Şimdi Ara

3 adet Nokia 6310i . Meraklısına, takas olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Nokia nın iş adamları ve vip kişiler tarafından tercih edilen efsane olmuş telefonlarından olan 6310i.

Şirketimizin yöneticilerinin kullandığı 3 adet nokia 6310i marka telefonu ayrı ayrı satışa koyuyorum.Telefonlar zamanında garantili alınmıştır.Garanti süreleri dolmuştur fakat arkalarında hala Nokia kominikasyon aş etiketi durmaktadır.Telefonlar hiçbir şekilde açılmamış vede tamir görmemişlerdir.Donanımsal ve yazılımsal hiçbir sorunları yoktur.Pil ve kasaları tamamen orjnaldir.İmei numaraları garantili oldukları için kayıtlıdır.gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz First class bir telefon.Üzerlerinde kullanıma bağlı ufak tefek çizikleri bulunmaktadır.Telefonlar orjinalliğini korusun diye ben kasalarını değiştirtmedim.Full orjinal şekilde satışa sunuyorum.Telefonla birlikte orjinal şarj cihazı gönderilecektir.Telefonların yanında gerçek orjinal sıfır 6310i kılıf vede 6310i için yedek sıfır bataryayı hediye ediyorum.İmei klonlanması vede parça çalınması olayına karşı iade kabul etmiyorum.Ciddi alıcılar lütfen teklif versin.Sorularınıza en kısa sürede yanıt verilecektir.Ürünün rengi siyah altın sarısıdır.Bilgi için:0555-8492251

Telefonla birlikte gönderilecekler

Orjinal şarj cihazı
    Orjinal kılıf
    Yedek pil.(slim)

Cihazlardan birisi gri şampanya rengi diğer 2 si siyah sarıdır.(edit!!)
    Fİyat:200 ytl dir.(1 adet)
    ^
    3 telefonu birden alacak olanlara biraz indirim yapılır.

Yenilikler

Mobil İnternet servislerine bağlı kalın ve GPRS üzerinden WAP aracılığıyla, bağlantı süresi yerine, aldığınız ya da gönderdiğiniz bilgi için ücret ödeyin.

Veriler saniyede 43.2 kilobit hıza kadar iletilebilir ve bu sayede dosyaların indirilmesi, veri iletişimi ve e-posta işlemleri daha hızlı ve daha kolay hale gelir.

Bluetooth, uyumlu bir PC'ye ya da herhangi bir Bluetooth özelliği olan cihaza on metre mesafeden kablosuz bağlanabilmenize olanak vermektedir.

Telefonunuzdaki şifre korumalı cüzdanınızdan 'sanal kredi kartınızı' kapın ve online yapılan satın alımlar için bilgiyi kullanın.

Eğitici Döküman
    Nokia 6310'nun özelliklerini incelemek için tıklayın >>
    Macromedia Flash Player gereklidir.

Telefonun özellikleri

GPRS
    Yüksek hızlı veri iletimi (HSCSD)
    Bluetooth 1.1 standart versiyon
    -Desteklenen uygulama düzeyindeki Bluetooth profilleri: Dial-up şebekeleme profili, faks profili, object push profili, kulaklık profili ve hansfree profili
    WAP 1.2.1 (GRPS ya da CSD üzerinden)
    Cüzdan
    SMS, resimli mesaj gönderme
    Özelleştirilebilir ve zamanlı profiller
    Takvim
    Saat, alarm
    Hesap makinesi, rölanti modunda döviz hesaplama özelliği
    Duraklı saat, geri sayım zamanlayıcısı
    Sesli komutlar, ses kayıt cihazı
    Bağlanabilirlik seçenekleri: Bluetooth, kızılötesi ve kablo

Teknik Özellikler

Ebat
    Ağırlık: 111g
    Boyutlar: 129 x 47 x 17 - 21 mm, 97cc

Ekran
    Yüksek çözünürlüklü, aydınlatmalı, tam grafikli ekran
    Dinamik ekran şablonu, optimum görüntüyü otomatik olarak ayarlar
    6 satıra kadar metin, numara ve grafik girişi

