Şimdi Ara

3. hdd yi takma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar şuan bilgisayarımda 2 tane ide hdd takılı ve 2 tane ide slotu var birinde takılı bu hddler biri master sistem kurulu diğeri de slave olarak kablodan bağladım şimdi elimde 1 tane daha ide hdd var ben sistemin kurulu olduğu hdd yi tek bir slota taktım diğer ikisini de kablodan bağladım ancak 3 ü aynı anda çalışmıyor sadece 2 sini aynı anda çalıştırabiliyorum sorun psu dan kaynaklanıyor olabilir mi dvd sürücüsü vs. kullanmıyorum sadece hdd bağlı olacak şekilde olsun istiyorum ama 3 ünü aynı anda çalıştıramadam daha önce 2 hdd 1 dvd olarak kullanmıştım psu o yüzden biraz mantıksız geldi bana.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Öncelikle merhaba arkadaşlar şuan bilgisayarımda 2 tane ide hdd takılı ve 2 tane ide slotu var birinde takılı bu hddler biri master sistem kurulu diğeri de slave olarak kablodan bağladım şimdi elimde 1 tane daha ide hdd var ben sistemin kurulu olduğu hdd yi tek bir slota taktım diğer ikisini de kablodan bağladım ancak 3 ü aynı anda çalışmıyor sadece 2 sini aynı anda çalıştırabiliyorum sorun psu dan kaynaklanıyor olabilir mi dvd sürücüsü vs. kullanmıyorum sadece hdd bağlı olacak şekilde olsun istiyorum ama 3 ünü aynı anda çalıştıramadam daha önce 2 hdd 1 dvd olarak kullanmıştım psu o yüzden biraz mantıksız geldi bana.

Hocam şimdi anakartta iki tane IDE girişi var. Bunların birine 1 tane diğerine 2 tane takacaksın mecburen. 2sini beraber taktıklarından biri master diğeri slave olacak. Diğer tek kalan ise fark etmiyor bildiğim kadarıyla. Yine olmazsa boş dene tek kalanı. Ben böyle biliyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Öncelikle merhaba arkadaşlar şuan bilgisayarımda 2 tane ide hdd takılı ve 2 tane ide slotu var birinde takılı bu hddler biri master sistem kurulu diğeri de slave olarak kablodan bağladım şimdi elimde 1 tane daha ide hdd var ben sistemin kurulu olduğu hdd yi tek bir slota taktım diğer ikisini de kablodan bağladım ancak 3 ü aynı anda çalışmıyor sadece 2 sini aynı anda çalıştırabiliyorum sorun psu dan kaynaklanıyor olabilir mi dvd sürücüsü vs. kullanmıyorum sadece hdd bağlı olacak şekilde olsun istiyorum ama 3 ünü aynı anda çalıştıramadam daha önce 2 hdd 1 dvd olarak kullanmıştım psu o yüzden biraz mantıksız geldi bana.

Hocam şimdi anakartta iki tane IDE girişi var. Bunların birine 1 tane diğerine 2 tane takacaksın mecburen. 2sini beraber taktıklarından biri master diğeri slave olacak. Diğer tek kalan ise fark etmiyor bildiğim kadarıyla. Yine olmazsa boş dene tek kalanı. Ben böyle biliyorum. Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Ya diğer psu kendini imha etti bende başka psu taktım yine olmadı dediğin şekilde yapmak aklıma geldi denedim oldu sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.