Şimdi Ara

2si1 | Ne yaptın sen Turkcell?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayın akışı: 
     
    00:41 Turkcell’den hotspot açıp internet paylaşmaya ek ücretlendirme!
    04:37 İnternet fiyatları uçacak: "Türk Telekom BTK’ya zam teklifini sundu"
    08:18 Elektronik kitap, gazete ve dergilerin KDV oranı yükseltildi
    13:54 Xbox platformuna Steam desteği iddiaları
    18:15 Yeni nesil Xbox konsollarının kod adları Anaconda ve Lockhart
    22:15 Dünyanın ilk oyuncu eldiveni ile tanışın
    26:37 Trafik cezalarına 2019'da zam yapılmayacak
    28:06 Oyun sektörü 2018'de rekor kırdı: Tam 135 milyar dolarlık gelir
    31:14 MediaMarkt'ın Teknosa'yı satın alma görüşmeleri sona erdi
    32:30 Super Micro, anakartlarında gizli bir donanım bulunmadığını açıkladı
    34:13 Avengers oyununun yönetmeni, serinin hayranları için bir açıklama yaptı
    35:36 Nike, kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabısını daha uygun fiyat ile geri getiriyor
    37:42 The Last of Us Part 2'nin çıkış tarihinin Amazon İtalya tarafından sızdırılmadığı açıklandı
    38:51 ARK'ın yapımcılarından yeni oyun: ATLAS
     



  • Videoyu bi izleyemedim sürekli koinheks'e yönlendirip durdu. Gerçekten sinir bozucu

  • Bu tepkilerin böyle programlarda verilmesi gerek, videoyu izlemedim daha başlıktan hareketle söylüyorum.
    Umarım bir geri adım olur turkcell tarafında saçmalıktan başka bir şey değil bu uygulama
  • Vatanımız hem içerden hem dışardan hainler, Türk düşmanları tarafından kuşatılmış. 3.Dünya Savaşı, sessizce ekonomik darbeyle yapılıyor.

  • Biz sizi böle seviyoz. Siz internet sağlayıcılarına uymayın, programı plus üyelikli paralı maralı yapmayın. Reklam alın (abartmadan :) ) ama taraftarı küstürmeyin, stadyuma gelen olmaz sonra.


    >>bkz. Teknoseyir'in plus'la paralıya geçip tarihin tozlu sayfalarına karışması. Şimdi beleş yapsalarda geri gidip izlemem. (Adlarını bile unutmuştum programlarının, bu devirde para verip teknoloji sohbeti izlemek... siz sistemi hatırlatınca aklıma geldi)

  • Haberlerden çok sizi muhabbetleriniz için izliyorum, mükemmelsiniz.
  • Bu meclis binasının içindekiler 16 yıldır ne işe yarıyor biri açıklamasını yapabilir mi?

  • yakında kb sayacı okuma v.s parası çıkarırlarsa şaşırmam.

  • Warez, sponsor, bağış muhabbeti baymaya başladı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: al-ozaria

    Biz sizi böle seviyoz. Siz internet sağlayıcılarına uymayın, programı plus üyelikli paralı maralı yapmayın. Reklam alın (abartmadan :) ) ama taraftarı küstürmeyin, stadyuma gelen olmaz sonra.


    >>bkz. Teknoseyir'in plus'la paralıya geçip tarihin tozlu sayfalarına karışması. Şimdi beleş yapsalarda geri gidip izlemem. (Adlarını bile unutmuştum programlarının, bu devirde para verip teknoloji sohbeti izlemek... siz sistemi hatırlatınca aklıma geldi)
    Teknoseyir plus aboneliğini zorunlu tutmuyor. Adamlar diyor ki bağıl yapmak, destek olmak isteyenler var onlara yasal zemin hazırlayıp destek olmak isteyenler için plus sistemi getirdik diyorlar. Ve tüm videolar herkes tarafından yine ulaşılabilir durumda. Teknoseyir’i aman sen izleme herkes tarafından anlaşılabilecek muhabbetler dönmüyor hem kitlesi de belle düşmesin. Bu devirde paralı yayın izlemek neymişmiş. Adamlar paralı değil zaten onun destek sistemi olduğunu idrak edemeyenler var ne tarafa utansak bilemedim. Mesut Çevik Levent Pekcan gibi insanlar senin sandıpının aksine düşman değil Mesut abi Teknoseyirin yayınlarına yorum bile yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S A M C R O -- 25 Aralık 2018; 9:45:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçim karardı.. Zamlar, hava ücretleri, abonelik işletim ücreti.. :)

