Şimdi Ara

3 Hero ile altın oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E261AC0F4 -- 17 Şubat 2018; 14:15:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • LoL artık insanların küfür etmek için girdiği bir platform haline geldi. Sadece var olduğun için bile küfür eden insanlar var ve bunların sayısı hiç az değil.

    Hatan; aşağıdaki o konuşma kutusunda gördüklerini dikkate alman ki bir noktadan sonra yukarıda bahsettiğim tip insanların yazdıklarını gördükçe iyi ki bu tipler gibi biri değilim diyerek mutlu oluyorsun. Diğer seçenek hiç okumamak bu da oyuna daha çok odaklanmanı sağlar .

    Naçizane tavsiyelerim bunlar.
  • Zilean top, karthus jung oynayarak gold yapmıştım bir hesabı. Pick ekranında sövmeye başlıyordu millet. Sadece 1 tane smurf riven hariç tüm matchupları kazandım :D Bu oyunu /sustur all yapmadan oynamak akıl sağlığı için zararlı. Kötü oynasan takımın iyi oynasan rakip söver. Blue vermedim diye afk kalan mid, kill salmadım diye feedleyen adc, durduk yere birbiriyle kavga edip trolleyen bot :D Bunlar çorbanın tuzu biberi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlışlarını en azindan bir kaç tanesini sana söyleyeyim.

    sana üst kalmadi ama sen üst garen alıp faydali olacagini düşünüyorsun. bu durumda senin onların maçını zehir etmeye ne hakkin var? sana ust gelse ve garen alsan ağzımı acmazdim. ama gelip de destek kaldiginda sen de garen alip uste gidersen ŞAHSINA sövmeme bir şey dememen gerekir. madem üst kalmasini istiyorsan sirali normal gir. dereceli girip baskalarinin oyunlarini mahvetme. her lane de en az oynayabildigin (mid hariç tr de mid kalmaz) 2 şampiyon olduğunda dereceli gir. bu sekilde daha faydalı olursun takımına. amacım sen yargılamak değil. herkesin eşit koşullarda ve hakta bu oyundan zevk almasını sağlamak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum garen bilen ellerde güzel hero, "riven çog meganiggg" diyip feedlemektense garen al iş gör..
    en iyi hero bildiğiniz hero'dur! bu arada tank metası geri döndü tanklar bu metada baya iş görür oldu...

    bu yorrick gerçekten garen'e değil tüm herolara sıkıntı yakında nerf yer şu sıralar çok op!
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Bu ara garen karşısına lucian alan çok oldu ama hic biri üstünlük sağlamadı. Try ve illaoi biraz üstün gibi de olsa hepsini lane de alaşağı ettim ama yorick alan beni dümdüz etti oyunu tek başına toptan bitirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hero'nun amacı o zaten lanede kill alsın yada 2 dk boş görsün açıyor ultiyi, çıkartıyor eniklerini kuleyi hemen al aşağı ediyor.. tek yorrcik'e eziliyorsan banla gitsin derim ama camille darius vb. gerçek hasar vuran herolarda sıkıntı garen için
  • Yaptığın hiçbir yanlış hata suç yok oyunu oynayanların beyni çürümüş toksiklik yapmaktan.
    Edit: Zaten çoğu kişinin "ben iyi oynuyom da yükselemiyom" demesinin sebebi yetenek seviyelerini aşan herolar oynamayı marifet sanması. Çoğu bronz-gold aralığındaki oyuncu mide Taliyah, Katarina vb. almak yerine Annie alıp oyun bilgilerini geliştirse en az 3-4 tık yukarda bulacaklar kendilerini. Ama yok play yapam tek atam taşıyam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 23 Ocak 2018; 21:12:54 >
  • Garen gayet oynanabilir ama belli bir seviyeden sonra rakibin senin yapabileceklerini biliyor ve heronun eksik olduğu özellikler üzerinden sağlam cezalandırıyorlar.
    Ayrıca geri düştüğü zaman toparlaması en zor şampiyonlardan biri

    Oyun yapma yeteneği de yok zaten çok sıkıcı bir şampiyon bence.

    Garen ve Annie gibi herolar ile oyunun temel mantığını öğrenip elmasa kadar çıkmak için güzel herolar. Ama sonrası için daha mekanik şampiyonları öğrenmek lazım.

