Şimdi Ara

2si1 'Yozgatlı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dışarda diz boyu kar var adamların arkası hâlâ günlük güneşlik duruma uygun sanal stüdyo yapın bari

  • Karikatürdeki küfürü sansürlemeden nede güzel paylaşmışsınız. Yeri gelince forumda ahlak bekçisi olursunuz ama kendinize sıra geldimi küfür kıyamet gırla gider

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun asgari ucret hakkinda konustunuz,gercek olan o cogu asgari ucretli zorlana calistiriliyor,mesai olupta mesai kalmazsan yandin en ufak bir seyde yuzune vuruyorlar yada isten cikariyorlar,cogu asgari ucretli calisma saati haftada 48 saat sa daha fazla calistiriliyor,gercek bu sikayet olmadigi surece problem olmuyor gerci sikayette olsa patronlar bir yolunu buluyor ve cezasiz atlatiyorlar.

  • Toprağım ekonomik bilgiler için teşekkür ederim. güzel sunum olmuş. Steam kullanmıyorum ama tv den kontrol işi beni biraz ürküttü hackerlerin eline düşersek ne olacak diye şüpheye düştüm.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: worldunya

    quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop ios her güncellemede eski cihazları malesef öldürüyolar talha reyize katılıyorum ipad 3, iphone 4, iphone 5s ve halada 6 kullanan biri olarak söylüyorum bunu ipad 3ü elime alasım gelmiyor artık
    Bu hepsi için geçerli android farklı mı sanıyorsun


    hayır bak şöyle birşey var andorid cihazlarda adamlar gerçekten optimize edemediği için oluyor yavaşlama veya pil sıkıntısı artık ne ise ama ios cihazlarda bile bile yapıyorlar bunu demek istiyor insanlar

  • Reklam Bloclayıcılarım dün aksam devre dışı kaldı illk kez siteye bu şekilde girdim.. siz $akamısınız ya bu ne zora her yer de reklam çıkıyor.. Reklamları kapamaktan sitede gezemiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blgrçoban

    Karikatürdeki küfürü sansürlemeden nede güzel paylaşmışsınız. Yeri gelince forumda ahlak bekçisi olursunuz ama kendinize sıra geldimi küfür kıyamet gırla gider

    Şikayet ettim hocam kuzu kuzu sansürlediler şimdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TAG Heuer

    Reklam Bloclayıcılarım dün aksam devre dışı kaldı illk kez siteye bu şekilde girdim.. siz $akamısınız ya bu ne zora her yer de reklam çıkıyor.. Reklamları kapamaktan sitede gezemiyorum.

    Ben hep ablocksuz giriyorum abartma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1BilimAdamı -- 2 Ocak 2016; 16:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkedin'de tüm donanım haber çalışanları ile bağlantı kurdum. Fakat, bir sen kabul etmedin, yahu @Speed-Step .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4s 7.1 yüklü tel var telefona format attım appstore bilgilerimi bile girmedim hala aynı rehbere girmeyi çalışıyorum bekliyorum, kameraya açmaya çalışıyorum bekliyorum, ayarlara gireceğim bekliyorum. Telefonda resim yok, video yok, uygulama yok, müzik yok yinede donuyor. Apple mağazasına gittim mağazada 4s telefonu denedim oradaki tel çatır çatır çalışıyor. Bu apple demo mu koyuyor bu telefonlara anlamadım gitti.

    İşin dahada kötüsü geliştiriciye eski sürüme destek sağlamasını engelliyor ayrıca telefonu eski sürüme düşürememizde seni mahkum ediyor.

    Eski bir 3-5 yıllık bir haber, Nokia yetkilisi şunu demişti; Apple'ın taktiği çok akıllıca eski telefonlara kaldıramayacağı, telefonu yavaşlatan güncelleme veriyor ve sizi bu sayede elinizdeki telefonun artık eskidiğini ve yeni telefon almaya itiyor. Artık kesinlikle inanıyorum.

  • ios da android de güncellemelerle yavaşlıyor, güncelleme çıkınca çok seviniyoruz atlıyoruz üstüne ama sonrası hep hüsran, ama milletin bu konuda uyanması güzel oldu
  • Muhtesem ikiliden her zamanki gibi muhtesem bir video çikmis, çok güzel bir bölümdü tesekkürler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Talha'nın neden tableti var da ötekinin laptopı var? Talha fakir mi?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuomir

    Talhanın neden tableti var da ötekinin laptopı var? Talha fakir mi?


    Sen olayı yanlış anlamışsın. Talhanın elindeki tablet varn ya mesutun önündeki laptop ı 2 defa satın alır :)

  • Steam'i yakında hukuk öpecek, çalınan hesaplar seve seve garantili olacaktır. Fransa'da davalar başladı. Benzer problemleri bankalar yaşadı, çalınan paraların yükünü yaptıkları sözleşmeyi gösterek müşteriye atmaya çalıştılar, mahkemede babayı aldılar, hukuk her türlü güvenlik sorumluluğunu bankaya verdi, güzel güzel o paraları müşteriye ödediler. Steam'in başına da tahminen aynı şey gelecektir.

  • Seste bir sorun var galiba çok boğuk geliyor videonun sesi.

  • askari ücretin düşükmü ücret bile denemez her vasıfa askari ücret ödenmeside ayrı mevzu

  • 3 yıl önce iyi video çekmişiniz yeni izledim ama her zamanki gbi devamı gelmemiş öte yandan talha ekibe daha sonradan dahil olmuş ki videoda yoktu.

  • Başlangıçta çalan İntro müziğini link atabilecek var mı?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şuan format tekrar bbakıyorum giriş te olmak üzere nereye tıkllasam sayfayı kaplayan reklamlar her bölümde farklı yakında reklamllardan siteyi goremiyeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.