  • İnternetin fiyatını 100 lira yapmayacağız diyen hangi firma bi anlamadım ha :D

  • arkadaşlar mesut abiyede pm attım ama bu turkcellin olayı bana yapılabilir gibi durmuyor. amerikada bu yapılabilir. ordaki operatörler sattıkları cihazlarda özel rom kullanıyor. meraklılar bilir. samsung bir cihazın güncelleme dosyalarına sammobile dan baktığınızda operatörlere özel romlar olur. adam telefon üreticisine sattığı cihazlarda özel romda değişiklik isteyebilir. ama türkiyede böyle bişi yok. vatandan alınmış,global rom a sahip cihazda hotspot özelliğini nasıl kitleyecekler?att verizon vs yapabilir.çünkü derki samsung kardeş ben böyle sınırsız internet vereceğim,ama bu hotpot özelliğini benim şu şu koşuluma bağla.bide kullanıcı global rom a geçerse imei uçsun (uçar) bunu yapabilirler. Ama ip dağıtımını telefonun yaptığı,dış ip nin 1 tane göründüğü şuanki sistemde bunun olabileceğine inanmıyorum.hotspot operatör değil telefon özelliği olduğu için. yapılanında nasıl yapıldığını yazdım. nat lamayı telefon yapıyor,turkcell değil. mesleğim sistem ve network yöneticiliği. bilgisi olan arkadaşlar alıntılayarak kendi fikirlerini söylrse sevinirim.

    edit: arkadaşlar hotspot özelliği simden aktive olan bir özellikmiş. hotspot açtığımızda simde farklı bir işlev çalıştırılıp,hem kendi telefonunuz hemde bağlanan cihazlar istemci moduna geçiyormuş.Operatör bu aktivasyonu isterse kapatabilir ve burda kullanılan datayı ayrı hesaplayabilirmiş.hotspot açsanızda bu özellik aktif değil gibi bir mesaj alıp açamazmışız.... turkcell it den bi arkadaşıma sordum cevabı bu şekilde oldu. root jb vpn vs pek işlemez gibi. dk nız bittiğinde arama yapamamanız gibi bir şey bu. turkcellilere geçmiş olsun...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 25 Aralık 2018; 14:30:43 >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Vay paşam sizin yüksek zümre edebiyatınız bizim için fazla, kusura bakmayın bilemedik. Orada herkes tarafından anlaşılabilecek muhabbetler dönmüyormuş. Mesut Çevik Canlı programında "teknoseyiri de dh bünyesine katalım diye takıldığımda" gelen -DH+ yapalım bu kadar kalabalıksınız milletten para toplayalım derler. - tepkisinde siz neredeydiniz.


    Adamların müdavimi değilim ki siteleri hakkında ayrıntılı bilgi vereyim,ondan sonra birde "bilip bilmeden konuşmayın" hiç demeyin. Sonuçta biz teknoseyire gidipte yorum yapmadık. Teknoseyirin plus reklamını dh yayınında gördük ve sonuçta uyguladıkları sisteme karşı yorum yaptık. (Ki her iki beyefendiyide severim) Ama her şey iyi niyetle başlar işin içine para girdimi, birde tutarsa o uygulama o noktada kalmaz. Cine5'den Digitürk'e uzanan süreçte olduğu gibi. Talep arttıkça bedelde artar.

    Ayrıca sanki burada kendi adıma yada herhangi bir dh editörü için oraya düşman/ız diyen oldu, kendi hayal gücünüzden çıkarımlar yapıp ona göre saçma yorumlarda bulunmayın.

