Şimdi Ara

2x18650 powerbank sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar herkese. Geek denen siteden 2 pil hazneli ( 18650 ) powerbank aldım aynı şekilde aliexpressten iki adet 5000mah ultrafire pil aldım. Bu powerbankın kapasitesi 5600 mah her neyse ben buna iki pili de taksam tek pili de taksam bir yere kadar şarj ediyor telefonumu(iphone 4s 1430mah). Ama bu bir yerden sonra sanki AC devresi gibi akım gidip gelmeye başlıyor. Gidip geliyor şarj. Aynı şekilde powerbankı şarj etmek istediğimde de bir yere kadar şarj oluyor sonrasında gidip gelmeye başlıyor. Bunun sebebi nedir tam olarak. Powerbank mı sıkıntılıdır pillerden midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya zaten garantisiz alınmaz tavsiye etmem ayrıca kaç hücreli bilmek gerek yapısı nasıl ve anlattığına göre 2 kez tam veya en az 1,5 tam şarj etmeli
  • ysfahmet kullanıcısına yanıt
    UltraFire pillerini bizim dükkanda satıyorduk. El fenerleri için 18650 tipinde. Şarj ederken ya da kullanırken sorun olmuyordu. Hatta ben de Aliexpress'ten sipariş verdim tek pil yatağı olan bir taınabilir şarj cihazı kutusu. Büyük ihtimalle kutudan kaynaklı bir sorun vardır diye düşünüyorum.

Düzenleme: Kutunun içine 2 tane 5000 mAh pil koyuyorsan nasıl 5600 mAh kapasiteli oluyor cihaz? Bilmediğim için soruyorum, pil takılan cihazın kapasitesi oluyor mu? Benim tahminimce içindeki piller belirliyor. 2x5000=10.000 mAh yapması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirgizmustafa17 -- 4 Ocak 2016; 21:44:25 >
  • Ya şimdi şöyle kutunun altında max 5600mah diyor. Sanırsam maksimum 5600mah kaldırabileceğini belirtmek istemişler. Fakat ben tek bir pil taktığımda da aynısı tekrarlanıyor ki sıkıntım büyük ihtimalle kutuyla alakalı çünkü ara ara kendi kendine fenerini yakıp kapatıyor ve ısınma yapıyor ya iletkeni dandik ya akım fazla geliyor ya da bi halta yaradığı yok :D ben sorayım dedim de yine başına gelen varsa çözümü varmı veya neden diye yardımcı olsun diye. Piller mavi renkli ultrafireın baya çeşidi var bu düz üstünde de tr 18650 5000mah ultrafire falan yazıyor iki pili 3$ a getirtmiştim ya da piller sahte bilemiyorum işte

• ysfahmet kullanıcısına yanıt
    Kutu dandik herhalde, en şunu aldım Aliexpress.com Linki. Bakalım daha baya var gelmesine, dükkandaki pilleri takıp denerim olursa kullanırım. Unutmazsam sana da yazarım.
  • tamam kardeşim sağolasınn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.