Şimdi Ara

3-gatsu no Lion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-gatsu no Lion


    KONUSU

    Rei Kiriyama, yakın zamanda tek başına yaşamaya başlamış ve geçimini profesyonel olarak oynadığı Shogi sayesinde sağlamaya çalışan 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Hayatında duygusal açıdan sıkıntılar çeken kahramanımızın pek fazla arkadaşı yoktur ve kendisini evlatlık olarak alan aileyle de geçinememektedir. Bunların yanı sıra Shogi kariyeri de inişli çıkışlı olarak ilerlemektedir. Ancak Rei'yi tanıyan ve ona karşı iyi davranan kişiler de yok değildir. Kawamoto kardeşler; Akari, Hinata ve Momo, Rei'ye eksikliğini hissettiği aile ve dost sevgisini ellerinden geldiğince aktarmaya çalışmaktadırlar. Rei de her ne kadar kendisini uzak tutmaya çalışsa da gördüğü bu ilgi onu mutlu etmektedir. İşte hikayemiz Rei'nin kişisel olarak olgunlaşmaya başladığı bu dönemi ele almaktadır.







    Myanimelist



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 11 Şubat 2019; 17:13:45 >







  • 2. Sezonuda çok güzeldi resmen kafa dinlemelik en sevdiğim tarz animelerden tavsiye ederim olaylar bağımsız günlük sıradan olsa da baya güzel ilerliyor finalinden anlaşılan devamının gelmesi gerektiği:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki sezonu da bitirdim özellikle ikinci sezonu çok iyi aşmış resmen. İlk sezon biraz bunalttı, ama yine de iyiydi. İkinci sezon ise hiç sıkmadı aktı gitti, ayrıca iki sezonda da (ağırlıklı olarak ikinci sezon) insanı gerçekten duygulandıran kısımlar mevcut. Dram yanında insanın içini ısıtan bir kısmı da var bu anime'nin.

    @Ao Sol

    hocam animeyi izlerken aklıma geldi senin önceki avatarında momo vardı değil mi? çok tatlı ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 26 Nisan 2018; 19:11:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StG 44

    İki sezonu da bitirdim özellikle ikinci sezonu çok iyi aşmış resmen. İlk sezon biraz bunalttı, ama yine de iyiydi. İkinci sezon ise hiç sıkmadı aktı gitti, ayrıca iki sezonda da (ağırlıklı olarak ikinci sezon) insanı gerçekten duygulandıran kısımlar mevcut. Dram yanında insanın içini ısıtan bir kısmı da var bu anime'nin.

    @Ao Sol

    hocam animeyi izlerken aklıma geldi senin önceki avatarında momo vardı değil mi? çok tatlı ya.
    Evet sürekli Momo resmi koyup duruyordum

    3-gatsu no Lion
















  • Başladık hayırlısıyla ama sakin,gunluk hayattan animelerini kolay kolay izleyemem olaylar ilgincleşmesse bırakacağım gibi:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türü genel anlamda sevmiyorsanız yanlış seçim,ayrıca animenin temposu genelde hep yavaş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

    Başladık hayırlısıyla ama sakin,gunluk hayattan animelerini kolay kolay izleyemem olaylar ilgincleşmesse bırakacağım gibi:)
    Ben bu seriyi daha izlemedim ancak Slice of Life serilerini izlerken günde 1 bölüm izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum. Yanında da hareketli bir seri izlersiniz.
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Güzel dram, romantizm işlenir veya karakterlere ısınırsam izlerim ama genel anlamda çok sevdiğim söylenemez. MAL puanı yuksek diye bir deneyim demistim.Bugünlük 4 bölüm izledim ileriki günlerde bakacağım ne kadar seveceğime :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su aralar biraz fazla seri izledigim icin hepsi birbirine girsin istemiyorum en azindan 4-5 bölüm izliyorum günde yeni başladıklarima:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeavenlyBlue

    Su aralar biraz fazla seri izledigim icin hepsi birbirine girsin istemiyorum en azindan 4-5 bölüm izliyorum günde yeni başladıklarima:)
    Ben bir seriyi bitirmeden / güncele yetişmeden yeni bir seriye başlamıyorum. Çok yavaş ilerleyen / ağır bir seriyse onu günde 1 bölüm izleyip hareketli bir seriye başlıyorum. Size de aynısını tavsiye ederim. Haftalık olarak takip edilen seriler dahil değil tabi buna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 17 Nisan 2019; 14:51:48 >
  • Satrançı severim baya Japon satrancı pek ilgimi cekmesede animedeki maçlar baya ilgimi çekti özellikle Meijin Souya'ninkiler, 3.sezonda daha fazla görebiliriz umarım.
    1.sezon başları biraz sıksada sonradan daha izlenebilir oldu 7.5/10
    2.sezon daha iyiydi birinci sezona göre.Kyouko merak ettiğim karakterler arasındaydı bu sezonda pek gösterilmemesi üzdü. Dramının yetersiz ve pek etkilemeyen türden olduğunu düşünüyorum daha güzel işlenebilirdi.
    8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 30 Haziran 2019; 22:44:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsandan insana farklı etkileri olabiliyor demek. En sevdiğim animelerden biridir açık ara...
  • Ben bu seriyi daha izlemedim ancak Slice of Life serileri iyi kafa dinlendiriyor. at fava dursun şimdilik durumundayım.
  • Üçüncü sezondan halen ses soluk yok. Halbuki ikinci sezonu epey sevilmişti. Hakkında herhangi bir haber vs. duyan gören bilen var mı merak ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YALVARIYORUM ŞUNUN MANGASINI BİRİSİ ÇEVİRSİN ALLAH KAHRETSİN İNGİLİZCEM YETMİYOR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.