Şimdi Ara

3 Ban Yetersiz Değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç ay önce NA Offical forumuna açmıştım ama takmadılar beni ben oyunumda lissandra, riven, caitlyn gibi herolar banlamak istiyorum ama ahri aatrox fizz kassadin vi vayne thresh renekton kennen elise gibi diğer herolardan daha üst kapasite de herolar varken kim neden riven ya da lissandra banlasın? 3 ban çok yetersiz geliyor. 5 kişi var herkes sırayla 1 ban atsın ya da takım lideri 5 bana sahip olsun. buradan destekleyen olursa tekrar konu açacam ölümüne destek çıkın bana

• Bilmem, neden olmasın
  • Bence 3 ban iyi ama hepsini first pick değil de 1-2-3. pickler atsa daha iyi olur gibi
  • 3 ban değil zaten 6 ban :D
  • Zamaninda 2 idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes birer tane ban atsın bence o iyi
  • artık 10dk sonra oyuna başlarız. dotada cm mod gibi oyun 15dk sürerdi oyuna kurmak pickler banlar 25-30dk.
  • 130 herodan önce artmaz bence ban sayısı
  • Herkes birer mantıklıymış aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Birkaç ay önce NA Offical forumuna açmıştım ama takmadılar beni ben oyunumda lissandra, riven, caitlyn gibi herolar banlamak istiyorum ama ahri aatrox fizz kassadin vi vayne thresh renekton kennen elise gibi diğer herolardan daha üst kapasite de herolar varken kim neden riven ya da lissandra banlasın? 3 ban çok yetersiz geliyor. 5 kişi var herkes sırayla 1 ban atsın ya da takım lideri 5 bana sahip olsun. buradan destekleyen olursa tekrar konu açacam ölümüne destek çıkın bana

artan şampiyon sayısını hesaplamadılar tabi şöyle bi olay var iki takımada 5 ban verseler hepsini adclere atsalar adc kalmaz.4 yapsınlar baştaki kişi atsın yoksa takım kaptanlığının anlamı kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: fakirky

herkes birer tane ban atsın bence o iyi

ban sayisi yetersiz konusubu gordum trolle geliyodum ama bu herkesin bi ban atmasi mantikliymis:)
    ama burasi tr adamlar bilerek takimdakiler ne alicaksa onu banlar:((
    mid yazdi baskasi oonce yazdi ve ondan alt sirada ne alcan fizz
    hmmm alsana fiz :D

• ya ban bence çok gereksiz 100 tane hero var yarısını banlaman lazım counterlanmamak için
  • Herkesin 1 ban atması mantıkli.Alıcağı heronun counterinı banlar.Benden sana tam destek Demacia

• Hon'da Mid Wars modunda var o sistem. Herkes 1 ban atıyor sonra herolar seciliyor.
  • nooblar napıcak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakirky

herkes birer tane ban atsın bence o iyi

+1
  • Millet salak değil elbet tüm adcleri banlasın mesela ben top lanerim, karşıma riven laneti gelmesin de ne gelirse gelsin. tek ban hakkım o olsa o free win noob eziq herosunu banlarım. fp'ye banla diyorum adam banlamıyor, ona da hak veriyorum ortada daha oplar var
  • quote:

Millet salak değil elbet tüm adcleri banlasın mesela ben top lanerim, karşıma riven laneti gelmesin de ne gelirse gelsin. tek ban hakkım o olsa o free win noob eziq herosunu banlarım. fp'ye banla diyorum adam banlamıyor, ona da hak veriyorum ortada daha oplar var

neden hep zorlandığınız herolara noob herosu diyorsunuz anlamıyorum.
    sen de al ozaman kazan allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Millet salak değil elbet tüm adcleri banlasın mesela ben top lanerim, karşıma riven laneti gelmesin de ne gelirse gelsin. tek ban hakkım o olsa o free win noob eziq herosunu banlarım. fp'ye banla diyorum adam banlamıyor, ona da hak veriyorum ortada daha oplar var

Riven maini olan adamı bulduk xd full riven alıyorum. nasıl platin oldum sanıyorsun? karşına ne gelirse gelsin yok jax yok renekton yok kennen hepsi yalan. 5x aoe dmg+2x aoe cc+ 4x gap closer ve shield sahibi, üstüne manaless olup skilleri low cd. ilk 20 dk boyunca riven karşısında duracak bir hero yok. o riven işini bilip biraz farm yapmışsa oyun sonuna kadar onu durduran olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 9 Kasım 2013; 22:34:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hard2beat

quote:

Bunu diyecektim (dikkat demeye gelmedim) gidiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.