    Bundaki amaç ise oynarken oyunun temel mantığına hakim değilken (objektif kovalama, rotasyon vs.) birde heronun mekanikleriyle uğraşman seni zorlamaması



    Kilitli kamerada oynamak çook kötü dibinde takım arkadaşın ölse ruhun duymaz.
  • Hic bir sikinti yok soylediklerinde ama bi heroyla bu kadar cok oynayip gold elo daysan hala degistirmen gerektigini anlaman lazim. Garenin olayi o iste. O kadar. Dakika 30 dan sonra dönen ward.beyblade yani. Ayrica tabi ki zevkler tartisilmaz ama oyunu birakirim yine o heroyu oynamam.ne bi ise yariyor ne de zevkli. Plattan sonra zaten goremezsin garen pickini.sirf tilt etmek icin rivena karsi alirlar anca.yeteneksizim demissin ama J4,wukong,malphite,shen, hem basit hem cok daha yapicak herolar. Ben pick ekraninda takimda garen teemo veya nasus gordugum zaman dodgelasam mi derim hep.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gareni çok severim çok op ve mükemmel çar bence. Ezilince gp'ye bile ciddi ciddi"Lan böyle aptal bir çar olabilir mi iki fıçı patlatıyorsun o hasar ne braindead çar lanet olsun" diyenleri gördü bu gözler. Garen al ve bu tiplere demasyanın adaletini tattır. Garen oynayasım geldi. Her şey lige bakar, sen goldsan silverdaki adamlar ne oynarsa oynasın onlardan iyisin demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manası olmayan şampiyon ben manalı şampiyonla mavi'yi alırken gelip maviyi çalıyo ne bekliyon bu ergenlerden oyundan sogutmaktan baska bişi yapmıyolar alacağın heroya karışıyolar adamlar sen karışsan vay haline :D
    4-10 ile gümüş 3 atandım ilk defa dereceli maç attım hep bildiklerimi aldım destek mid gittim en cok
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E261AC0F4 -- 17 Şubat 2018; 14:16:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garen oynamakta sıkıntı yokta garen oynamaya harcayacağın vakti tecrübe kazandıkça daha iyi oynanabilen şampiyonlara harcasan daha faydalı olur bence.(İrelia,camille,jayce,renekton v.b)
  • Burada bazı arkadaşların söyledikleri şeyler moralini bozmasın. OTP dediğimiz, çok iyi hakimiyet sağladığın birkaç şampiyonla golddan ziyade Challenger bile olabilirsin. Burada bahsettiğin şeyi gayet iyi anlıyorum. Sen de durumun farkındasın. Oyun bilgisinin yükselmesiyle birlikte elindeki var olan şampiyonları yönetme durumun daha fazla artacaktır.

    Ben S4-S5 civarında Shen,Malphite,Nautilus oynayarak challenger kümesine gelmiştim. Hala da westte Diamond kümede takılıyorum. Bu oyun bilgisiyle birebir örtüşen durum.
    OTP olmanın her zaman önceliklerinden bahsetmişimdir. Zamanında aldığım en büyük eziklik Plat II kümesinde oynayan bir Yasuo oyuncusuna karşıydı. Belki smurf hesabıdır bilemem ancak; çok fazla hakimiyet kurduğu için onun karşısında çok zorlandım. Yoksa Nautilus ile oynarken bir Yasuo'ya karşı kaybedeceğimi düşünmüyorum.

    Şöyle ufak bir önerim var. Oyun bilgisini geliştirmekte başı çeken en önemli hususlardan biri; harita hakimiyetidir.
    Bunu küçük harita olarak düşünme, genelinden bahsediyorum. Kilitli ekrana alışmışsın ancak, aniden başka bir noktayı görmek istemen senin için büyük zulüm olur. Serbest haritada oynama çalış. Garen'i yüksek eloda çok rahat oynatacaklarını düşünmüyorum ama Annie ve Taric ile ustalaştıysan oyuna büyük katkı sağlayabilirsin.




  • Elphir kullanıcısına yanıt
    adam zaten başkasına üst gelmediği halde üst sal diyenlere salmadığı için küfür yediğinden bahsetmiş sen okurken afk kalmışsın galiba.
  • Küçükken çok mu dayak yedin hocam sen durmadan yeteneksizim diye söyleniyorsun bu kadar özgüvensiz olman muazzam
  • İnsanın başına ne geldiyse ya meraktan ya tan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prekazi Reyis

    İnsanın başına ne geldiyse ya meraktan ya tan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.