Şimdi Ara

3 aydır değer kaybı dosyasını sonuçlandırmayan AKSİGORTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, yazın başında bir kaza yaptım ve aracımı kaskodan tamir ettirdim. Karşı taraf %100 hatalı olduğu için aksigortadan değer kaybı talep ettim ve film burada başladı. Bunları nereye şikayet edebilirim?

    Arabanın ve kaskonun verdiği, istemedikleri kadar belgeyi önce maillerine yolladım. 10 gün ses çıkmadı geri aradım, dediler değerlendirme aşamasında. Peki dedim bi 5 gün daha bekleyip geri aradım. Eksper atamanız gerekiyor, isterseniz biz atayalım isterseniz siz e-devletten atayın dediler. Ben düşüneyim dedim kapattım,öbürkü gün arayıp siz atayın eksperi dediğimde başka bir temsilci “bizim öyle yetkimiz yok” dedi ve edevletten başvuruyu yaptım. Aradan 1 ay geçti hala ses yok ve eksperden mail geldi. Eksper mailinde “ak sigorta sisteme dosyalarınızı yüklememiş, o yüzden değer kaybını belirleyemiyorum” dedi. Bizde ak sigortayı aradık, kem küm edip yüklediler dosyaları, ardından 15-20 gün sonra tekrar aradığımızda değer kaybı belirlendi bunun hesaplamasını yapıp size geri dönüş yapıcaz dediler. Tamam dedim, aradan bi süre geçti yine ses çıkmayınca geri aradım ve bana şimdi tekrar belge eksik diyorlar, hangi belge eksik diyorum cevap yok, bildirdik yetkiliye geri dönüş yapılacak diyip duruyor. Arkadaşlar yol gösterin ne yapmak, nereye şikayet etmek lazım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun hocam, alabildiniz mi değer kaybınızı, nasıl sonuçlandı?

  • Aldım, ama eksper 9 bin lira belirledi bunlar 3 bin yatırdı. Dava açacaktım ama birsürü işim çıktı ve bir kaç manevi değerlerine sövüp kapattım olayı. Benim salaklığım da var tabi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.