Şimdi Ara

2K'da ben bu monitörü alırım 'Acer Predator XB271HUA incelemesi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Burak,
    Video icerisinde cok fazla "lakin" kelimesini kullandigini dusunuyorum. Bir zamandan sonra surekli bu lafa takildim. En azindan bu durumlarda es anlamli kelimeleri secersen daha uygun olacagini dusunuyorum.

    Video icin tesekkurler..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakesan

    Merhabalar,

    Acer Predator kutulandı, geri yollandı, U28D590D 4K 60Hz monitörümle yine kaldık baş başbaşa.

    28 inçte 4K’nın netliğine diyecek yok lakin bir oyuncu için netlikten çok tazeleme hızı önemli, benim için deneyimle sabit. Sistemde oyuna göre yüzlerce kare basabilecek ekran kartı var ama bunu gösterebilecek bir ekranım yok, mantıklı bir durum çıkmıyor ortaya, ekran kartına yatırım da mantıksızlaşıyor o kare/saniyeyi göremeyeceksem ekranda, bir nevi darboğaz, yüksek performans seven kimse sisteminde darboğaz istemez.

    Bunu alırken o zamanki en uygun fiyatlı 4K monitör olması ve 4K furyasının hevesiyle almıştım ama yanlış yapmışım, ne 4K’yı oyunlarda besleyebildim, ne de video içerik bulabildim o zamanlarda.

    Çözünürlüğü yatırım olarak gördüm o dönem ama yapmam gereken yüksek tazeleme hızına sahip bir monitör almakmış; asıl at 2k 165Hz Acer Predator idi, eşek olan benim 4K 60Hz monitörüm :D
    Orası öyle tabi, ama yine de 4k'nın tadı bir başkadır ud590 bir dönem bende kullandım şimdi de Lg 27UD58 kullanıyorum, fakat Lg ips panele sahip olmasına rağmen renk ve panel kalitesi olarak tn panelli ud590'ı mumla arıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Great Responsibility -- 10 Şubat 2019; 0:52:30 >




  • Sizce yarı fiyatına (1.700 tl) 27" 2K, 144hz 1 MS şu monitör çok mu kötüdür buna göre? (Bence değildir, markaya takılmayın.)
    https://www.hemenaliyorum.net/casper-27-quad-m2758qp-hd-gaming-monitor-1-ms-3303?tag=Casper%2027
  • burakesan kullanıcısına yanıt
    inceleme için teşekkürler burak bey.
    bende ips panel acer almıştım 144 hz sizinde dediğiniz gibi rekabetçi oyunlarda ips panel malesef çok yavaş kalıyor. Bunu o kadar hissediyorumki normalde 144 hz tn panel ekranda 400 dpi da mouse kullanıyor isem ips de arttırmam gerekiyor ayrıca cs go gibi oyunlardada fark malesef var Panel çok yavaş kalıyor

    Acer'ın panelleri bence gayet güzeller bu konuda acer başarılı hem rekabetçi oynayıp hemde single oyunları 1440p de oynamak isteyen oyuncular tercih edebilirler rahatlıkla. Fakat fiyatı bence biraz fazla daha düşük olabilirdi diye düşünüyorum
  • veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Fason üretim olduğunu düşündüğüm ve 2 aydır takip ettiğim bir model. Fiyatı ne kadar uygun olsa da neticesinde Casper. Asla ama asla marka üzerinden ürün eliştirisi yapacak birisi değilim fakat bazı markalar vardır ki el sürmemek gereken, Casper da onlardan birisi.(Başkasına tasarlatıp ürettirdiği özel seri dizüstü bilgisayarları saymayın.) Monitör önemli bir harici bileşen, gözünüze bir zarar geldiği vakit geri dönüşü yok o nedenle almışken iyi bir model alın. Göz koruma teknolojileri olan monitörler tercih edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veteriner69 kullanıcısına yanıt
    inceleme varmı acaba. Panel üreticisi felan bakmak gerek marka casper ama önemli olan kime ürettirdiği ne malzeme kullandıgı fiyatı yoksa güzel alıp denemek lazım aslında. Malesef güvenemiyor insanlar
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Casper olan değildir umarım, AOC G2790PX alacaktım ve kumar oynayıp Casper'in aynı fiyattaki ürününü bekledim, panel kalitesi çok kötü. AOC'u almadığım için pişmanım fiyatlar uçtu şimdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Casper'mış. Newegg'den Viotek GN27D dışında başka monitor alınmaz. G-Sync desteği de var. 1440p 144hz VA panel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    Casper olan değildir umarım, AOC G2790PX alacaktım ve kumar oynayıp Casper'in aynı fiyattaki ürününü bekledim, panel kalitesi çok kötü. AOC'u almadığım için pişmanım fiyatlar uçtu şimdi.
    Hocam bahsettiğiniz casper monitörü 27 inc 24 144hz 1ms olan mı ? yani aşağıda ki
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/casper-27-quad-m2758qp-hd-gaming-monitor-1-ms-402922882

    Bu ürün genelde casper'ın 3ms 60hz monitörüyle karıştırılıyor..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    Casper olan değildir umarım, AOC G2790PX alacaktım ve kumar oynayıp Casper'in aynı fiyattaki ürününü bekledim, panel kalitesi çok kötü. AOC'u almadığım için pişmanım fiyatlar uçtu şimdi.
    Kasası bire bir aynı olan 60 hz monitörü var Casper'ın.
    Benim bahsettiğim 2K 144 hz 1 ms olman monitörü.
    Siz bunu mu aldınız?
  • Aynı monitore sahibim, hazır konusunu da bulmuşken sormak istediğim birşey var.

    Kalibrasyonun nasıl yapılabileceği ile ilgili tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mı acaba? Ya da anlatmak isteyen olur mu? Araştırdığımda tatmin edici bir bilgiye erişemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ER den uzak durun CaspER, ExpER, AcER

    bir dost tavsiyesi.
  • Asus PG27VQ Rog Strix 27 modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek para edenin panel tipi olduğunu düşünüp, o kadar para verilmez tn panele diyen arkadaşlar aynı özelliklerdeki IPS panellerin fiyatlarına hiç bakmamışlar sanırım.
  • TN panele para verilmez. Özelliklede böyle çok açılara destek veren ayağa sahip monitörlerde,en basitinden videoda bile monitörün açısını hafif oynatınca renkler değişime uğruyor. 2-3ms olsun IPS olsun,1ms ile 3ms'nin farkı varmı merak ediyorum,satış stratejisinden başka bir şey değil.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.