Şimdi Ara

28 inch V frenli jant ve fren önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sedona 331'imin diski hem gereken yerlerde ve ortamlarda kullanmadığım hem de gereksiz ağırlık yaptığı için V frenle değiştirmek istiyorum ama freni değiştirirken jantı da değiştirmem gerekecek. Bunun için tavsiyede bulunabilir misiniz? Jantlar hakkında pek bilgim yok, hangisi iyidir hangisi kötüdür.

Gobeklerden memnunsaniz sadece cember degistirip(gerekirse teller ile) ordurebilirsiniz. Alex rims ve mavic cemberlere bir goz atin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V frenlerin arasında ne fark var? Sadece ağırlık mı?

Dediğiniz fren bacaklarından Erdoğanlar Bisiklet'te var.
    http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/yedek-parca/fren-ayaklari-v-fren/avid-single-digit-7-v-brake-fren-ayaklari-takim.html

Ancak kollar, teller vb. her şeyi tam mı olur bunların yoksa onları ayrı almam mı gerekir?

http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/yedek-parca/jantlar-28-yol/alexrims-x-2100-28-32-delik.html

Jant olarak en uygun bunu buldum. Uzun turlarda sorun çıkartmaz herhalde ancak aklıma takılan bir diğer soruysa elimdeki jantın ön 36 arka 36 jant teli var ama bunda 32 delik varmış. Bu bir sorun yaşatır mı?

• Ordurmeyle ugrasmak istemiyorum demissiniz ama linkteki sadece jant cemberi, bunu yine ordurmeniz gerekir. Gobeginiz 36 lik ise 36delik cember secin, ya da teker seti olarak(gobek tel jant orulu) satin alabilirsiniz.

Frenler icin tel ve kola ihtiyaciniz olacak elinizdeki mekanik disk fren ise kullanabilirsiniz elinizdeki kol ve telleri.

• Ördürürsem diye örnek göstermiştim onu. Hazır örülmüş bir tek shimanonun teker setini gördüm ona da içim ısınmadı. Mavic'in 36 delikli cxp22 racing var o hoşuma gitti biraz. Peki jantlarla birlikte tel geliyor mu yoksa sadece çember mi gelir jant alınca?

Frenler hidrolik şu an. Yeni kol vb. de almam gerekecek o zaman.

Peki son sorum olacak, eğer göbek almaz da ördürürsem jantlar bana yaklaşık 130 liraya falan mal olacak. Fren sistemi de 100 lira falan tutacak gibi gözüküyor. Ben elimdeki tughra jantlar ve avid elixir 1 hidrolik fren sistemi 2. elde ne kadar eder? Jantların sıfırı yok ama frenler yurt dışında 95 dolar yani 175 liraya falan satılıyor. Ayrıca disk frenler Türkiye'de 200 liradan falan başlıyor. 125-150 arasına satılır mı?

Degerlendirebilirsiniz.

Frenleri rotorlar dahil soylediginiz araliga rahatlikla satarsınız fakat jant seti bu haliyle alici zor bulabilir. 28 lerde disk fren pek kullanilmiyor, bu sebeple olasi musteri portfoyunuz cok cok dar olacaktır.

Diger sorunuz, cemberle birlikte teller verilmiyor. Ayrica almaniz gerekir.

Jant setiyle ilgili aklımda bir soru kaldı benim bisiklet siyah ama bu gri, çok absürt durur mu acaba?
    2 yıl önce açıldı
    Clio 4 Jant ve Lastik Seçimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Teşekkürler öneriniz için hocam. Jant setini uzun sürse de satışta bırakırım o halde.

Jant setiyle ilgili aklımda bir soru kaldı benim bisiklet siyah ama bu gri, çok absürt durur mu acaba?

Zevkler kisiye gore degisir. Isterseniz bir fotoğraf duzenleme yaziliminda kendinizinkini griye cevirip bakin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.