Şimdi Ara

29.90 tl ye yumatu uydu alıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
14.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hala 3,5 yazıyordu sitede
  • arkadaşlar,eline ürün ulaşan var mı?

    ben cumartesi gecesi sipariş verdim,henüz ulaşmadı.ist-büyükçekmecede oturuyorum
  • yeninosna çobançeşme bitpazarı istanbul içi 34.90 tanrıkulu elek
  • @conadipu

    Bu satıcıdan alış veriş yaptıysanız yandınız ürünlerine sahip çıkmıyorlar garanti konusunda ben flashdisk aldım 3 gün sonra bozuldu 2 ay oldu garantiye göndereli hala cevap şuan telefonlarıma abile cevap vermiyorlar.
  • ben pazartesi günü verdim siparişimi ancak daha kargolanmamış bile msj yazdım cvp ta vermiyor
  • Kargo bugün geldi. Pazar gecesi sipariş vermiştim. İlginçtir, İçel'den kargolanmış ürün ama satıcı Ankara'da olduğunu yazmış. Neyse, ayrıca bir kutuya konmadan direkt naylona sarılmış bir halde ama sorunsuz geldi receiver'lar. Hemen taktım ve ilk intibam olumlu. Renkler güzel, kanal geçişleri hızlı, menüsü kolay. Zaten anneme almıştım, onun işini göreceğe benziyor. Cihaz çok küçük (DVD case kadar). Sorusu olan varsa cevaplamaya çalışayım. Şu ana kadar tek sorun kanal sırası düzenlerken kumanda düğmelerine çok fazla arka arkaya basınca kilitlendi cihaz, fişini çıkarıp taktım, düzeldi. Normal kullanımda henüz başka bir sorun yok.

    Bu arada aynı satıcıdan pratik süpürge aldım mutfak için ve performansı çok iyi. Malzemesi çok kaliteli değil ama 49 TL için düşündüğümüzden daha kullanışlı çıktı. Kargosu da 2 receiver'la beraber 5TL tuttu. Düşüne varsa tavsiye edilir.




  • Cihazda sadece scart çıkışı var. Eski tüplü televizyonları olanlar dikkat etsin.
  • Merak edenler için cihazın resimlerini ve kutu içeriğini ekliyorum.

     29.90 tl ye yumatu uydu alıcı

     29.90 tl ye yumatu uydu alıcı

     29.90 tl ye yumatu uydu alıcı




  • Bu arada cahilliğimi mazur görün, "on-board box" sadece bir model/marka mı yoksa bir anlamı var mı? Cihazın türü filan mı? Ne anlama geliyor?
  • Üreten YUMATU.
    Ürünü kendi de beğenmediği için YUMATU adından bahsetmeden bir isim uydurmuş. Onboard diyerek "her şey tek kart üzerinde" olduğunu belirtmek istemiş gibi.
  • Bu kadar basit bir aleti ilk defa görüyorum, çok fazla sade olmuş. Arkada sadece scart ve LNB girişi var ya

    Fiyat mükemmel..
  • kanal gecişleri super.ancak rgb esteklemiyo.tuplu tv için iyi
  • benimki kargo takibe göre bugün gelecek
  • benim ürünler gelsin direkt başka ihtiyacı olan bir arkadaşa verdiğim para+kargo fiyatına satıcam ilgilenenlere duyurlur.

    not: çanak+lnb+receiver 3 ünü beraber satacağım arkadaşlar tek tek satmayacağım 3'ü 29,90+19,90+5,50=55.30 tl + kargo paramı verene aynı fiyata vereceğim
    gönderdiğim ürünlerin kargosu alıcıya ait olacak.
    kargonun bu gün gelmesini bkeliyodum daha yola bile çıkmamış soğudum üründen.
  • satıcı dün siparişleriniz sevk edildi demesine karşılık kargo takip numarasını vermesini istedim fakat bana yk nim sistemide arıza oldğu için vemeyeceğini söyledi sabah olunca sisteme gireceğini söyledi ve saat şu anda 16:09 olmasına rağmen hâla kargom yapılmamış görünüyor. bence bu satıcıdan iğne dahi almayın hem yalan söylüyor yalanı bari doğru söyle be adam şimdi yk nin bürosundan geliyorum uzun süredir sistemlerinin arızalanmadığını söylediler.
  • Benim de başıma benzer bi olay geldi. Dün mesaj attım satıcıya ürünü kargoladınız mı bilgileri girmemişsiniz diye, evet kargoladık efendim sabah bilgileriniz girerceğiz diye cevap verdi. Az önce mail geldi gg dan, adam ürünü kargoya bugun vermiş, mesajında dün kargoya verdigini belirtmişti, bende tavsiye etmiyorum bu satıcıyı.
  • ayrıca ürünü bu gün 15:59 da mng kargo ile vermiş bide dün gece bana yurt içi kargo ile göderdim demişti bu kadarda yalan söylenmezki kardeşim bana yardımcı olun arkadaşlar bu ürünü almak istemiyorum artık daha kargolarken bu kadar yalan söyleeyen bir satıcıya ürünü aldıktan sonra nasıl güvenebilirim ürünü almak istemiyorum bu durumda neler yapmama gerekiyor.
  • benımkı dun geldı ama daha denıyemedım,yurt içi kargoyla 3.50tl ye....

    cumartesi verdiğim sipariş perşembe geldi,geç olsun güç olmasın bakalım çalışacak mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayabusaaa -- 1 Ekim 2010; 19:00:15 >
  • Üründe problem var deyip geri kargolayabilirsin ama kargo parasını sen ödersin. İstersen ptt ile gönder ucuza gelsin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Miquel

    ayrıca ürünü bu gün 15:59 da mng kargo ile vermiş bide dün gece bana yurt içi kargo ile göderdim demişti bu kadarda yalan söylenmezki kardeşim bana yardımcı olun arkadaşlar bu ürünü almak istemiyorum artık daha kargolarken bu kadar yalan söyleeyen bir satıcıya ürünü aldıktan sonra nasıl güvenebilirim ürünü almak istemiyorum bu durumda neler yapmama gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Miquel

    benim ürünler gelsin direkt başka ihtiyacı olan bir arkadaşa verdiğim para+kargo fiyatına satıcam ilgilenenlere duyurlur.

    not: çanak+lnb+receiver 3 ünü beraber satacağım arkadaşlar tek tek satmayacağım 3'ü 29,90+19,90+5,50=55.30 tl + kargo paramı verene aynı fiyata vereceğim
    gönderdiğim ürünlerin kargosu alıcıya ait olacak.
    kargonun bu gün gelmesini bkeliyodum daha yola bile çıkmamış soğudum üründen.

    kargo paranıda istersen senden kimse almaz.
    en azından ben almam.senden alacağıma gidip o adamdan alırım bi tane kargo parası veririm 2 tane değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.