Şimdi Ara

2si1 'Aral rezaleti ve AMD RX 580'li' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
2.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oKsyqeN

    Video oynatıcıda sorun yok arkadaşlar. Adamlar videoyu o kadar yüksek bitrate oranı ile hazırlıyorlar ki haliyle oynatıcı sizin sistem kullanımızı vurduruyor ve sisteminiz yetmediğindede kitlenmelere sebep oluyor. Birtürlü anlayamadılar şunu. i5-3570k ile herhangi bir donma vs yok. c2d torrent makinama geçince tabi mort. 30fps'yi geçmemeli sayın adminler.

    Kafanı nerden aldın güzelmiş kardeş.
  • mesut çevik saçları çok dökmüşsün be hacı

  • Su oynaticiyi allah rizasi icin degistirin :/

    99 defa kendi kendine geriye aliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Youtube sayfamıza yükledik videoyu. Oynatıcı düzelene kadar youtube üzerinden gideceğiz.

    https://www.youtube.com/watch?v=iufIvsNQ5mw

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Başlık içinde,delikanlı gibi rezaleti günceminize taşınığınız içinde helal olsun diyorum.Bütün hukuk sisteminin gözünün üzerlerinde olduğunu sananlarada örnek olur umarım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    quote:

    Orijinalden alıntı: 16F84A

    "Yarayan kana" ne Mesut reis? "Kanayan yara" olmasın?

    Hocam çok faydalı bir hata yakalamışsınız. Bütün video aslında çöpmüş meğer. Tamamını izlediğim için şu an kendime çok kızıyorum. Mesut'un bir daha suratına bakmayacağım.

    Ne Aral ne başka bir şey ya. Nasıl olabilir böyle bir şey ?!!!!!!!

    Ya kardeşim 1 saatlik videodan sadece bu mesajı mı aldın ? Bunun için mi seyrettin ?

    Yahu boş muhabbetlerle tartışma ortamı yaratmaya çalışma Aral meselesini tartışsam ne olacak adamlar at koşturuyor biz izliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    ARAL : REZALET
    aslında ülkedeki BÜTÜN (%99) ESNAFLAR üçkağıtçı şekilde para kazanmakta. İrdeleyin herhangi bir firmayı ya çalışanlara paralarını çok az verir yada müşteriyi fazla kazıklar. Müslüman ülkede normaldir KUL HAKKI YEMEK yeterki rakı içme mini etek giyme.


    Aynen öyle. Nereden Müslüman ülke var maşallah dalavere gırla. Şu an yabancı bir firmada çalışıyorum ve insana insan muamelesi yapanların yabancılar olduğunu anlamış durumdayım. Bizimkilere kalsak bitmişiz...
  • Oyun bölümünde kutulu oyun alan var mı? Diye sorar
    PC toplama bölümünde DVD sürücü alan var mı? diye sorar

    20GB indirmemek için DVD den yüklüyorum update yapıyorum sonra, BF3 için 15GB dvd den kurdum sonra 7GB update geldi. Elimdeki DVD filmleri ve eski medyalarıda kullanmak için dvd sürücü alıyorum net.
  • HÜRKUŞ'un iki kişilik kokpiti iptal edilerek bu bölüme SAT/COM (Uydu Üzerinden)kumanda edilen bir uzak kumanda modülü eklenirse 10 numara Silahlı İHA olur.

  • http://image.prntscr.com/image/a02904d10c1a4cadaa93b7ab2c6598d1.png

    resimde gördüğünüz gibi, video'yu oto'dan 720p'ye çekince çat diye çakılıyor...!
    Cuma günü videoyu oto'da en dandik görüntü ile izledim, oysaki youtube'ta otomatik 720p'den açılıyor, kendim 1080p'ye çekiyorum ve gene de sorunsuz izliyorum.
    Üstelik bağlantım 3 mbps'e düşmüş durumdayken...

