Şimdi Ara

2si1 | Xiaomi ve Gearbest Türkiye'de (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mesut beyin Uber Taksi çekişmesinde Taksicileri bu kadar aşağılamasını anlamıyorum. AVM'Ler geldiğinde bakkallara burun kıvıran insanlar gibi olunuyor sonuçta. Orası bakkal diğeri AVM.

    Ama bindiği her taksi kusmuk veya çöp içindeymiş gibi anlatıyor. Bütün taksiler çok pis diyor mesela. Hepsi demek tamamen bir art niyet. Pis ise bu pisliğin büyük bölümü tabii ki sarhoş, ayyaş, hasta, pis müşterilerden de kaynaklanıyor pasaklısı da vardır müşterinin tabii ki.

    Ben de taksiye binecek iken eğer yoldan çeviriyor isem temiz ve modeli yeni olmasına dikkat ediyorum sonuçta pis olmasını kimse istemez ama seçebiliyorum. Bindiğim taksilerin mesela çoğu pis değildi. Ama gün boyu müşteri alan ve günde en az 25 müşterinin bindiği bir taksi ne kadar temiz olabilir, veya müşteriler ne kadar temizlik kurallarına riayet ediyor orası da meçhul ama hepsi pis demesi bana garip geldi.

    Ayrıca şu tamamen akıl tutulması bir cümle. "Plaka sahipleri neden taksiyi kendisi kullanmıyor?" Sanki Uber sürücüsü aracın sahibi ve parayı da kazanan kendisi mi? O mercedes minibüsü hayatı boyunca çalışsa kaç şoför alabilir ki? Ama taksiyi taksi sahibi kulansın olur mu? Böyle bir cümle olabilir mi? Bir çok yerde mağaza sahibi dükkanda çalışmaz kı dükkanını işletir veya kiraya verir ama niye kendisi çalışsın veya tezgahtarlık yapsın? ONlarda normal ama konu Taksiciler olunca niye bu art niyet ve aşağılamaya merak merak ettim. Uber ile bir ortaklığınız mı var?

    Taksileri aşağılayacağız diye bayağı çıtayı yükseklere taşımış ve indirememişsiniz. Kusura bakmayın. Hayır bu cümleleri bindiğiniz Uber'de sarf edeceksiniz ona üzülüyorum çünkü sürücüsü de bir taksici ve aracın sahibi değil, gidip bunları söyleyip adamın kalbini kıracaksınız yazık. Uber sürücüleri işsiz kalan veya transfer olan taksicilerdir.
  • taksi zorlamasının nedeni belli adam gitsin bireysel arabasını alsın vergiye bağlansın ödesin dursun
  • uber geldiğinden beri istediğin yere gideriz abi diyorlar.
    işte bu cümle devletin neden uber'i yasaklamaması gerektiğinin özeti.

  • bu arada porşe doğrusu mesut abi ama biz fakirler ne dersek diyelim fark etmiyor zaten :D

  • Çocuklar için lootbox örneklerinden biri de; sürpriz yumurta. Genelde çikolatası için değil, içerisinden çıkan oyuncak için alınıyor. Ama içinden ne çıkacağını bilemiyoruz. Bu bilinmezlik onu daha da cazip hale getiriyor.

  • merhabalar,
    Gearbest sitesini inceledim ve ürün depolarında hiç Türkiye ye rstlamadım.
    Acaba henz Türkiye deposu aktif olmamışmıdır?
    bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ayrıntılı bir tanıtım yapabilirlerse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.