Tenis kursuna gidiyorum 2 kez gittim tanımaya başlıyoruz birbirimizi ufak ufak ben 25im < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz Alinin sağ kolu -- 26 Eylül 2021; 21:50:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
29 yaşında kıza yürünülür mü?

-
-
Yalvarırım bana sahip çıkın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş farkı fazla gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: DapeuxYaş farkı fazla gibi.
itim ben it
kız yaşlı durmuyo ama
Ne var yaşta tanış gitsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluitim ben it
kız yaşlı durmuyo ama
Alıntıları Göstergenç duruyorsa olabilir. ciddi mi düşünüyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dapeux -- 26 Eylül 2021; 21:55:28 > -
milf
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ciddi derken? Evlilik düşünecek halim yok ama düzenli ilişki fena olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluCiddi derken? Evlilik düşünecek halim yok ama düzenli ilişki fena olmaz
Hocam bana göre biraz fazla ama kişiden kişiye de değişebilir. Genç duruyorsa ve senin için sorun değilse denenebilir. Kız hiç belli etti mi sana ilgisini?
-
Kabul etmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: DapeuxHocam bana göre biraz fazla ama kişiden kişiye de değişebilir. Genç duruyorsa ve senin için sorun değilse denenebilir. Kız hiç belli etti mi sana ilgisini?
Alıntıları GösterBilmiyorum ki yanıma gelip hangi üni mezunusun nerede oturuyorsun falan sormuştu da normal muhabbetti
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluitim ben it
kız yaşlı durmuyo ama
Alıntıları Gösteryaşlı durmuyor dediğin 29 yaşında daha.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluBilmiyorum ki yanıma gelip hangi üni mezunusun nerede oturuyorsun falan sormuştu da normal muhabbetti
Alıntıları Gösterkabul etmeme ihtimali yüksek yaş farkından dolayı bence. yürüyeceksen de çok dolaylı yürü ya da onun ilgisini belli etmesini bekle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dapeuxkabul etmeme ihtimali yüksek yaş farkından dolayı bence. yürüyeceksen de çok dolaylı yürü ya da onun ilgisini belli etmesini bekle
Alıntıları GösterBu hafta dersten sonra bi yere davet etsem çok mu falso olur
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluBu hafta dersten sonra bi yere davet etsem çok mu falso olur
Alıntıları GösterEvet öyle olur gibi bir de kursta sürekli karşılaşacaksın sanırım. Burda yazdığına göre muhabbeti de gayet normalmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dapeux -- 26 Eylül 2021; 22:12:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluBu hafta dersten sonra bi yere davet etsem çok mu falso olur
Alıntıları GösterDaha erken bir yerde davet etmek için önce biraz sohbet etmeye çalış baktın ilgisi var yavaş yavaş öne at kendini pat diye ilgini belli etme uzaklaşabilir.
Teyzeyi rahatsız etme durduk yere
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0uchTeyzeyi rahatsız etme durduk yere
Ne teyzesi lan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Lafa bak çay demle. "Evlenmem ama her gün pompa isterim" demenin kibarcası. |
Hocam sana İT dersek hakaretmi etmiş oluyoruz iltifatmı ?
|
Aga senin gitmediğin kurs kaldı mı ya? |
Benzer içerikler
- 1 şişe volim sarhoş eder mi
- sağ tarafta damar atması
- civciv nerede satılır
- eski sınıf listesi bulma
- gözümün içinde bir şey yok ama batıyor
- prompt ne demek
- elektrikli bebek arabası
- walmart dolandırıcılığı
- beyond vr nedir ne işe yarar
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X