    Sistemim i7 4770K 16 GB Ram.
    Önce bende sorun var sandım ama arka arkaya 5 defa aynı donma olunca mecburen en dandik görüntü ile izlemek zorunda kaldım, ama bir daha böyle olursa kaparım izlemem...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: FSOCIETY


    quote:

    Orijinalden alıntı: gxhero

    quote:

    Orijinalden alıntı: FSOCIETY

    kutulu oyun alan var mı hala ya psn hergün indirim yapıyor digital oyunlara neredeyse. ağustosta çıkacak uncharted'ın yeni oyunu bile şuan ön siparişte 119tl tek zahmeti indirmek onuda göze alın bir zahmet. 200 tl 300 tl ne para veriyorsunuz oyunlara

    119tl ucuz mu? babanın maaş çeki 1 milyar euro herhalde! 1404 tl 3 kişilik aileye böl sonra ucuzu tanımla istersen...
    -
    Video player bende sorun vermedi sonuna kadar izledim amd işlemciler için olan video da bende aynı hatayı aldım. Şirketleri eleştirmenize memnun oldum ama bence az kalmış ayrıca bize "her şeye istemezük" diyorsunuz diyerek kafalarınca bizleri aşağılayan tayfa var ya işte nedeni bu, şirketler hatta devletimiz her fırsatta bizi düzmeye çalışıyor aklı başında olduğumuz için kanımıza dokunuyor.

    Hürkuş için bu video da olan yorum gibi fikirlerinizi de ekleseniz konularda ki yorumların düzeyi değişir !





    Sen 50 lirada olsa az mı dersin seni memnun edemeyiz böyle devam et. Babamin maasina goz koyacak kadar şerefsiz degilim kendi maasim 1700 ayda 1-2 oyun almaya yetiyor fazlasina da gerek yok zaten. 119 ucuz demedik ama 200 300 vermeyin dedik

    Yo 50 tl olsa hiç ses etmem vallahi hatta hep witcher 3'e dem vururum Crysis dediğimde nedense daha sert tepkiler oluyor ve daha Türkçe desteği olmayan oyunlara (hani online olsa server masrafı derim o paralar) altyazı hatta dublaj destekli oyun çıkarılan ülke ile aynı fiyatı neden verdiğini sorgula sonra bana laf sok derim inan bunu yapsan bana yeter o zaman bende babanın parasından bahsetmem çünkü sende böyle mesaj atmazsın güzel ve ütopik bir dünyada yaşarız...




  • cesurca davranarak bu hukuksuzluğu gündemine alan bir teknoloji medyası olduğunuz için teşekkürler ederim.

    çok beğendiğim teknoseyir dahi kanallarında bu durum hakkında çekimser kalarak hayal kırıklığına uğrattı. en azından cezanın gerekçeleri hakkında takipçilerini kurumun sitesine yönlendiren bir şey diyebilirlerdi ama es geçtiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 16 Nisan 2017; 17:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Erdi Özüağ'ın kilit sözü : Devletin bunları kontrol altına alması lazım. Nerde o devlet ? Kendini kontrol edemiyorlar. Aralla oyun fiyatlarıyla zerre kadar ilgilenmezler.

    http://www.rekabet.gov.tr/tr-TR/AnaSayfa

    bak burada ne diyor, gov.tr diyor değil mi?

    Yani o tonla cezayı kesen devlet hocam ama birilerine göre devlet hiçbir şey yapmıyor

    Arkadaş muhalefetin bile bir adabı var, olana olmayana herşeye muhalefet ediyorsunuz!




  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    Çok marifet etmişler bravo yahu . 20 senedir milletin kanını emmişler. Cirosunun 50de 1i kadar ceza almışlar. Muhalif olmak için eleştirmiyorum . Başkası da iktidar da olsa aynı halde yine eleştiririm ama sizler toz kondurmamak için elinizden gelen tüm saçmalıkları ortaya savuruyorsunuz.