Hafıza fonksiyonları *
    Aşağıdaki fonksiyonlar dinamik hafızayı paylaşmaktadır:
    Takvim notları (250 kayda kadar)
    Yapılacaklar listesi (30 kayda kadar)
    WAP cache hafızası (65 kayda kadar)
    WAP madde işaretleri (50 kayda kadar)
    WAP güvenlik cache hafızası ve sertifikaları (65 kayda kadar)
    Cüzdan notları (30 kayda kadar)
    Aşağıdaki fonksiyonlar statik hafızayı kullanır:
    Telefon rehberi (her kayda ait karakter sayısına bağlı olarak 500 kayda kadar)
    SMS (mesaj başına veri miktarına bağlı olarak 150 yazılı mesaj ya da 50 resim/sıralı mesaj)
    Ses kayıt (3 dakika)
    Sesli isim etiketleri (10 yer)
    Sesli komut (5 adet önceden tanımlanmış)
    Zil tonu (35 önceden ayarlanmış, beş değişken)

Not: Bu ürün farklı fonksiyonlar için dinamik ya da statik hafızayı kullanır. Dinamik hafıza, mevcut hafızanın dinamik hafıza fonksiyonları arasında paylaşılması demektir (örneğin, takvim notlarınız çok fazla hafıza kaplıyorsa, WAP madde işaretleri gibi fonksiyonlar için hiç yer kalmamış olabilir). Statik hafıza, belirli miktarda hafızanın her bir statik hafıza fonksiyonuna ayrılmasıdır.

Mesaj alma ve gönderme
    Yazılı mesaj: 160 karakter uzunluğuna kadar mesaj alma ve gönderme
    Resimli mesaj: diğer uyumlu telefonlara metinle birlikte resim gönderme
    Tahminli metin girişi
    Şablonlar: Önceden tanımlanmış mesajların hızlı ve kolay girişi

Oyunlar
    Snake II
    Pairs II
    Space Impact
    Bumper

Zil Sesleri
    35 sabit ve 10 değişken ton (hazır ya da yüklenebilir zil sesleri)

Çağrı Yönetimi
    Hızlı arama: 9 isme kadar (1 her zaman sesli posta içindir)
    Sesli arama: 10 isme kadar
    Aranan numaralar listesinden son numarayı tekrar arama (arama tuşu son aranan numaralar listesini getirir)
    Otomatik yeniden arama (maksimum 10 deneme)
    Otomatik yanıtlama (yalnız kulaklıkla ya da Araç Kitiiyle birlikte çalışır)
    SIM kartı olmadan ya da tuş kilidi aktifken 112'ye acil arama (bu numara ülkeye göre değişebilir)
    Çağrı bekletme, çağrı tutma, çağrı yönlendirme ve çağrı zamanlayıcısı
    Otomatik ve manuel şebeke seçimi
    Kapalı kullanıcı grubu
    Sabit arama numarası, önceden tanımlanmış numaralara çağrı yapılmasını sağlar

Dual Band İşletim
    Avrupa, Afrika, Asya Pasifik'te EGSM 900, GSM 1800 ve GSM 900/1800 şebekeleri; bantlar arasında otomatik geçiş

Güç Yönetimi

Batarya Konuşma Süresi Standby süresi Şarj süresi
    Ultra slim BPS-2, 1100 mAh Li-Polymer battery 3sa. - 5sa. 30dk. Maks. 18 gün ACP-7: 4sa.
    ACP-8: 2sa. 30dk.
    ACP-9: 2sa. 05dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenidogubank -- 28 Ocak 2007; 12:12:50 >

• HERŞEY GÜZEL FİAT YÜKSEK
  • Sana göre yüksek olan başkasına göre normal olabilir. Ben bu fiyatı istiyorum dostum.Dışarda telefoncularda 180 - 200 arası satılıyor.
  • msn var mı?
  • P.m
  • Ben bir türlü anlayamadım nedir bu telefonu o kadar değerli yapan walla anlamadım.Bunların ağırlığındaki altın bile bunlardan daha ucuz yaff
  • Valla işte meraklısı var. Ama pilinin çok uzun gitmesi,kullanımı kolay ve hızlı olması basit olması . Tercih edilen özellikleri arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.