beyler lisedeyim. seneye ielts e gireceğim yani ingilizcem çok iyi. almancayıda okuda ikinci dil olarak görüyoruz ama özel okulda olduğum için ilköğretimden beri almanca görüyorum ve almancamda iyi baya fit 2 yi almıştım 2 yıl önce. şimdi okul dışında ekstradan 3. dil öğrenmek istiyorum. bi acelem yok zaten yani öğrenme zorunluluğum yok, keyfi. antalyada yaşıyorum. benim aklımda rusça ve ispanyolca var bu ikisinden birini istiyorum. tabi önereceğiniz başka dil varsa tavsiyeler açığım rusça yı rusya ve çevresi bölgelerdede yani sadece rusya değil de; ukraynada, bosnada filan da benzer bir şekilde kullanabilme avantajı var yani. ama ispanyolcada amerikada filan 2. dil olarak öğretiliyor yani bi nedeni var demekki eğitim olarak endüstri mühendisliği okuyup, işletme masterı yapıp, SAP eğitimi almayı düşünüyorum. yani tavsiyelerinizi buna göre de verebilirsiniz. bu arada yaş 16.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
ispanyolca ögren derim nedenini birazdan yazarım belki
quote:
Orijinalden alıntı: Stone Cold
yazarsan çok sevinirim hocam
Rusça ileride müh olacaksan çok işine yarayabilir. (özellikle inşaat) Gerçi hangi dili öğrenirsen öğren bu 3 dil ile rakiplerinnin çok ilerisindesin şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: NightSLayer
quote:
Orijinalden alıntı: Stone Cold
yazarsan çok sevinirim hocam
çünkü güney amerikada bolca konuşulan + dünyanın en çok konuşulan ikinci dili. Fransızcayıda düşünebilirsin Kanada taraflarındada çok yoğun kullanılan bir dil
ispanyolca hem geniş bi çevrede konuşuluyor hemde öğrenmesi diğer dillere göre daha kolay
yazını okumadım ama 3. dil öğreneceksen rusça öğren
evrensel dil olma yolunda ilerliyor ingilizce den sonra rusça
up
fransızca italyanca ispanyolca
ingilizceyi çok iyi şekilde öğrenmeye bak, gerisi hikaye...
İngilizcen`nìn korsan lehçesi.English(Pirate)Facebookdada var onu öğren. Ahoyy, me hearties :D
Rusça yapısından dolayı öğrenmesi çok kolay bir dil değil. Gerçekten öğrenebilmek için üstüne düşmek gerekiyor. O yüzden İspanyolca'yı öğrenmen, İngilizce ve Almanca bilmenden dolayı, daha kolay olacaktır. Şu dili seçersen yanlış yaparsın gibi bir şey de söz konusu olamaz. İkisi de dünyada bir çok yerde konuşulan diller zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme