Şimdi Ara

2si1 'Yenilenen' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teknoloji ve oyun ana haber bülteni gibi olmuş. Yeni olan tepki çeker ayağı yapacaksınız ama eskisi daha iyiydi. Samimiyet uçmuş biraz kopuk kopuk olmuş.

  • Bu şekildeki bir ortamda 2 kişi ile değil, daha çok kişi ile hem sohbet hem teknoloji haber sunumu şeklinde bir düzenleme yapılırsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Mesela Erdi Bey de katılırsa programın izlenmesinin daha keyif verici olacağını söyleyebilirim. umarım önerimi dikkate alırsınız.

  • Neden televizyon izlemiyorsum aynısını burada yapmışsınız gereksiz bir intro için vaktimizi yiyorsunuz.
    Birçok youtube vb içerik paylaşan kişiler introları neredeyse kaldırırken sizin uzatmanız hiç anlaşılır gelmedi bana.

    Son bir senedir programın düşüşünün sıvası olmuş bu.
    Umarım deneysel bir çalışmadır ve bir an önce eskisine geri döner ve eskisinde o gereksiz intro da kalkar.

  • yeni konsept çok i,yi olmuş.program çok uzun başlıklar verilmesi montajlar pro olmuş tebrik ederim.
    yenilikler ilk zaman hep yadırganır.bu programdakimler geldi geçti konsept değişmiş en fazla 3-5 bölüm sonra alışılır.bu konseptle devam edin derim.

  • Tamam daha profesyonel olmuş ancak samimiyet biraz kaybolmuş :) biz sizi eski 2si1, arkadaki yeşil ekrana koyulan görüntü ile benimsedik.

  • yakın çekimler rahatsız edici miktarda yakın olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baya profesyonel olmuş ama samimi ortamı tercih ederdim siz orda öyle espiri filan yaparken ben burda gülüyor oluyordum :)

  • Bu haliyle daha profesyonel ve güzel olmuş ama, Yenilik olduğu için mi yoksa program öncesi konuştugunuz bişiymiydi bilmiyorum ama sanki eski 2si1'lere nazaran sohbet daha yapaydi..

    Yinede bu haliyle daha güzel olmuş ben sevdim valla.. Eskisinden daha güzel olmuş...
  • tv programı gibi olmş. eski 2si1'ler kadar sarmadı yarıda kapattım samimiyet yok,
    öz yorumlar yok,
    espiri yok
    benm en çok beğendiğim ilk haberlerin yerli haberlerin olmaması üzdü
    dürüst eleştiri yok
    resim tavırlar kasıntılara neden olmuş
    ve arada tuna'nın(isim yanlş olabilir) sesi girmesi bnce saçma olmş, önce konu özeti sonra sizin yorumlarınız şeklinde olmuş. bence eski format daha iyiydi
    yakında 2si1'de Silikon Vadisi programı gibi teknoloji programı ayağına, teknoloji ürünü bulma yarışmasıda yaparsanız şaşırmam

    ayrıca ilk girişte konuların özetlenmesi tamamen fail, direk ileri sardm orayı, öncedende denemiştnz bnu tepki gelince vazgeçmiştiniz,şimdi niye tekrar eklediniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 7 Kasım 2016; 11:19:50 >
  • çok ii olmuş böyle devam.

  • valla ne yalan söylim talha aynacı reis ayrıldıktan sonra artık video izlemiyorum yeni arkadaş sanki bu işi zoraki yapıyor gibi yada rahat değil sürekli bir ciddiyetmi desem işini sevmiyormu desem ne desem bilemiyorum.
    mesut reis ile talha aynacıyı tekrar bir arda görmek istiyoruz.

  • Hocam konsept şahane olmuş tabi insan nerede o eski 2si1 ler diyor ama bunların mazisi 1e1 dir :) Cumayı iple çekiyorum.

  • Yeni format guzel olmus.Cok begendim

    Artik konsollara eskisi kadar cok exc oyun cikmiyor.Ps3 360 donemindeki ilk 3 yilliyla bu 8. Nesil konsollarin ilk 3 yilindaki oyun sayisi ve kalitesini goz onunde tutarsak elimizde koca bir hayalkirikligi kaliyor.Dikkat edilirse zaten bir 5 6 sene icinde cikan oyunlari surekli degisik versiyonlarini donup dolasip oynayip duruyoruz.Daha iyi donanimlar geldikce bu seferde ayni oyunlarin 4k vr vb versiyonlarini oynayip duracaz.Ben bir oyun sever olarak acikcasi guclu donanimlardan cok ps2,3 gunlerindeki bereketli unutulmaz oyunlari mumla ariyorum.Donanimlardan cok oyunlarin konusulacagi eski guzel gunlerin geri gelmesini temenni ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni konseptiniz daha sıcak ve samimi olmuş ama aralarda haberi tanıtan videonun girmesi çok rahatsız edici.

  • samimi program yerini kasıntı bir sözüm ona tv şovuna bırakmış :( tv2deki programı da beğenmemiştim bunu da beğenemedim.

  • Arkaplan TS'vari olmus. LP bunu begendi.

  • bence açılış ve kanış introsunda değişiklik oldu mu tadından yenmez olmuş mesut abi
    introyu beğenmedim itici gelen bir şeyler var orada ama çözemedim

    olmamış diyenleri salla gitsin birde haberleri verirken ne altta nede ortada kalmış haber başlıkları biraz daha alta alınabilir ve örneğinoyun haberleri verirken farklı bir tema treknoloji haberleri verirken farklı bir tema olabilirdi

    ''Eleştiri yıkıcı değil yapıcı olduğu müdddetçe anlamlı olur''
    Bir de benim hep dediğim bir şey var beğenmeyebilirsin eleştirebilirsin ama sövmeden yıkmadan eleştir eğer beceremiyorsan bunu,
    git kendi blogunda kendi v-logunu çek ve yayınla bak bakalım ne kadar kolay bir iş yapılıyor burada.
    Şuna da kızıyorum ben reklam olmasın kaliteli içerik olsun abone olunmadan yayınlar izlensin abonman ücreti alınmasın öyle bir şey yok arkadaşlar reklamlar olacak adamlar kazanacak ve sende kaliteli içeriğe erişeceksin
    adamlar yeni bir şeyler deniyor köstek değil destek olun.
    Bu arada bu linki tıklayarakhttp://www.bogazicibilisimodulleri.com boğaziçi bilişim ödüllerinde donanım habere destek olmayı unutmayın





  • Çok güzel , kaliteli olmuş. Emeğinize sağlık.

  • ben oyunla ilgilenmiyorum ama teknoloji haberleri alacağım diye oyun haberlerini izlemek çoook ama çook sıkıcı video yu ileri geri sardırmaya uğraşmak yerine teknoloji ve oyun haberlerini ayrı ayrı program yapsanız da daha doyurucu programlar olsa...ayrıca Futures lerin gelecek projeksiyonlarından oluşan bir porogram da fena olmaz sanırım... iyilik sizinle olsun..... cem özbük

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.