Şimdi Ara

2pac hayranları acil uğrayın konuya [SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine mi aynı konu MJ de aynısını yapmıştılar bi bitmediniz.
  • öldü işte uzatmayın ona bakarsan elvis presley michael jackson da adada yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wio

Yine mi aynı konu MJ de aynısını yapmıştılar bi bitmediniz.

hee yine aynı konu
    siz asıl bitmediniz olm size ne?KONU BAŞLIĞINI OKU seni çağıran yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Dmx in Bmx Bisikleti

quote:

hee yine aynı konu

2pac hayranları demişsin bende hayranıyım? ama öldü Allah aldı canını yapacak bir şey yok.

• elvis presley, 2pac, michael jackson ölmedi zaten adada yaşıyorlar arada birbirlerine gidiyorlar çay felan içiyorlar beraber şarkı söylüyorlar balık tutuyorlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

Ben 2pac'ın öldüğünü düşünmüyorum ama o öylesine rtlenmiş bir tweet şuan bakarsanız tupac geri dönücek yazanlarıda rtlemişler

iyi nokta o her tweeti rt lememişler sadece o tweetleri.prim mi yapıyolar yoksa mesaj mı veriyolar kafamda deli sorular

Açıkcası çok karışık konular ya Tupac milyonlarca insana düşüncelerini dinletip ölsede sürekli hafızada yer sahibi olmak için bu tür şeyleri yaptı yada daha önce dediğiniz gibi birgün döneceğinin sinyalini verdi.Mesela 50cent te Realest killaz şarkısında tupacın döneceğini söyledi.
    En iyisi bu konuları hiç düşünmemek

• quote:

quote:

quote:

hee yine aynı konu

2pac hayranları demişsin bende hayranıyım? ama öldü Allah aldı canını yapacak bir şey yok.

ne güzel

• quote:

quote:

quote:

Ben 2pac'ın öldüğünü düşünmüyorum ama o öylesine rtlenmiş bir tweet şuan bakarsanız tupac geri dönücek yazanlarıda rtlemişler

iyi nokta o her tweeti rt lememişler sadece o tweetleri.prim mi yapıyolar yoksa mesaj mı veriyolar kafamda deli sorular

Açıkcası çok karışık konular ya Tupac milyonlarca insana düşüncelerini dinletip ölsede sürekli hafızada yer sahibi olmak için bu tür şeyleri yaptı yada daha önce dediğiniz gibi birgün döneceğinin sinyalini verdi.Mesela 50cent te Realest killaz şarkısında tupacın döneceğini söyledi.
    En iyisi bu konuları hiç düşünmemek

neyse bakalım beklemedeyiz hocam

• Su an yasasaydi Rap dunyasi nasil olurdu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum senelerimi yedim bu konuda hala kararsızım . Eminemin " 2pac kübaya taşındıktan sonra hip hop çok değişti " dediği şarkısı var , Obie Trice ın " 2pac hayatta ama nerede olduğunu söylemem çünkü federaller izliyor " dediği konserde var . 7 day theory i araştır derim ama öldüğünü iddia edenleri de araştır kendi kararını kendin ver .

• olabilir..
  • Bu konuda bile bloklanacak adam çıkıyo arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

Olum senelerimi yedim bu konuda hala kararsızım . Eminemin " 2pac kübaya taşındıktan sonra hip hop çok değişti " dediği şarkısı var , Obie Trice ın " 2pac hayatta ama nerede olduğunu söylemem çünkü federaller izliyor " dediği konserde var . 7 day theory i araştır derim ama öldüğünü iddia edenleri de araştır kendi kararını kendin ver .

hocam bir tane video var.2pac vuruluyor hasteneye kaldırılıyor bi kadın o sırada hastane önünde 2pac ı alıyolar hastaneye 5 dk sonra hastanenin çatısına helikopter indiğini söylüyor kadın videoyuyu bulursam paylaşıyım

• Video takip.Bulursan benide haber et bro
  • 2014 ü bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Video takip.Bulursan benide haber et bro

buldum hocam

00.50 de sol tarafda 2pac benzeri birisi var sanırım kastro o.
  • Dmx in Bmx Bisikleti kullanıcısına yanıt
    Ayrıca bu videodaki kadın gazeteci . Yani pek laf olsun diye helikopter geldi deyecek biri değil . Birde bu videoya bakın . 2Pac " vurulurken " arabada olan adamın geçen sene verdiği bir radyo ve tv roportajı

• Bence ölmedi. Şu resim 2009'da çekilmiş.
     2pac hayranları acil uğrayın konuya [SS]
  • Yaşıyorsan bir hit em up çekte dinleyeğkk.

• 2Pac ölmedi kalbimizde yaşıyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.