    İnşallah daha çok kazıklanırsınız ne diyeyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    ARAL : REZALET
    aslında ülkedeki BÜTÜN (%99) ESNAFLAR üçkağıtçı şekilde para kazanmakta. İrdeleyin herhangi bir firmayı ya çalışanlara paralarını çok az verir yada müşteriyi fazla kazıklar. Müslüman ülkede normaldir KUL HAKKI YEMEK, yeterki rakı içme mini etek giyme.


    bu yüzden müslüman olan tüm ülke bireyleri gereken yaşlarda gerekli dini eğitimi almalı.

    Adam müslüman ve 30 yaşına gelmiş, bırakın namazı nasıl kılıp hangi duaları okuyacağını nasıl abdest alacağını bilmiyor, burada suçlu hem kişinin ailesi hem de devletin dini eğitim sistemi.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Bir yerden başlanmış değil mi? Bu ülke yıllardır saçma sapan siyasi kavgalar ve koalisyon hükümetlerinin tarafları arasında kavgalar yüzünden boğuşup durdu, bir şeyler değişiyor, siz görmek istemeseniz bile...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eaglemania


    quote:

    Orijinalden alıntı: artenis

    ARAL : REZALET
    aslında ülkedeki BÜTÜN (%99) ESNAFLAR üçkağıtçı şekilde para kazanmakta. İrdeleyin herhangi bir firmayı ya çalışanlara paralarını çok az verir yada müşteriyi fazla kazıklar. Müslüman ülkede normaldir KUL HAKKI YEMEK, yeterki rakı içme mini etek giyme.


    bu yüzden müslüman olan tüm ülke bireyleri gereken yaşlarda gerekli dini eğitimi almalı.

    Adam müslüman ve 30 yaşına gelmiş, bırakın namazı nasıl kılıp hangi duaları okuyacağını nasıl abdest alacağını bilmiyor, burada suçlu hem kişinin ailesi hem de devletin dini eğitim sistemi.

    Merhaba,

    Ahlak ve namusu din ile eş koşarsanız Çalmaya besmele ile başlayan nesillere sahip olursunuz.

    Ahlak ve Din farklı şeylerdir. Çalmak veya Irz düşmanı olmanın tek ilacı din eğitimi ise orta doğuya ve batıya baktığımızdaki açık ara farkı izah edemeyiz.

    Din odaklı görüş kendi dininden olmayan herkesi cehennemlik ve şeytan misali görürken bu tanımlama içine aldığı insanların ahlak değerlerine sahip olmasına bir açıklama bulamaz ve bu noktada yıkılıp gider.

    Özetle Elhamdülillah ben de Müslümanım ve İslam dininin emrettiği vazifeleri yerine getirmeye çalışıyorum. Fakat bu benim iyi bir insan olduğum anlamına gelmez. İyi bir insan mıyım değil miyim bunu ancak diğer insanlara nasıl davrandığımla, çevreme olan duyarlılığımla ve nefsimi ne kadar dizginleyebildiğimle ölçebiliriz.

    Bu konular da dinden önce matematik, fizik, sosyal bilimler gibi modern bilim eğitimleri ile olabilecek şeyler. Bir insan eğer matematik bilmiyor, dilini düzgün konuşamıyor, dünya nasıl dönüyor, çevresinde olup bitenin arkasında nasıl bir formül var merak edip düşünemiyorsa din ona hiç bir şey anlatamaz.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Mesut bey merhaba,

    din eğitimi olarak kastettiğim şeyin içinde tam da belirttiğiniz gibi ahlaki değerler de vardı.

    Kaldı ki bu ikisi zaten birbirini destekler değerler, bir kişi neden hırsızlık yapmaması gerektiğini dini ve ahlaki olarak öğrendiği zaman sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.

