Şimdi Ara

3 HAFTA TYT KAMPI YAPSAM SİZCE VAKİT KAYBI OLUR MU ARKADAŞLAR.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu tyt olmuyor birtürlü yapamıyorum bende üzerine gidip bu meseleyi toptan halletmek istiyorum eksik konularım var hem onları tamamlamak istiyorum hemde bu netleri yükseltmek istiyorum biraz.

ayt mateamtikte trigo dahil omak üzere ondan önceki konuları bitirdim. eyüp b pdfini alıp çözeceğim tekrar niyetine bu 3 haftalık tyt kamp boyunca.

ayt fen başlamadım ama kimya ve biyolojide az biraz iyi sayılırım. fizik sıkıntı.

şimdi derdime gelir isek sizce sevgili dostlarım ben bu 3 haftalık zaman dilimini ;

tyt türkçe (dilbilgisi)

tyt fizik. konu

tyt kimya (bs bitti orbital soru çözümü sadece.)

tyt biyoloji sadece soru çözümü (biliyorum tüm konuları ekoloji hariç)

tyt matematik (allahın belası problemler+ temel kavram) (soru+konu)

tyt-ayt geometri. (üçgende alandayım benzerlik açıortay kenarortay çalışırsam üçgenler bitiyor) + dörtgenler + konu

sizce arkadaşlar 3 haftamı bunlara ayırsam ayt adına bi sıkıntı olur mu? yetişirmi diye sormayacağım ama bi danışayım dedim sizlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 3 Aralık 2020; 20:5:25 >

• güncel netler ;

tyt türkçe. (dilbilgisi hariç) : 24-25

tyt matematik (geometri ve problem pkob hariç) 12-13

tyt fen fizik sıkıntı. 10-12

tyt sosyal 13-14

biliyorum tyt çoook kötü ama ayt buna nazaran biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

tyt adına önerisi olanlar neler önerebilir bana?

• up

• Bence yapabilirsiniz. Ayt Matta konu olarak gayet iyi yerdesiniz zaten ayt fen 3-4 ayda halledilebilir bence. Zaten sıkıntınız belli ki tyt de.
  • Hocam tyt mat için adamakıllı bir sb bitir bence. Türkçe için dil bilgisi eksikleri kapa 3 hafta her gün deneme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

Hocam tyt mat için adamakıllı bir sb bitir bence. Türkçe için dil bilgisi eksikleri kapa 3 hafta her gün deneme.

canım hocam 1 sb bitirmek için zamanın geç olduğunu düşünüyorum ama değerli fikrin için tşk.

• al acil Tyt mat almadıysan test kısımlarını çöz çözümünü dinle Tyt mat anında düzene girecek, seri denemeler zamanı da maximum seviyesine çıkar.
    Ayt'de ne durumda olduğunu ve anlama düzeyini bilmiyorum ama ben hala tyt ağırlıklı çalışıyorum
    11-12 fkbsi nerdeyse duruyor.
    matematik de de lti hariç 1 sefer çalıştım ve yetişmeme imkanı yok.
    Tyt geçen seneden farklı olmayacağını düşünüyorum ( Tyt aytden daha kritik öneme sahip olması) O yüzden kampa girilebilir.

En kötü şunu söyleyeyim YGS LYS zamanı insanlar marttan önce lysnin %90ini bilmeden 3 ayda bitiriyordu

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

Kanka geç diyorsun ama 20 netin üstünde olsan ve 1 sb bitirmiş olsan sadece deneme çöz yükselir derdim çünkü geçen sene benim böyle oldu. Soru bankasını bitirdim eylülde ocağa kadar 18-23 arasında yaptım denemelerde sonra seri tyt mat denemeleri çözünce +30a attım kendimi

• tyt için kampa gerek yok. kendinizi şartlandırmayın. ayt ile birlikte senkronize gidiniz.

• Geç değil sb çözülebilir ama ben olsam bi taneyi baştan sona çözmem kaliteli kaynakların pdfsinden ilgili konunun ÖSYM tarzın vs son testleri hızlıca tararım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 3 Aralık 2020; 18:53:46 >
  • .

• quote:

Orijinalden alıntı: Pilotless

Geç değil sb çözülebilir ama ben olsam bi taneyi baştan sona çözmem kaliteli kaynakların pdfsinden ilgili konunun ÖSYM tarzın vs son testleri hızlıca tararım

çok haklısınız hocam önerdiğiniz tyt sbleri nelerdir ?

• Hocam eger konulari biliyorum ama yeni nesil sekilli sukullu sorularda zorlaniyorum diyorsan bence 3d tyt sb cozmen iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastnovember

al acil Tyt mat almadıysan test kısımlarını çöz çözümünü dinle Tyt mat anında düzene girecek, seri denemeler zamanı da maximum seviyesine çıkar.
    Ayt'de ne durumda olduğunu ve anlama düzeyini bilmiyorum ama ben hala tyt ağırlıklı çalışıyorum
    11-12 fkbsi nerdeyse duruyor.
    matematik de de lti hariç 1 sefer çalıştım ve yetişmeme imkanı yok.
    Tyt geçen seneden farklı olmayacağını düşünüyorum ( Tyt aytden daha kritik öneme sahip olması) O yüzden kampa girilebilir.

En kötü şunu söyleyeyim YGS LYS zamanı insanlar marttan önce lysnin %90ini bilmeden 3 ayda bitiriyordu

hacım bahsettiğin kitap acil 2020 tyt değil mi ? 19 18 basım değil 20 basım.

ayrıyeten haklısın ayt adaına bi endişem yok o konuda fakat bu hagsettiğin acili çözdüğüm zaman gözle görülür bi şekilde ilerleme kaydedilebilirmi?

çünkü çok emin yazmışsın o yüzden soruyorum.  

@lastnovember

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyinhayko cepkinci -- 3 Aralık 2020; 19:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FA108A5BE

Hocam eger konulari biliyorum ama yeni nesil sekilli sukullu sorularda zorlaniyorum diyorsan bence 3d tyt sb cozmen iyi olabilir

tüm sorunum bu hocam. yeni nesil ve problem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

Kanka geç diyorsun ama 20 netin üstünde olsan ve 1 sb bitirmiş olsan sadece deneme çöz yükselir derdim çünkü geçen sene benim böyle oldu. Soru bankasını bitirdim eylülde ocağa kadar 18-23 arasında yaptım denemelerde sonra seri tyt mat denemeleri çözünce +30a attım kendimi

önerdiğin kitap varmı ?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt

Ben bilgisadmal çözmüştüm geçen sene 2019 versiyonunu ama şu an önereceğim 345tir hocam yani çözmedim ama bütün arkadaşlarım onu çözüyor tytde 345 aytde karekökten şaşmayacan

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinhayko cepkinci

güncel netler ;

tyt türkçe. (dilbilgisi hariç) : 24-25

tyt matematik (geometri ve problem pkob hariç) 12-13

tyt fen fizik sıkıntı. 10-12

tyt sosyal 13-14

biliyorum tyt çoook kötü ama ayt buna nazaran biraz daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

tyt adına önerisi olanlar neler önerebilir bana?

sosyalden bu kadar az net nasıl la 15 i paragraf sorusu zaten

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Hocam 17-23 net arası yapıyorum 20 üstüne sabitleyemedim bir türlü konularım neredeyse bitti hangi denemeleri çözmeliyim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.