Şimdi Ara

2si Bilmez | Normal-Leşme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Evlerdeyiz ama elbet çıkacağız, asıl mühim olan ne zaman çıkacağız, çıkacak mıyız, çıkabilecek miyiz gerçekten? Yoksa böyle iyi miyiz, neredeyiz biz? 2si Bilmez'in konusu Normalleşme! 




  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oldum olalı evde kalmayı tercih ederim: Oyun oynamayı ,film, anime izlemeyi seviyorum ve şu sıralar da bir kaç mangalara da bakıyorum. Pek etkilendiğim söylenemez yani ancak şuna eminim ki normalleşme diye bir şey olmayacak , bu artık yeni yaşantı biçimimiz alışın (Bu virüsün yok olma ihtimali ,yok denecek kadar az tekrar tekrar nüksedecektir!)

    Hobi olayına gelirsek ; ben RC araçlar yapmak benim en sevdiğim hobim ama dolar arttığından bu yana elimi bile süremiyorum. En son 800 Liraya mal oldu(Ve beni tüketti resmen çok daha ucuza da yapılabilirdi ama hızı olmadıktan sonra anlamı yok); RC hız teknesi yapmıştım , üçüncü versiyonumu yaptım en son ve hala istediğim gibi olmadı!İmkanım olsa; 3D yazıcı ile harika kasalar üretilebiliyor, en büyük sorunum dış kasası(ilk versiyonum en iyisiydi ama ayakları küçük geliyordu, büyüttüm bu defa da kasa küçük gibi geldi. Sonuncusu ise dev gibi oldu fazla ağır oldu :D )
    Şimdiki hedefim aşağıdaki ve kasası lazım sadece gerisi tam teçhizat var :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 19 Mayıs 2020; 3:15:39 >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Bunun bu kadar hızlı olacağını sanmıyorum. Buna çok insan ayak uyduramaz şu an. Bu birçoğumuzun ölümü demek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben hız konusunda bir şey demedim ayrıca şu ana kadar ölen kişi sayısı bir kaç milyon hala, ben milyarlar olmasını bekliyordum. İnsan nüfusu ve suni kirlilik yüzünden Dünya yok olacak böylşe giderse; bilmem kaç ışık yılı uzakta gezegen aramaktansa Dünya nüfusunu yarılamalarını tercih ederim. (Ayrıca diğerine nazaran çok daha garantili bir yöntem) Dünya nüfusu böyle artmaaya devam ederse +60/-60 dereceleri de bir gün göreceğiz tabi insanlık hala olursa. (Doğa kendisini korumak için de olsa bizi yok edecek zaten)
  • 1.0 Biraz zengin işi olarak görülse de 3 sene önce Tango yapmaya başlayıp aslında o kadar da maliyetli olmadığını fark ettim. Kör kurşun misali başladığım bu işi o kadar sevdim ki gittiğim okulda asistan ekibine katıldım (ohh maliyet de kalktı ortadan) ve biraz hobiden çıkmış olsa da çok severek yaptığım böylesi güzel bir hobim var idi.

    1.1 1 sene önce kendi evime çıkarak en doğru kararlardan birini almışım. Şimdi düzenim yerine oturdu sayılır bir kaç defe ailemin yanına gittim şu karantina dönemlerinde 2-3 gün bile kalmak çok fazla geliyor :D

    1.2 Şu sobetlerinize bir gün Erdi abiyi de katabilir misiniz? Onun da teknoloji tarafında gelişmeler hakkında düşüncelerini ve görüşlerini duymak bu kadar bol vakitlerimiz varken muazzam keyif verebilir.

  • Ne kadar çabuk büyüyorlar ya daha düne kadar ikisi de keldi

  • İnsanlar yani daha doğrusu belli bir kısım bi nevi sınava tabii tutuluyor, sınavdan kastım ise şöyle kendinde veya çevresinde daha çok bir şeyleri sorguluyor dikkat etmediği şeylere yönelir hale geliyor, bir kısım ise evde kalmaya devam ettikçe başa sarıyor ve psikoloji git gide köreliyor.Kısacası herkes bir şeyler yaşıyor işte:)

  • Abi yeni bölüm ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.