Şimdi Ara

3 dakika kala tıp tercih ettim lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
7.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,ben bir bok yedim.
    Normalde seveceğim bölüm olan fiziği yazmıştım kafam rahattı richard feynman'ın deralerini dinliyordum hatta .
    Son gün baskı kafamı patlattı. Neye uğradığımı şaşırdım.
    Zorla olmadı ama yine de zorlandım ve son 3 dakika kala tıp yazdım.
    Sıralamam 5908.
    Akdeniz tıo ve uludağ tıp yazdım ikisinden biri gelecek muhtemelen.
    Geceden beri sızlanıyorum. Çok pişmanım.
    Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce tıpa başlayınca beklediğim gibi iğrenç bir şey mi çıkacak karşıma?
    Çok kötü durumdayım.
    Beni bu duruma getirenlere hakkımı helal etmiyorum.

    EDİT: 5,6 ve7. sayfalardakı yorumlarımı okuyunuz. orada daha da açtım bu konuyu. tıpı zaten zorla seçmediğimi belirttim. zorla olmadı ama zorlandım diye. kafama silah dayamadılar ama çok mantıklı gelen şeyler söylediler onlar da beni tıp yazmaya zorladı. yani tıp yazmaya zorlayan kendi düşüncelerim yine. burada insanlar sanki hırsızlık bilmem ne yapmışım gibi konuşmuşlar ama saçmalamışlar. sonuç olarak kendim isteyip yazdım belirli düşünceler yüzünden ancak sonradan pişman oldum. şimdiyse birkaç doktor arkadaşlra görüştükten sonra pişmanlığım geçti zaten. iyi ki yazmışım da demiyorum o belli olmaz başlamadan ama sızlnamıyorum ve memnun hissediyorum şuan. neyse,meraklı olanlar söylediğim sayfalardakı yorumları bir okusunlar. daha da yorum yazmayın arkadaşlar. olumlu olumsuz fark etmez, akıllıca yorum yazanlara teşekkür ediyorum. benim için önemli olan akıllıca ve gerçekten düşünülerek yazılmış yorumlardı.
    kimsenin sırasını da gasp ettiğim yok zaten. ben obpden dolayı 5200'Den 5900'e girdim. benim hakkımı 700 kişi gasp etmişken benim sesim çıkmıyorsa sizin de çıkmayacak.obp'min o kadar düşük olmasının suçu da bende değildi üstelik. çevresel faktörlerdi. her türlü bir özel okuldaki adamın aldığı 95 ortalamayı hak ediyordum yani.(son sene özel okula gittim gerçi ama o da 9 ve 10'un puanını kurtaramadı.) kesin sesinizi ve oturun yerinize. çok istiyorsanız bir yıl daha girip çalışıp kazanın. öyle beleşe yok. ben 2 yıl boyunca günde 8-10 saat çalıştım. gidin çalışın siz de. (gerçi böyle deyince de ezmeye çalıştığımı sananlar var aranızda hahahahahaha lan olum banane? gidin çalışın ve kazanın işte. sırf siz az çalışıp tıp kazanmak istiyorsunuz diye belirli bir sıralamayı çok çalışarak elde edenler sizleri düşünmek zorunda mı? kusura bakmayın da sizin önünüzdeki adam her zaman önceliklidir. ben de benim önümdeki 5907 kişinin tercihlerine saygılı olmalıyım. kimseye ''lan hacettepe'yi ben hak ediyorum çekil yazma lan'' diyor muyum? hayır. o arkadaş türkiyede ilk 700'e girdiyse öncelik onda. bu duruma katlanacaksınız. hayatın her yerinde böyledir bu. katlanamıyorsanız da yapacak bir şey yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigoke -- 16 Ağustos 2018; 12:52:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Neyse beyler daha yazmayın. Umurumda değil gideceğiz artık yapacak bir şey yok. Buraya kıskandığından dolayı koyun iradesiz vs yazan olmuş. Sizler kazanamadınız diye bu kadar saldırgan olmanıza gerek yok. Kimsenin hakkına girdiğim de yok. Çalıştım ve girdim. Sen çalışsaydın,sen girseydin?

