Şimdi Ara

28 lose streak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar neden her oyunda yeniliyorum ? eu westte oynuyorum ama her zaman benim takımım kötü oynuyor , her zamanmı afk troll yeteneksiz oyuncu bana gelir ? 28 lose streak ne demek ya ? ( kötü oynamıyorum solo top oyuncusuyum ) oyunu bırakma derecesine geldim artık ne yapmam gerek ?

• bilmiyom hani belki sen de kötü olabilirsin bi düşün yani
  • Artık oyunu bırakma vaktin gelmiş.Oyun sana bunu işaret ediyor.
  • ben de yeni sezonda henüz 9 oyun attım ilk 3ünü kazanmıştım fakat son 6tanesi o kadar kötü adamlar geldi ki hepsinde yenildim neden böyle anlayamıyorum tr ye geçmeyin trolluyolar diyorlar ama asıl trollculer westte
  • Allah-u Ekber. Git bir gusül al ben bile bu halimle o kadar lose streak yapmıyorum :/
  • Öz eleştiri yapmadan kendini geliştiremezsin. "Kötü oynamıyorum" deyip bütün suçu başkalarına yüklersen de kendini geliştiremezsin...
  • o oyunları ne seviyede oynadın westte? Rank tamı ( öyleyse kaç eloda) Kaç win ve kaç level? Düşük seviyelerde troll gelme olasılığı yüksektir tabi. Eastte de Trde de oynadım En iyisi west bence. Sadece yükselmeye çalışın.
  • Tons of damage kas kenks
  • Tebrikler.
  • bende 28 win streak yaptım solo top oyuncusu daima 0 a 15 oynayıp afk kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A.

o oyunları ne seviyede oynadın westte? Rank tamı ( öyleyse kaç eloda) Kaç win ve kaç level? Düşük seviyelerde troll gelme olasılığı yüksektir tabi. Eastte de Trde de oynadım En iyisi west bence. Sadece yükselmeye çalışın.

11 aydır oynuyorum ve 2 haftadır korkuma ranked giremedim , silver IV deyim
  • Neyden korkuyorsun ki, korkarak mı yükseleceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

Öz eleştiri yapmadan kendini geliştiremezsin. "Kötü oynamıyorum" deyip bütün suçu başkalarına yüklersen de kendini geliştiremezsin...

şu sıralar tamamen kendimi geliştirmeye yönelik oynuyorum , ancak middeki adam 0-7-0 gidiyorsa ben ne yapabilirim ? genelde off tank oynadıgım için sürekli farm agırlıklı gidiyorum , teamfight bittiyse hemen kendi laneme koşuyorum farm yapmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A.

Neyden korkuyorsun ki, korkarak mı yükseleceksin

üstümde sanssızlık var gibi hissediyorum artık oyuna girince kendimi bile veremiyorum dogru düzgün nasıl olsa lose alıcam diye ( not : gusül abdestliyim )

• Oyuna uzun süre ara ver. 3-4 gün oynama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

bende 28 win streak yaptım solo top oyuncusu daima 0 a 15 oynayıp afk kaldı

• 4-5 hatta 8-9 anlarımda 28 ise özeleştiri yapmanın vakti geldi.
  • Demekki sende kötüsün 28 lose ne demek yav 28 oyunda kötü oyuncu gelmesi imkansız bizde yapıyoruz lose streak ama 3-5 28 nedir abi. Top oynamak sadece koridorda kazanmak değildir. Sen yukarda kazanıyonda senin adam gank gidiyor sen lanede farm yapıosan takımın elbet geriye düşecektir.
  • git duş al... 2 rekat namaz kıl geçer o
  • 1-2 gün oynama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.