Şimdi Ara

2si1 'Görüntülü-Sesli' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ne kadar saçma bu devlet desteği ile youtuber olma fikri hiç kafası çalışmaz bu insanların kimden çıkıyor bu fikir ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım. Tam bir geri zekalı işi Allah akıl fikir versin. Bizde başkalarını değirmenine su taşıyalım yok ya bu millet adam olmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede17 -- 20 Mayıs 2017; 9:19:56 >
  • Abi ben 8-9 yıldır belki daha fazladır Donanımhaberi takip ederim. Donanımhaber ailesi olarak youtube bizim kanayan yaramızdır. Hatta sadece youtube değil tüm sosyal medya kanalları bizim kanayan yaramız olmuştur. Şu sosyal medyaya bir adapte olamadık bir türlü. Dijital yayıncılığın sosyal medya aracılığıyla geniş kitlelere ulaşmasıyla birlikte donanımhaberin trendinin aşağı doğru gitmesini ben dışarıdan açıkça görebiliyorum.

    Birde hem içerik tarafında hem değer verme tarafında zayıflama gördüğümü söylemeden geçemeyeceğim. Örneğin videonun son bölümünde video çekimiyle birlikte eleştiriye cevaplarınıza pek katılmıyorum. Biz 1 hafta boyunca 2'si biri bekliyoruz. İçeriklerin dolu dolu olmasını istiyoruz. Değişik güzel teknoloji haberleri ve videolar bekliyoruz. Tüm haftayı en mükemmel şekilde özetlememizi bekliyoruz. Ama bunlar gelişmek yerine tam tersi eskiden yaptığınızdan daha düşük bir seviyede şuan devam ediyor.


    Siz bunları elbette biliyorsunuz ancak benide donanımhaber ailesinden sayıp dışarıdan bir kişinin izlenimi olarak eleştirilerimi dikkate alırsanız sevinirim.

    - Ekibe yeni kişiler dahil edilmeli,
    - Konular içerikler ve videolar çeşitlendirilmeli
    - Kullanıcı psikolojisi iyi okunmalı.
    - Ekip genişletilmeli (personel eksikliği olduğunu hissediyorum Artık Mesut Abi, Erdi Abi siz video işlemekle uğraşmayı bir bırakın artık.Zamanınızı katma değer artıracak işler üretmekle harcamalısınız)
    - Takipçilerinizle etkileşimi artırmalısınız.
    - Sosyal medya ve marketing tarafınız daha sağlam olmalı.
    - Konuları işlerken çok teknik konuşmalar artık beni bile baymaya başladı.
    - Mühendis kafasından birazdaya soyutlanın.
    - Fazla kasmayın abi cool olun. Kim ne derse desin.

    Neyse birazdaha konu uzar ancak son 3 yıldaki görmüş olduğum performans düşüklüğünün temel nedenleri yazdım diyebilirim.

    Sizleri seviyoruz.





  • Konulu konuşmalı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi beye ben de gereksiz yorumlar yapilmasina karsiyim. Ama bunun yaninda Superonline yoneticisi daha fazla sikistirilabilirdi elbette (kotasi dolunca kapatilan internet sonucta elestirilmesi gereken bir tutum. bugun bir suru ulkede internet erisimi kisisel bir hak. Biz Superonline'iz 1000 mbps verdik diye havalanirlarken, interneti komple kesmeye dair bir tarife sistemine donmelerine tepkisiz kalinmamasi gerekirdi.) Belki de bu durum roportajin ayakustu yapilmasindan dolayi olmustur. Mesut bey'in Turk.Net ile yaptigi roportaj gibi oturarak, studyo ortami ruhunda, hazirlikli cekilseydi daha farkli olabilirdi. Yine de Erdi bey'e video icin tesekkurler. Emege saygi sart...

    Bunun disinda, 2si1 bence artik DH'in marka yuzu gibi oldu. Her hafta Cuma gunu gelse de izlesek diye bekliyorum. Aksattirilmadan devam etmesi, video-ses problemlerinin giderilmesi v.s.'de bu baglam da onemli. Keske videolar bir saatten uzun olsa. Hatta haftada iki olsa da Cuma'ya kadar beklemek zorundak kalmasak... BSC daha fazla katkida bulunsa... Keskeler bol...