    Ayrıca yıllardır okullarımızda "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" diye çocuklarımıza verilen dersin içeriğinin ne kadar boş olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

    Ayrıca ben tümüyle din dersi de demedim, din dersinin eksikliğinden bahsettim Mesut Bey. Türkiye'de 2002 ÖSS'de ilk 5000'e girip hatırı sayılır bir üniversitede Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okumuş birisiyim ama bu benim 6 yaşımda Kur'an öğrenmeme 10 yaşında Yasin suresini, 12-15 yaşları arasında diğer bazı sureleri öğrenmeme engel olmadı

    Ahlaki olarak illa ki eksiklerim vardır ama içtiğim sigaranın (keşke içmesem) izmaritini bile çöpe atmaya çalışan birisiyim, kaldı ki yollarda lüks arabalardaki modern görünümlü bay ve bayanlar araçlarından çeşit çeşit çöpleri yollara atıyor, ben bunu yaya olarak bile yapmıyorum, çantam varsa çantama yoksa cebime iliştirip çöp bulunca çöpe atıyorum.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglemania -- 17 Nisan 2017; 12:40:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eaglemania

    Mesut bey merhaba,

    din eğitimi olarak kastettiğim şeyin içinde tam da belirttiğiniz gibi ahlaki değerler de vardı.

    Kaldı ki bu ikisi zaten birbirini destekler değerler, bir kişi neden hırsızlık yapmaması gerektiğini dini ve ahlaki olarak öğrendiği zaman sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.

    Ayrıca yıllardır okullarımızda "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" diye çocuklarımıza verilen dersin içeriğinin ne kadar boş olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

    Ayrıca ben tümüyle din dersi de demedim, din dersinin eksikliğinden bahsettim Mesut Bey. Türkiye'de 2002 ÖSS'de ilk 5000'e girip hatırı sayılır bir üniversitede Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okumuş birisiyim ama bu benim 6 yaşımda Kur'an öğrenmeme 10 yaşında Yasin suresini, 12-15 yaşları arasında diğer bazı sureleri öğrenmeme engel olmadı

    Ahlaki olarak illa ki eksiklerim vardır ama içtiğim sigaranın (keşke içmesem) izmaritini bile çöpe atmaya çalışan birisiyim, kaldı ki yollarda lüks arabalardaki modern görünümlü bay ve bayanlar araçlarından çeşit çeşit çöpleri yollara atıyor, ben bunu yaya olarak bile yapmıyorum, çantam varsa çantama yoksa cebime iliştirip çöp bulunca çöpe atıyorum.

    Saygılar

    Merhaba,

    Kur'an dersine gitmeyen, Yasin surasini bilmeyen biri de Ahlaklı olabilir. Din ve Ahlak birbiri ile ilişkili değildir. İnsan temelinde odaklanmayan şu olmazsa bu olmaz diye direten her düşünce ve yaklaşım yanlıştır.

    Siz Din bilgisine sahip olduğunuz için mi ahlaklısınız yani? O zaman bir ateistin ahlaklı olmasını nasıl açıklarsınız? Bu bağlamda cehennemde yanma korkusu nedeniyle iyi olan biri ile sadece ahlak sahibi olan ve insana değer verdiği için iyi olan ateist birini tartıya koyduğunuzda hangisi daha iyidir? Birinde menfaat ve korku varken diğerinde ne vardır?

    Bu yüzden her işe din sokmayalım. İnanın, inanmayın burası bu konuların tartışılacağı yer değil.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik




  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    @artemis mesajında diyor ya, "ARAL : REZALET , aslında ülkedeki BÜTÜN (%99) ESNAFLAR üçkağıtçı şekilde para kazanmakta. İrdeleyin herhangi bir firmayı ya çalışanlara paralarını çok az verir yada müşteriyi fazla kazıklar. Müslüman ülkede normaldir KUL HAKKI YEMEK, yeterki rakı içme mini etek giyme.",

    ben ona istinaden diyorum zaten hocam; adı müslüman, dini İslam ama içi bomboş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.