Şimdi Ara

2si1 '1 Mayıs AKN Bayramı' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mesut çeviği çok severdim eyvallahda kendini çok bozdu.insanlar biraz şöhret birazda para görünce çok değişiyor.aşırı egoist biri oldu gitti başımıza.artık sevgimde kalmadı.dedikleri artık benim için bir çöpten ibaret değersiz birşey.çünkü bazı şeyleri düşünmeden yanlış şeyler söylüyor.artık incelemelerini bile izlemem çünkü incelemelerde bile gerçekte olanı bize sunmuyor.kötü bir ürün olsa bile kendi beğendiği şeyleri olağanüstü iyimiş gibi bize tanıtıyor.olaylara tarafsız bakamıyor...
  • adam ezik kardeşim ne yapsınlar. Orada oturmaya değil konuşmaya çıktı.

  • Türkiyede nezaman vaat edilenler gerçekten yapılıcak çok merak ediyorum Ülkemde maalesef herşey lafta kalıyo :(

  • şöhret uğruna :) sizin için kendimi feda ediyorum 19:55

  • AKN'siz Hizmet TurkNet'e Zarar Ettirmez mi?
    Hayır etmez çünkü YAPA yöntemiyle hizmet verdiğimiz noktalarda, yerelde oluşan trafik bizim için ekstra bir maliyet oluşturmuyor. Yalnızca trafik teslim noktaları ve yurt dışı çıkışlarında artacak trafik maliyet oluşturuyor, bu da müşterilerimizin memnuniyeti ve özgür iletişime ulaşması için karşılayabileceğimiz bir maliyet. Aktif altyapımızı genişletmemizin önünde finansal hiçbir engel yok.


    Biraz reklam gibi gelecek ancak
    https://turk.net/aknsiz-internet/

    Burda altyapı ile ilgili sorular ve yanıtları mecvut. Sanırım genel bir kanı oluşturabilir.

    Ayrıca paylaşılan altyapı ile ilgili

    Aktif Altyapı Nedir?
    Türkiye’de evlerden santrale giden bakır kabloların kontrolü yerleşik operatördedir (Türk Telekom). TurkNet gibi alternatif operatörler VAE (Veri Akışı Erişimi) ya da YAPA (Yerel Ağın Paylaşıma Açılması) yöntemleriyle müşterilerine hizmet verirler. YAPA yöntemiyle hizmet verdiğimiz müşterilerimiz bizim aktif altyapımız kapsamındadır.

    YAPA yönteminde bakır kabloların uçları, yerleşik operatöre ait santral binalarında bulunan TurkNet'e ait cihazlarda sonlanır. Veri sonrasında tamamen TurkNet ağı içinde hareket eder. TurkNet ağı, kapasitesini başka operatörlerle paylaşmaz, yedeklidir ve ihtiyaç oldukça kapasitesi kolayca artırılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 30 Nisan 2017; 13:58:15 >
  • Sokaktaki adamın görüşü parayı bassın yapsın ne demek? Orda Erdi'yi bile küçük görmüşsünüz biraz ağızınızdan çıkanı söylemeden önce bi kafanızdan tartsanız diyorum hani? İnsanları küçük görerek hiçbir yere varamazsınız. Sizde alt tarafı bi teknoloji editörüsünüz bununda altını çizmek isterim Sayın Mesut Bey.

  • Emeğinize sağlık. Birlik olma vakti artık Sesimizi çıkarmaz ise daha kötüye gider durum böyle.

  • Arkadaş Tunahan'ı ciddiye almayacaksanız ne diye programa dahil ettiniz, madem dahil ettiniz adamı ciddiye alın yorumlarına saygı duyun...Sizler bu işin başındayken aynı şekilde makara yapılsaydı, belki çoktan özgüveniniz hevesiniz kırılıp buralara gelemeyecektiniz.

  • yapmayın işte bunu..kibirin olduğu yerde samimiyetin ayağı topallamaya başlıyor.mesut bey kendi alanında tecrübesini geliştirirken alçak gönüllüğü çok ihmal etmiş.eminim izleyicilerde bu soğuyan ortamın farkına varmıştır..saygılar..

  • Yarın interneti kapattırıyorum en az 3 ay minimum tüketim ve gereksiz pahalı hizmetleri kesiyorum 80 milyon kişi 3 ay cep ev telefonunu kapatsın yeter yıla kar ile başladılar kotalar değil başka yerleri kalktı...

  • AKK kalkması issleri zarar ettirmez... onlar akk kalksın dendiğini anlar anlamaz zam yaptı... kota aşım ücreti bilearttı hemde %1000 civarı...

  • Tunahan arkadasimizi severiz adamla dalga gecer gibi konusmaniz hos degil sinir bozucu

  • Tunahan'a yaptığınız ayıp Mesut bey. Program bittikten sonra ne soyleyecekseniz soylersiniz guzelce, o da bir sonraki proglamlar da bulunacagi zaman ona gore davranir. Binlerce izleyicinin karsisinda kucuk dusurup asagilamaniz hic hos degil. Rahatsiz edici ve antipatik oluyor sunuz. Erdi bey'i tenzih ediyorum..

  • turkcellden aldığım cevapta türktelekomun olduğu bölgelere izin verilmediği anlaşmaya göre türktelekomun olduğu bölgelere izin alması lazım olduğu yönünde hatta birçok aboneye bu yüzden istedikleri hızı veremediklerini söylediler.Turktelekom aynı yere 100mbps hız sağlarken turkcelle 8 mbps izin veriyor eğer superonline kullanmak isterse çok büyük para ödemek zorunda kalıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasancem20

    Tunahan arkadasimizi severiz adamla dalga gecer gibi konusmaniz hos degil sinir bozucu

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen olamazdın.....

  • Bir insan bilim adamı, Sanatçı,Sporcu,Teknoloji uzmanı,Felesefeci,Yönetmen, oyuncu vs herhangi bir meslek dalına sahip olabilir.Ve cok para da kazanabilir.Fakat onun değeri sahip oldugu şöhret ve parayla ölçülmez.Karsisinda ki insanin ona verdiği değer kadar büyüktür.



    Şimdi bu arkadas istediği kadar bilmis ya da para sahibi olmuş kültürlü biri olsun;benim gözümde beşpara etmez..Kendi doğrusunu anlatmak ugruna baskasini aşağılayan bir kişi trilyonluk da olsa benim gözümde bes para etmez..



    Kimden bahsettiğimi herkes anlamıştır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Sen olamazdın" nedir ya? :)

  • 2011 soket candır Tunahan da akıllı adammış quadram demek oyunlardaki harita yükleme ekranını bile etkiler kopyalama ve okuma kısımları geçsek bile ayrıca 2011 soketin yüzeyi çok geniştir bu da performansı arttırır. Diğer konuya gelecek olursak ahır gibi sistemleri var kullanıcı kimsenin umurunda değil. Adamlar isteseler altyapıyı hallederler ancak onlar kusursuz olması için uğraşmıyor sadece çark dönsün diyorlar. Son olarak Turkcell o kadar para kazanıyor ancak bu para masaya konup bölüşülüyor bu kişiler o paranın altyapıya harcanmasını istemiyor sadece ne kadar fazla pay aldığına bakıyor!

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.