    Ayrıca artık izleyicileri çekmek için; yapımcıların izleyicilere üyelik, yazılım, oyun... verdiği,daha çok reklamla vb. dolaylı yollardan para kazanıldığı bir çağda yaşıyoruz. Siz taş devrindeyseniz, sizi teknoseyir fanatizminizle başbaşa bırakıyorum gidin ötede oynayın.
  • Vodafone hotspot için ücret almayacağını açıkladı. Turkcell vampirinden kurtulun.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/vodafone-internet-paylasimindan-ucret-almayacak-2851704/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteriner69 -- 25 Aralık 2018; 12:20:03 >
  • Zamlara çare olmadıkça bi önemi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    arkadaşlar mesut abiyede pm attım ama bu turkcellin olayı bana yapılabilir gibi durmuyor. amerikada bu yapılabilir. ordaki operatörler sattıkları cihazlarda özel rom kullanıyor. meraklılar bilir. samsung bir cihazın güncelleme dosyalarına sammobile dan baktığınızda operatörlere özel romlar olur. adam telefon üreticisine sattığı cihazlarda özel romda değişiklik isteyebilir. ama türkiyede böyle bişi yok. vatandan alınmış,global rom a sahip cihazda hotspot özelliğini nasıl kitleyecekler?att verizon vs yapabilir.çünkü derki samsung kardeş ben böyle sınırsız internet vereceğim,ama bu hotpot özelliğini benim şu şu koşuluma bağla.bide kullanıcı global rom a geçerse imei uçsun (uçar) bunu yapabilirler. Ama ip dağıtımını telefonun yaptığı,dış ip nin 1 tane göründüğü şuanki sistemde bunun olabileceğine inanmıyorum.hotspot operatör değil telefon özelliği olduğu için. yapılanında nasıl yapıldığını yazdım. nat lamayı telefon yapıyor,turkcell değil. mesleğim sistem ve network yöneticiliği. bilgisi olan arkadaşlar alıntılayarak kendi fikirlerini söylrse sevinirim.

    edit: arkadaşlar hotspot özelliği simden aktive olan bir özellikmiş. hotspot açtığımızda simde farklı bir işlev çalıştırılıp,hem kendi telefonunuz hemde bağlanan cihazlar istemci moduna geçiyormuş.Operatör bu aktivasyonu isterse kapatabilir ve burda kullanılan datayı ayrı hesaplayabilirmiş.hotspot açsanızda bu özellik aktif değil gibi bir mesaj alıp açamazmışız.... turkcell it den bi arkadaşıma sordum cevabı bu şekilde oldu. root jb vpn vs pek işlemez gibi. dk nız bittiğinde arama yapamamanız gibi bir şey bu. turkcellilere geçmiş olsun...

    Neyse bilgi vermeyeyim. Ama yanlış.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Time Lord

    quote:

    Orijinalden alıntı: WoXeD

    arkadaşlar mesut abiyede pm attım ama bu turkcellin olayı bana yapılabilir gibi durmuyor. amerikada bu yapılabilir. ordaki operatörler sattıkları cihazlarda özel rom kullanıyor. meraklılar bilir. samsung bir cihazın güncelleme dosyalarına sammobile dan baktığınızda operatörlere özel romlar olur. adam telefon üreticisine sattığı cihazlarda özel romda değişiklik isteyebilir. ama türkiyede böyle bişi yok. vatandan alınmış,global rom a sahip cihazda hotspot özelliğini nasıl kitleyecekler?att verizon vs yapabilir.çünkü derki samsung kardeş ben böyle sınırsız internet vereceğim,ama bu hotpot özelliğini benim şu şu koşuluma bağla.bide kullanıcı global rom a geçerse imei uçsun (uçar) bunu yapabilirler. Ama ip dağıtımını telefonun yaptığı,dış ip nin 1 tane göründüğü şuanki sistemde bunun olabileceğine inanmıyorum.hotspot operatör değil telefon özelliği olduğu için. yapılanında nasıl yapıldığını yazdım. nat lamayı telefon yapıyor,turkcell değil. mesleğim sistem ve network yöneticiliği. bilgisi olan arkadaşlar alıntılayarak kendi fikirlerini söylrse sevinirim.

    edit: arkadaşlar hotspot özelliği simden aktive olan bir özellikmiş. hotspot açtığımızda simde farklı bir işlev çalıştırılıp,hem kendi telefonunuz hemde bağlanan cihazlar istemci moduna geçiyormuş.Operatör bu aktivasyonu isterse kapatabilir ve burda kullanılan datayı ayrı hesaplayabilirmiş.hotspot açsanızda bu özellik aktif değil gibi bir mesaj alıp açamazmışız.... turkcell it den bi arkadaşıma sordum cevabı bu şekilde oldu. root jb vpn vs pek işlemez gibi. dk nız bittiğinde arama yapamamanız gibi bir şey bu. turkcellilere geçmiş olsun...

    Neyse bilgi vermeyeyim. Ama yanlış.

    Alıntıları Göster
    bilgisiz olunca bilgi veremezsin zaten varsa bilgin söyle. söylemiyorsanda kes sesini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 25 Aralık 2018; 15:52:34 >
  • Talha Aynacı ismi kalmış 2si1 de hiç ilgilenilmemiş buralarla

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.