zaten iyi bir fikir değildi. Biden'ın kazanmak için çok birşey yapmasına gerek yoktu yapmadı da zaten. Ama 140 milyon seçmenin olduğu ülkede 70 milyonu aşkın kişi Trump'ın karşısında demokratlarda kim olsa ona oy verecekti. Belli ki Amerikan halkı sıkılmış adamdan 4 yılda.
    Ciddi ciddi ahlaksızlığı bir iç politika malzemesi haline getirmiş bir insanı yüceltmeye çalışanlar var. Bu kadar ahlaksız olup, seçimi kaybedeceğini bile bile "kazandım" diye kendini rezil eden ve akabinde planladığı şekilde ağlamaya başlayan birinden bahsediyoruz. Adamın hayat anlayışı yalan, iftira ve ahlaksızlık üzerine kurulu. Biden üzerinden bu adamı yüceltmeye çalışmak büyük acizlik.

    Adamın Covid hakkında söyledikleri bile bir kitap dolusu kepazelik içeriyor. Aldığı oyların demografik dağılımına, bu adamı kendi ülkesinde savunanların genel profiline bakıldığında bile ne kadar içler acısı bir manzara olduğunu görebiliyoruz. Popülizmin ekmeğini yemiş bir müteahhit başkan gördü Amerika ve dünya. Vizyonsuzlukta çığır açmış birini sırf biat kültürüne ve milliyetçiliğe olan sempatisi nedeniyle destekleyen insanların kendi ülkelerinde neler yaşadıklarını da görüyoruz. Yapabildikleri tek şey, demokratların geçmişteki icraatlarını temcit pilavı gibi durmadan yazarak, Trump iyiydi demek. 2 yanlışın 1 doğru ettiğine inanmak malum kesimlerin en sevdiği şeydir. Bize bakın, aynısını göreceksiniz. Geçmişte yapılanları anlatıp dururlar, bugünün iyi olduğunu iddia ederler. Geldiğimiz nokta ise ironiktir.

    Trump bizim için daha iyi diyenlerin argümanlarına bakılırsa, orta ve uzun vadeye dair hiçbir şey içermediği, al gülüm ver gülüm pohpohlaması dışında bir şey anlatmadığı görülebilir. Dış politika bir uzlaşı meselesidir. Hamlenizi doğru yaparsanız Biden ile de Harris ile de anlaşırsınız. Alenen ulusal çıkarlarını tehdit etmiş, hamleler yapmış bir lideri "çok da şeyapmadı, o kadar da dokunmadı" diye savunmak, akşama kadar Kurtlar Vadisi izleyenlerin çapsızların uluslararası ilişkiler anlayışı oluyor. Ekonomini her türlü tehdide açık hale getirmişsin, masaya oturacak kozun kalmamış, Trump olsa hede hödö diyorsun. Kennedy mezarından kalkıp gelse yine çare olmaz sana, kafalar bunu almıyor bir türlü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haha, Trump'a alfa değil diyen kişi kendi zihninin alfa olmadığını çok güzel ispatlıyor.


    Alfa, diğerlerinin kendini beğenmesini/beğenmemesini umursamaz arkadaşlar.


    O saygı duyuluyor dediğiniz sevgi pıtırcığı palyaço Obama'ya da şovmenleri sevenler dışında kimsenin saygı duyduğu yok.



    Trump'a gülüyorlar, peki Trump ne tepki veriyor? İPLEDİĞİ YOK!!


    ALFA budur, insanlarda saygı uyandırmak için şov kokan kokuşmuş hareketler yapmak değil, kendi zihnin nasıl davranmak istiyorsa o yönde davranmaktır.


    Ayrıca Obama-Trump'ı gençleştirelim, maddi durumlarını vb. özelliklerini de eşitleyelim, tüm kızlar TRUMP'ı tercih ederler.


    Obama gibi meriçleri dilleriyle desteklerler, ama gönülleri TRUMP'a ve TRUMP gibilere atar ve TRUMP gibilerle olurlar.





    Adam Obama, Trump'tan daha alfa diyor :D

  • Aynen. Alfa beta teta gama...

    Discord sunucularında kız düşürmeye çalışan çoluk çocuk tabirleri. Bu kadar da ciddiyetsizleşmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)
  • jay jay justified kullanıcısına yanıt

    1)Trump zamanında Amerikan ordusu savaşmadı.

    2)Amerikan ekonomi Tarihinin aralıksız en uzun süreli büyümesi onun zamanında gerçekleşti.

    3)Amerikanın küresel şirktelrinin paralarını ülke içine getirmelerine izin verdi(düşük vergilerle) ve ülke içi yatırımları artırdı.

    4)Çinle olan mücadeleyi çok güzel yönetti

    5)Demokratların kurduğu işid terör örgütünü bitirme noktasına getirdi.Hem de kendi askerini kullanmadan

    6)Amerika Birleşik devletlerinin yitirilen milli kimliği ve en büyük sorunu olan göçmen konusunun üstüne gitti gayet güçlü bir şekilde mücadele etti.