    Zırlamayın.
    Adam ne linc yemis yav. İradesizmis de, bu seviyede biri 5k da olmamaliymis da. Forumda ne kadar kin fesatlik varsa kusulmus hakikaten. Onume gectin diye zirlayanlara calissaydin demek de ezmek olmuş hayret vallahi. Hocam cok iyi yapmışsın, begenmezsen merkezi gecis sistemi rahat. Siralamana hiçbir zeval gelmeden tekrar geçiş yapabilirsin nasilsa. Bir de tip dene belki seversin.
  • Eminim oyledir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam belki fizikte de mutlu olacaktın ama tıpı psikolojik olarak kendinden uzaklaştırmazsan ileride çok mutlu olabilirsin belki bir gün iyi ki tıp seçmişim diyeceksin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma da hocam iyi b ve k yedin. Kaç gündür yazıyorum foruma sevdiğiniz ise gidin garanti diye sevenlerin önünü kapatmayın diye. Umarım seversiniz tıpı ve bırakmak zorunda kalmazsiniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada beni taşlayacaklar biliyorum ben kendimde seneye mühendislik yazacağım ama uzman doktor olan kuzenimin ağzından yazıyorum.

    "Oğlum benim kardeşim gitti odtü elektrik elektronik yazdı dedim ki gel beraber tıp yazalım yazmadı mezun oldu aradan 11 yıl geçti bak ben uzman doktorum ayda en az 14 bin kazanıyorum ameliyatlara giriyorum 3 evim 2 arabam var. O istanbulda gecekondu gibi bir yerde 4500tl maaş ile yaşamaya çalışıyor. Sen bilirsin istediğini oku ama bu dediklerimi aklımdan çıkarma ve bunun gibi bir sürü arkadaşım var dedi. İstersen numaralarını vereyim konuş."

    Herkese kolay gelsin ben de mühendislik yazacağım.
  • Hadi yav 1 kisi 1 kisidir.Yaratacagi domino etkisi bizi de vururdu belki :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disbanacokmu kullanıcısına yanıt
    derken? tıp istiyor olsam zaten direk yazarım sanki yazamıyor muyum? saçma sapan konuşmayın lütfen.
  • İki sene içinde bırakırsın gerçekten isteyen seven kişilerin yerini alıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son pişmanlık neye yarar ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-297EB15C2 -- 16 Ağustos 2018; 20:16:33 >
  • Son dakika değişikliği olmasa, üstünde düşünmüş olsanız iyi olurmuş ama bu saatten sonra kafa yormanın bi manası yok, yapacağınızı yapmışsınız artık mutlu olmaya bakın, umarım hayırlısı budur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetheartt -- 15 Ağustos 2018; 11:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım pişman olmazsınız hocam. ben de son dakika tıp yazmayı da düşündüm ama değiştirmedim muhtemelen Hacettepe bilgisayara gideceğim. pozitif bakmaya çalışın, tıpa gidince olur da sevmezseniz yatay geçiş hakkınız var fiziğe en kötü 1 yıl kaybedersiniz dünyanın sonu değil sıkmayın canınızı.
  • İnşallah tıp okurken "keşke" yerine "iyi ki" dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Yalancıya ne yapsınlar?
  • Sevmediği bölümü zorla yazabilecek kadar iradesiz biri 5k yapmış.
    Sınav sitemi züper.Dıj gujler gısganıyor.
  • Doğru olanı yapmışsın kardeş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yks puanın istediğin ünicersitedeki istediğin bölümün 2018 (girdiğin seneki) taban puanından yüksekse geçiş yapabiliyosun. Bu geçiş kontenjanı 2018 bölüm kontenjanının yaklaşık %30'u kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iyi yapmışsınız. Istediğimiz yeri okuyamayız realist olmamız lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BirinciGelenSperm kullanıcısına yanıt
    Super zeka ya, belkide cok girmek isteyen biri bunun yuzunden giremeyecek. Sinirlenmiyim diyorum da kendimi tutamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim önümü neden kapatıyorsunuz siz ya? Gidin mühendisliğe, fiziğe... Sizin yüzünüzden istemediğim yerlere gideceğim belki de. Sırf konu sahibi değil tıpı istemeyerek yazan herkese lafım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.