|
Bildirim

|
ayrıca ÖTV, eğlence vergisi, oyun vergisi, zevk eğlencesi de eklenmeli.
|
|
Oyunları yasaklayamayınca vergi getirelim demişler, kafaları sadece böyle şeylere çalışıyor.
|
|
5 li çetelerin milyonlarca dolar vergileri affedilip bizim sırtımıza yüklendikçe daha çok öderiz bu kalantorların lüks hayat masraflarını... Mart ayı maaşımdan kesilen vergi aşağıda. Hakkımı helal etmiyorum tüm sorumlulara... ![]() |
|
İsmi de Dijital gümrük vergisi olur, dijital oyunu, dijital muzigi gümrükten geçiriyoruz ya. Yetmedi temu/aliexpress/amazon yasagi. Çünkü doymuyorlar. Yakinda yabanci tv izleyen, yabanci dil öğrenen, yabanci film/dizi izleyen, yabancı arkadaşı olan, yabancı ismi olan, yabanci menşeli besin tuketenden bile vergi alirlarsa sasirmayacak noktaya geldik. Hukumet sefahat içinde yaşamaya devam etsin diye biz sefil gibi yaşayacağız, ama bunları savunanlar olduğu sürece bu düzen değişmeyecek
|
|
Eskiden sadece kendi vatandaşına zararı var diyorduk.
|
|
tek geçim kaynağı vergi |
|
BU SOKTUĞUMUN VERGİLERİNİ CİDDEN KİME KALİYOR NEREYE GİDİYOR BİLMİYORUM AMA CEHENNEMDE UMARIM SİZE ACI ÇEKTİREN ZABANNER BEN OLURUM BÜTÜN BI KUŞAĞIN HAKKI HELAL DEĞİL SIZE HARAM ZIKKIM OLSUN
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 7 Nisan 2026; 15:42:40 > |
|
tek geçim kaynağı vergi |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 7 Nisan 2026; 15:58:54 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
5 li çetelerin milyonlarca dolar vergileri affedilip bizim sırtımıza yüklendikçe daha çok öderiz bu kalantorların lüks hayat masraflarını... Mart ayı maaşımdan kesilen vergi aşağıda. Hakkımı helal etmiyorum tüm sorumlulara... ![]() |
|