  • Youtuber yapmak için millete telefon nasıl bükülür?, nasıl eşşek şakası yapılır?, ufak çocukları nasıl embesil hale getirebilirim ? tarzı adamları ve konseptleri göstereceklerse, yapmasınlar. Özgün içeriğe sahip olunması gerektiğini ısrarla anlatması lazım.

  • Video için teşekkürler, sonu güldürdü

  • Üçüsü bir

  • iyi ya kamerayı açmışlar :))

  • Cok sacma bi baslik sesli videolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit'teki erdi abi konusunun linkini atabilir misiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WinterSoldier10

    Reddit'teki erdi abi konusunun linkini atabilir misiniz ?

    Merhaba,

    Link bu kardeşim;

    https://www.reddit.com/r/Amd/comments/61zo0c/turkish_donanimhaber_declared_the_name_of_1224/

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu masadaki assasin creed kitabı nedir?

  • Merhaba,

    Galaxy S8 incelemesi ne oldu?

  • greendogsky kullanıcısına yanıt
    adamlar sıkıştırırsanız gelmeyizmi diyolar bilmiyorumda. şimdi sıkıntıyı anlayabilmişlermi bilmiyorum. herkesi bi uyelık adı altında topluyormusun topluyosun. kullansada kullanmasada parasını alıyomusun alıyosun. abone sisteminde son kulllanıcıya daha ucuz gelmesi gerekirmi gerekir. burdan bir firmayı kotulemek dogru olmasa bıle bakın ttnet in bana yaptıklarını anlatayım. adamalar fauramı biş şekilde surekli 80 90 tl ye bi şekilde getirdiler. normalde odemem gereken tutar 69 tl idi. hatta bazı kişilerle bunlar ozel sözleşme bile yapıyolar. sırf müşteri kaçmasın diye. şimdi ttnet le bi sözleşme yapmışız süresi bitmiş interneti kapatcam diyorum bana ordan diyorki telefonuda kapatman gerek. niye diyorum. bana diyorki telefon sozleşmen internetle beraber oldugu için ole diyor. bu kurumda nasıl zihniyetli insanlar var bilin diye sölüyorum. ttnet şu an türktelekom diye geçiyor türk telekom kusura bakmasın müşterilerini korumak diye bi amacı yok. en son turknet e geçtim rahatladım. cep telefonlarında ki abonelik sistemide yanliş eskisi gibi olmalı herkes kullandığı kadar ödemeli. şu anki sistemde yapılan şu ister kullan ister kullanma ben paramı alırım.





  • Emeğinize sağlık. Teşekkürler. Kendini bilmez insanlıktan nasibini alamamış yaratıkların her hangi bir değeri olmayan laflarına'da gülüp geçin. Ciddiye almayın... Çalışmalarınızda başarılar diliyorum...Sevgilerimle

  • Erdi Bey çizginizi çok beğeniyorum lütfen hiç bozmayın.Bence gayet başarılı işlere imza atıyorsunuz.Bazı arkadaşların olumsuz yorumları şevkinizi kırmasın zira yapılan röportajın olabildiğince başarılı olduğunu düşünüyorum.Adı üstünde röportaj belli çizgilerin dışına çıkmak mümkün olmazdı.Zaten izleyicilerin bir kesimine ne yapsanız yaranamazsınız bunu sizde biliyorsunuz.Bu nedenle üzülmeye gerek yok.Burada yapılan işleri beğenen ve destekleyen büyük bir grup var.Belki bizde videoyu izleyip sessizce gitmek yerine daha çok yorum yaparak yapılanları takdir ettiğimizi göstermeliyiz.İşin doğrusu benimde takıldığım birkaç nokta olsa da nihayetinde başarılı ve güzel bulduğum bir içerikti.AKN başta olmak üzere bu tür konulara eğildiğiniz ve tüketicinin yanında bulunmayı tercih ettiğiniz içinde teşekkür ederim.

  • Şahane bir bölümdü fakat benim hala merak ettiğim DH İOS ve Android uygulaması ne durumda ? :D İOS sürümünü iple çekiyorum artık çıksa da bir sevinsek :D

  • nfs hakkında fazla görüntü göremedik.umarım bir dahaki sefere daha fazla olur.

  • Bizde Sanal IP var. Acaba ülkemizde saldırıdan etkilenen bu yüzden mi daha az?

  • ERDİ seviyoz seni kardeşim

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.