Şimdi Ara

2si1 yeni bölüm: Teknoloji ve oyun dünyası ekranlarınızda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Nissan Juke Polis Aracı mevcut İstanbul'da. Pick-up konusunda, ben hiç bir tasarımı beğenmiyorum. Ford Ram'lerin bir ara tasarımı iyi gidiyordu ama onu da bozdular.

  • Gökhan bu konuyla ilgili bir video içeriği hazırlasa çok güzel olur, bende alıp köşeye uzun vaadeli bir yatırım olarak koymayı düşünüyorum fikrimiz olurdu.

  • Tunahan'ın eksikliğini hissediyoruz daha çok...

  • Biraz soğukluk var gibi geldi belki öyle hissetmişizdir.

  • Bazı arkadaşlar önüne mikrofon uzatsan dili tutulur diksiyon dersi veriyor :)

  • erdi bey abi abi demeniz çok rahatsız edici.

  • 1gbit fiber internetimle dahi izleyemiyorum sizi. Serverlariniz cok kötu su videolari youtube a koymanin neresi kötu anlamiyorum neden yillardir inat ediyorsunuz? Serverlariniz turkiyeden erisimde nasil pek bilmiyorum ama isvec ten 1gbit fiber le video 10 defa takiliyor download etmeye calisiyorum server cevap vermiyor! Siz playerda saniyordunuz ama hep serverlarinizdaydi sorun bunu artik kabullenip videolarinizi youtube a da koyun!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusdgn

    1gbit fiber internetimle dahi izleyemiyorum sizi. Serverlariniz cok kötu su videolari youtube a koymanin neresi kötu anlamiyorum neden yillardir inat ediyorsunuz? Serverlariniz turkiyeden erisimde nasil pek bilmiyorum ama isvec ten 1gbit fiber le video 10 defa takiliyor download etmeye calisiyorum server cevap vermiyor! Siz playerda saniyordunuz ama hep serverlarinizdaydi sorun bunu artik kabullenip videolarinizi youtube a da koyun!

    İstanbul İl sınırları içerisinde giriyorum siteye, yıllardır aynı durum birşeyleri düzeltmek isteseler bunu zaten yaparlardı. Demek ki, izleyici kitlesinin pek bir önemi yok video sonuna kadar izlemişler ya da izlemişler nasıl olsa video bir kere tıkladın sonuna kadar izlemesen de olur. Zaten isteksiz konuşmalar zorla video karşısına geçmiş gibi davranışlar, '' Gökhan'' 5dk izleyip kapattım eski tadı kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Erdi Özüağ'ın hatırına izledim. Soldaki arkadaşı zorlamayın. hatta zorlamayın falan.
    DH'nin düzgün eski düzgün çizgisi giderek bozulacak mı ? ben bunu anlamıyorum. yani zamana mı ayak uydurmalıyız yanlış olsa bile, yoksa iyi bir şablonu koruyup örnek mi olmalıyız yeni nesillere ? Erdi Ö. bir şey anlatıyor (amd işlemci muhabbeti 18:50)
    ya bir tepki ver adam. Konuya çok hakim olmayabilirsin, hatta hiç olmayabilirsin ama bir iki makale sen de oku. AMD'nin geri gelmesi oyuncusundan yazılımcısına, bütün PC kullanıcıları için önemli bir gelişme. Sunasın yoksa da sunmasaydın keşke. Arkadaşın tavırlarından dolayı videoyu bitirmedim. Sert bir eleştiri olduysa kusura bakma DH, fakat şunu belirteyim, ben DH sayesinde(yoluyla) bilgisayar dergisi almayı bırakmış biriyim geçmişte. Yukarı çıkması gereken bu kalitenin düşüşte olması beni üzer. favori takımım maç kaybetmişcesine üzüldüm. Umrunda olanların ilgisine sunarım. İyi forumlar.





  • Videoları izlerken hiç zorluk ile karşılaşmadım .

    Dandik Android browser yada Android Firefox hiç farketmez gayet iyi .

    Server sıkıntısı yaşayan arkadaşlara indirip izlemesini tavsiye ederim şahsen .

    Youtube nin kullanılamamasının uygun olduğunu düşünüyorum.

    Ayrıca evet biraz sunumda söyle diksiyon Vs eksiklikler olsada sonuçta radyo televizyon okumamış bu insanlar normal olduğunu düşünüyorum.



    Benim için en önemli olan

    Muhabbet (o samimi hava), hazırlıklı gelinmesi, güzel konuların konuşulması esastır bazen bu olmuyor mesela Samsung konuşmaya değer bi konu değil bence yani bu videoyu izleyen kitleye banel geleceği düşüncesindeyim.

    Onun dışında gayet iyi ama daha ileri zamanlarda daha profesyonel olacağı kanısındayım.

  • maxemilian kullanıcısına yanıt
    inmiyor ki download yarida kesiliyor yada kb hizinda iniyor saka gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunusdgn

    inmiyor ki download yarida kesiliyor yada kb hizinda iniyor saka gibi

    An itibariyle yeni bölümü telefondan indirdim hiç bir problem yaşamadım . (Firefox tarayıcı kullandım Istersen senin için normal Android tarayıcı yada Chromeden de deneyebilirim.)

    Bazen internette sıkıntı oluyor o zaman bende de sıkıntı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxemilian kullanıcısına yanıt
    maalesef dostum ben isvec te yasiyorum ve yurtdisi cikislarinda bir sorun oldugunu dusunuyorum bunlarin serverlarinin bu arada ilgin icin cok tesekkurler bazen calisiyor bazen de calismiyor yogunluga mi bagli artik baska etkenler mi var bilemiyorum!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.