Şimdi Ara

2si1 'Sırasız' Teknoloji ve Oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaş bu şikayet edenleri görüyorum feryat figan şekilde ama gene bu forumdan bilgi edinmeye devam ediyolar. Madem beğenmiyorsunuz çekin elinizi ayağınızı arkadaşım burdan girmeyin bir daha olur biter. İzlemezsiniz ttnet reklamını, izlemezsiniz mesutu, alkanı yada diğerlerini.

Boş yaşayan insanlar oldukları her hallerinden belli arkadaş. Adamların arasında ki samimiyetten sanane? İstediği şakayı istediği yerde yapar. Şaka yapılan kişinin zoruna gitmiyorda senin mi zoruna gidiyor? Yorum attığına göre zoruna gidiyor o zman kapat videoyu olsun bitsin. Te Allahım yarabbim. Akşam akşam tav ettiniz adamı. :)

• Yazmayı unuttum.

Güzel bir video olmuş gerçekten güzel. Laf vardır ''lafın ciddisi şakayla söylenir'' diye sizde bunu videolarınızda kullanarak sıkıcı olmadan hem gırgır hem haber hemde ciddiyeti bir ara sunuyorsunuz tebrik ediyorum gerçekten. Bu şekilde devam etmeniz dileğiyle. :)

• Windows Phone kullanıyorum sorunsuz izliyorum videoları. Reklam filanda çıktığı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple kuyruğuyla iyi dalga geçtiler haklı olarak. Ayranı yok içmeye tahtıravanla gider .... misali o üniversite öğrencileri çok ülkemizde.

• Bıktım şu reklamınızdan !!! Sinirden video için teşekkür bile edemiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Bu mesaj silindi.
    Parayı kırdılar dediği oyunun adı ne? Hartison mu diyor, anlamadım. 20:51
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Bu mesaj silindi.
    Şu Uplay ve Origin yüzünden bir çok oyunu alamıyorum. Hiç birinde Steam'ın sahip olduğu sadelik,hız yok. Daha çok para kaybediyorlar steam üzerinden satmayarak. Anca üst seviye oyunlarını Steam için de getiriyorlar ama oradan alsanız bile uplay ile bağlanıyorsunuz, saçmalık.
  • yüreğinize sağlık

• Bitiş çok hızlı oldu eskiden kapatması bile uzun sürerdi. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BiqBrav3

Bi telefon(bütün telefon markaları için konuşuyorum) için saatlerce sıra bekleyen insanlar=Koyun

Dikkat edin koyun kelimesi oldukça değişik yorumlanabilir... Millete koyun falan deyip durmayın bence...

Edit...: iPhone kullanıcılarına hakaret etmeye editörlerde başladı ya hadi hayırlısı... Herkes dandroid kullanmak zorunda ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 26 Eylül 2014; 22:39:04 >
  • çok eğlenceliydi program 50 dk baya hızlı bitti
    bazı arkadaşlar reklamlardan şikayetçi ama çözüm var addblock uygulaması ile morzilla firefox kullanıyom hiç reklam sıkıntım yok tavsiye ederim
    Mesut abi şimdi demişsiz hindistan mars yörüngesine uydu yerleştirmiş ama şöyle bir sorun var ülke 300 milyona yakın okuma yazma bilmeyen insan var tabi açlık sorunları daha çok ama adamlar uydu yerine böyle projeler yapsalar gerçekten ülkenin yararına olmaz mı?
    uplay başlattı orgin devamını getirdi diğerleride olucaktır işe yaramaz zorla üyelik sistemi sanki çoğu kullanıcı gerçekten bir şey alıyor türkiyede baya sayıda korsan oyun oynayıpta ama uplay ile orgin üyeliği olan vardır steam de çok farklı değildir ama belirli standarta gelmezse işin cılkı çıkıcaktır

• -İncelemesi oyundan güzel oldutalha abi zorlamasaydı keşke talha abi olmadan 2si1 olmaz
    -telefonlar için 5 inçten sonrası garip geliyor,sanki tablet kullanıyormuş havasına giriyorum o yüzden max 4.7
    -
  • Mesut çevik iphone 6+'ın bükülme sorununa ne kadar sevinmiş çok ilginç diyecem ama değil.

• Kac gundur reklamdan yakiniyor insanlarda sanirim mobilde cikmiyor. 3-4 cideodur ipadden izliyorum hic reklam cikmadi ? Incelmeler yine yerinde tesekkur ederiz. Bencede 6" gercekten cok buyuk. Boyum 1.89 ve note 3 benim cebime tam sigiyor diyebilirim. Benden kisa boylularda dogal olarakta cepleride daha kucuk oluyor kullanim zorlasir.

• bazı çok bilmiş ukelalarda burada şikayetlerini dile getiren insanlara saldırmayı övünç getireceğini şakşaklığının karşılığında okşanıp madalya verileceğini falan zannetmiş herhalde. bre yavru bre ufaklık sen millete onların arasındaki mevzulardan size ne onlar karşılık vermiyor siz ne konuşuyorsunuz ve çizgiyi aşıp beğenmeyen defolur diye terbiyesizleşiyorsunya senin bu sözlerinden yola çıkarak aynen o insanların onca yazdıklarına karşılık site adminleri site yöneticileri ve hatta Mesut Çevik'in kendisi en ufak bir serzenişte bulunmamış onlar konuşmuyorda sen neyin mücadelesini veriyorsun oradan. kraldan çok kralcılık yapma işine gücüne bak haddini bil adam ol önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 26 Eylül 2014; 23:55:47 >
  • ttnet reklamından nefret ediyorum. ruslar bile 4 saniyede kapatılabilir reklamlar koyuyorlar. esefle kınıyorum bu reklam şeklini.

• Alkan Adakaner bu 2si1'i çok iyi beceriyor.

• "HİTLİLER" marsta!?

• güzel bölümdü ''goy goylar'' olmasa sadece bilgi olsa çok sıkıcı olur.aynen devam

• Allahtan ATI varda insanlar free sync teknolojisini desteklemese insanlar birde nvidia onaylı modellere yüksek değerler dökmek zorunda kalacaklardı. Olaya şöyle bakalım AMD mantle'ı getirdi nvidia desteklemedi dx12'yi destekleyeceğini açıkladı. AMD olmasaydı belkide kullanıcıların mevcut kartlarında %20-%25 performans artışı sağlayacak bu sistem uzun süre daha gelmeyecekti. NVIDIA sizce de eski kartların ömrünü uzatacak böyle bir teknoloji gelmesini istermiydi? Belki sorunsuz değil ama AMD bana göre piyasanın kullanıcıyı düşünen oyuncusu durumunda. İlerde ne olur bilemem tabii hiç bir firma sevabına yapmıyor bu işleri kendini tanıtmak kartlarını satabilmek için yapıyor. Ama böyle olduğu sürece işlemcide ve ekran kartını AMD'den yana kullanmaya devam edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.