Şimdi Ara

3.2k Liralık Sistem [ALINDI+SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3200 Lira Civarı Ocak Ayı İçinde Alınmayı Planlanan Oyun Bilgisayarı +-150 Oynayabilir.

Sistem Uyumluluğu , Verimlilik Nasıl Olur ?

Genel Olarak Yardım ve Önerilerinizi Bekliyorum.

EDİT 07.04.2016

Yaklaşık 3 ay önce almayı planladığım sistemi sizinle paylaşmıştım fakat bazı sebeplerden ötürü sistem toplamayı ertelemek zorunda kaldım.Bu ertelediğim süre zarfında biraz daha araştırma yaptım, aklıma yatan aynı zamanda bütçeme uygun ve nasipse 1 hafta içinde alacağım sistem resimdeki gibidir.

Vatan Computer dan alınıp toplama işlemini kendim yapıcam.
    İleriye dönük ve kalite açısından Anakartı Z serisi ve ASUS seçtim.
    Performas ve Uyumluluk Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum.

http://hizliresim.com/YkpGLk

monitörü ASUS 21.5" VS229HA ile değiştirmeyi düşünüyorum birde

Sistemi Vatan bilgisayardan alıp toplatmış bulunuyorum.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim özellikle @Angelmax a :)

http://i.hizliresim.com/BPQj1p.jpg

http://i.hizliresim.com/ZkBlaG.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfsiapollo -- 18 Nisan 2016; 0:26:45 >

• tfsiapollo kullanıcısına yanıt
    Tavsiyemdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FairLighty -- 8 Nisan 2016; 12:06:25 >
  • Anakarti h110 yapip ekran kartini 970 e zorrlayin ekran kartina yatormayacaksaniz bile ssd alin fiyat farkina z serisine hic mi hic gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • tfsiapollo kullanıcısına yanıt
    Alternatif.
    Kendinizle ilgili bilmediğiniz bir şey vardır. varlığını bile inkar edeceğiniz bir şey. ta ki bir şey yapmak için geç kalana kadar.sabahları uyanmanızın tek sebebi budur.aşağılık patronunuzdan acı çekmenizin nedeni, döktüğünüz kan, ter ve gözyaşının...çünkü bütün bunlar insanların sizi aslında ne kadar iyi, çekici, cömert, komik ve akıllı olduğunuzu bilmelerini istediğiniz içindir.”Benden ister korkun ister saygı duyun ama lütfen özel olduğumu düşünün.” bağımlılığımız aynı… hepimiz onaylanmış keşleriz.-Jake Green
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfsiapollo

Vatan Computer dan alınıp toplama işlemini kendim yapıcam.
    İleriye dönük ve kalite açısından Anakartı Z serisi ve ASUS seçtim.
    Performas ve Uyumluluk Hakkında Görüşlerinizi Bekliyorum.

http://hizliresim.com/YkpGLk

monitörü ASUS 21.5" VS229HA ile değiştirmeyi düşünüyorum birde

@Tristan23 arkadaşın önerdiği sistem üzerine beğendiğin ASUS monitörü eklersen, harika bir sistemin olacaktır..
    İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR GİBİ 5 AYLIK SİSTEM
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.