Şimdi Ara

2si1 'Bi garip' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • harbidende bu program ,videonun yüklenmesindeki sorunlar ve kısa olması sebebiyle başlıkta yazdığı gibi "Bi garip" olmuşş
    iyi bayramlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

    Yayında bir kez geçti sanırım şu "hardcore gamer" şeysi.

    Benim anlayamadığım kısım gamer dediğimiz kişiler her oyunu oynayan, oyun sektörü hakkında hangi oyun ne zaman nasıl çıkar gibi soruların cevabını bilen, olayla ilgili, daha çok tek kişilik ilerlemeli oyunları yapay zekaya karşı oynayan kişi midir?
    Yoksa belirlediği kaliteli sağlam birkaç oyunun ilerlemelisini(varsa) bitirdikten sonra çoklu oyunculu kısmında olay hakkında uzmanlaşan (pro dediğimiz) kişiler midir?

    Peki soracağım asıl soruya gelirsek:
    -Şahsen hala Counter-Strike oynarım. Şimdinin ortaöğretim/ilköğretim öğrencileri bilmezler, eskiden beta 5.2 6.0 7.1 gibi sürümler vardı, benim çocukluğumda. M4A1'in dürbünü vardı ve susturucusu çıkmazdı. Ha işte ta o zamandan beri cs'ciyim ve şu anda da Global Offensive oynuyorum.
    -Onun dışında ilkokuldayken Warcraft III ve halilyle de DotA ile tanıştım. Artık üniversite öğrencisiyim ve hala DotA'cıyım, turnuvaları takip ederim(yayında da bahsedildiği gibi The International4). Şimdi ise DotA 2 oynuyorum.
    -Son olarak da Battlefield 3-4 oyunlarının atmosferi beni çok etkilediğinden dolayı fps olarak o tarafa doğru kaymış durumdayım(elbette ilerlemeyi bitirdim,ama bir daha yüzüne bakmadım ve çoklu oyunculu kısmına geçtim) Sürekli yeni oyunları takip etmem ve piyasa hakkında ünlü firmalar dışında aşırı detaylı bir bilgim, takibim de yoktur.

    Şimdi bu bilgilere göre ben hardcore gamer mı oluyorum? Yoksa ne gamer oluyorum? Açıklayabilen birileri çıkarsa sevinirim.

    Teşekkürler.

    Bence;
    Hardcore Gamer : Tüm oyunları takip eden ve hepsinde belli bir seviyede oynayan demek.
    Pro Gamer : Belli bir veya birkaç oyunda en profesyonel derecede oynayabilen birisi demek.




  • Alkan Bey çok iyi uyum sağlamış ilk defa izliyorum BS den galiba.

  • yarası olmayanlar neden gocunmuş anlamadım millet saf değil artık herşey biliniyor bu ülkenin dürüst insanlarına yük olan hakkını yiyenlerden ALLAH sorsun.

  • Maalesef kimse yapılanların ne için yapıldığının farkında değil. Şu bi gerçek türkiye bölünüyor ve çoşkuyla bu bölünmeyi alkışlıyorlar. Sorun yok hepimiz birgün öleceğiz ve her nefesin hesabı sorulduğu o günde bakalım ne hesap vereceğiz ve verecekler.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.