Şimdi Ara

3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoujin3997 -- 26 Ekim 2016; 17:01:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışma durumu kişiden kişiye değişir tabi ama şöyle bir şey var üniversite çağına gelmiş birisi en az 18 yaşındadır.Ve bu üniversite seni kendi ayaklarının üzerinde durmaya alışman için bir fırsat artık hem ailenden maddi manevi desteği alabilirken hem de kendi başına bir birey oluyosun.Kendi ayaklarının üstünde duruyosun.Üniversiteye gidip gerek yurtta gerek evde ki ilk yıl yurt daha mantıklı o ortama alışınca tamamen alışmış olursun üzüp yorma kendini

• hangi şehir ev kirası falan ayıptır sorması?

• Bende 1 haftadır izmirdeyim. Aile Özlemi gerçekten çok kötü bi olay. Ailemle aramda yüzlerce kilometre var. Koca şehirde yalnızım, tekim. Yavaş yavaş atıyorum ama bu duyguları. Hem yurtta hemde okulda yeni arkadaşlar ediniyorum. Onlarla vakit geçiriyorum bu beni rahatlatıyor. Ama yalnız kalınca tekrar başlıyor özlem. Zaman. Herşeyin ilacı zaman. Yavaş yavaş alışacağız.

• Senin yine kuzenin falan varmış yanında. Ben tekim, koca şehirde bi başıma. Çevre edinene kadar gerçekten zor :(

• Ben 14 yaşından beri ailemden ayrı yaşıyorum futbol oynuyordum Bursaspor, Gençlerbirliği ve Galatasarayda oynadığım dönemlerde ailemle senede 3 5 kere görüşüyordum yüz yüze çok üzülecek bir şey yok zamanla alışıyorsun zaten takma fazla kafana.

• bu sene esogu'ye başladım. koskoca eskisehirde 0 tanidik. ama ev ozlemi bana cok tatli geliyor. aci vermiyor. alisinca zaten ozlem biter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.