    7)Orta doğuda İsrail ile arap devletlerinin aralarını tek tek düzeltti


    Ben bir Amerikalı değilim bunlar benim için kötü.Ancak lider olarak değerlendirdiğimde Trump eşi zor bulunacak bir başkan.EN az bir dönem daha yapmalıydı.Amerikan halkının kendi kayıbı.Ben ise demokratlar bakalım iranda ne zaman savaş çıkarır diye düşünmeye çoktan başladım.


    Bir amerikalı Trump yerine bidene oy veriyorsa ya sokak ortasında her gördüğü beyaza sen ırkçısın diyen zenci güruhtandır.Ya da vegan Feminist Lgbt vb düşünce yapılarının militan boyutuna varmış tiplerdir.


    Trump gayet dobra ve avrupa çin karşısında eğilip bükülmeyen bir adamdı.Demokratlar yine sinsice kamera önünde insan hakları çoçuk sağlığı derken arka tarafta yine kendi halkını savaşa gönderecek.


    Tabi ki Trump melek değildi.Gerçek bir amerikalının halkını düşünerek oy vermesi gereken bir adamdı.Bir de bizim siyasilerle kıyaslamayın komik oluyor.


    Türkiyedeki sağ sol ile orAdaki aynı değil.Avrupa ile benzeriz ama amerikada halk kültürü ve devlet yapısı çok ama çok farklı.Eşi benzeri olmayan bir yapı var




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 6 Kasım 2020; 4:39:56 >




  • %100 emin oldun biden kazandıgında onu ilk tebrik edeceklerden biri rte olacakdir.

    iyi izleyin samatayı

  • Biri yukarıda yazmışki "Medya kuruluşlarının Trump'a karşı tutum takınmasının sebebi Amerika'daki medyanın dünyanın en ileri medya özgürlüğüne sahip olması"

    İnsanlar gerçekten ne söylediğinin farkında değil, herif Amerika'da ki medyayı yerel medya sanıyor, o kadar dünyadan habersiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 6 Kasım 2020; 4:38:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)

    Trump nakliye bile çağırmış, taşınma işlemleri başlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trump hayata karşı bitkin düşmüş, yorgun bir hale gelmişken onun söylemesi gereken şeyleri oğlu söylemeye başladı.


    Babası yorulduğunda kendi gardıyla onu koruyan hayırlı evlat. 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN) 


  • usta kendi seçmeni bile trump’ı bu kadar yalamamıştır

    üç gündür dilin buradan okyanus ötesine uzadı yaw

    mega alfa playboy trump gönlünü ciddi anlamda fethetmiş


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dış Güçler Temsilcisi

    usta kendi seçmeni bile trump’ı bu kadar yalamamıştır

    üç gündür dilin buradan okyanus ötesine uzadı yaw

    mega alfa playboy trump gönlünü ciddi anlamda fethetmiş

    He, aşığım ona hocam. 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN) 


    Bu arada kimseyi yaladığım yok, "bana göre olan" gerçekleri yazıyorum.


    Trump'ı da 3 gündür değil yaklaşık 2 senedir forumda sürekli överim, "kürtajı yasaklamak istemesi vb." konularda övdüğüm kadar gömmüşümdür de.

  • RevengeRain kullanıcısına yanıt

    Sen boşver onları. Trump kötüyse dede ne vaat ediyor desen verecek bir cevap yok. Huzurevinden alınmış gibi duran birini aday yapmışlar tüm iyilikler ona tüm kötülükler trumpa yazılıyor.

  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)
  • 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN)
  • Pensinvalyada %90 fark iyice eridi. Pensinvalyada %99 Biden kazandı.

    Georgia son saniyede Biden e geçebilir. Eğer Nevada, Georgia ve Pensinvalya Biden kazanırsa büyük hezimet olur. Trump yok hile yapılıyor vs diyor. Ulan koca Cia, Fbi emrinde. Cia, FBI, yada Parti organları emrinde hicmi bir delil sunmaz adam :) kendi partisi bile ciddiye almıyor Trump i. Emin olun onlarda kaybetmesini istiyor.. İlk seçildiğinde Partisi ile arasının nasıl olduğunu gördük.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arizona dönüyor. (Dün yaptığım hesap ve paylaştığım adamın kendi modellemesi doğruymuş)

    Pensilvanya'ysa benim hesabıma göre 30-45 bin oyla Trump'ın olacak (Biden'e geçip ardından tekrar dönecek gibi)


    Georgia'da da asker oyları vardı, onlar daha sayılmadıysa Trump elinde tutar ama çoktan eklendilerse geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız benim anlamadığım seçimin ilk gecesi forumda Trump ve Biden kafa kafaya gidiyordu.Şimdi baktım forumda da Biden önce geçmiş ve farkı açmış.Hayırdır forum donanımda da mektupla gelen oylar mı sayılıyor da aradaki fark böyle açılıyor anlamadım gitti 3 KASIM ABD SEÇİMLERİ (TRUMP VS BİDEN) 

  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.