Şimdi Ara

28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike Yapmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adam açık açık uyarmış. Bu uyarıları dile getiren herkesi, oktroller aktroll ilan etti. Erdoğan'a değil, bir avuç vasıfsız oktrolle kaybettik.


    28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike Yapmayın
    28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike YapmayınBahar Feyzantwitter
    “Röportaj tarihi: 28.07.2022 !!!”
    https://twitter.com/baharfeyzan/status/1663101587458326531?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B03C6EDC -- 30 Mayıs 2023; 15:1:9 >



  • Buda şikenin açık kanıtı



    28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike Yapmayın
    28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike Yapmayınhaberiniz.com.trtwitter
    “Bülent Tezcan: 🎙️Milyonlarca Suriyeli seçmen yok şu anda. Yüzbinlerce Suriyeli seçmen de yok.”
    https://twitter.com/Haberinizcomtr/status/1662890465849475072?s=20
  • 2. kanıt



    28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike YapmayınAtilla Karttwitter
    “16 Nisan 2017 referandumunda; 2,5 milyon mühürsüz oyun geçerli sayılmasına yol açan ve Hukuk İşleri imzasıyla CHP örgütlerine "itiraz edilmeyecek" mesajı "gönderenlerin, türevlerinin ve kriptoların", CHP Yönetiminde yeri olamaz/ olmamalıdır. CHP Yönetimi, bu tarihi vebalin ve…”
    https://twitter.com/atillakart/status/1663521895919001603?s=20
  • Mansur Yavaş aday yapılsaydı, KK CB olmayacaktı ama bu işin mimarı olarak efsane olacaktı.

    Şimdi ise tüm emekler zayi oldu. İnsanların umutlarını bitirmek denir buna. Yazık...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt

    Mansur Yavaş'ın kimsenin aday yap demesine ihtiyacı yoktu. Adayım deseydi, kimse karşısına çıkamazdı. Mansur Yavaş çarkın bir dişlisi olmayı seçti.

  • Bak Mansur Yavas'i destekliyorum ama dedigine de katiliyorum. Bu kadar da pasif olmamali bi adam.


    KK bile soruldugunda "ya ben istemiyordum da arkadaslar zorladi diye aday oldum" dedi. Cildirdim bildigin, daha sen istemiyorsun baskan olmayi ben niye sana oy vereyim o zaman?

  • Nasıl çıkamazdı :D ŞAKA YAPIYORSUNUZ HERALDE ! Kemal Dedem bırakırmıydı adaylığı sanıyorsunuz. Hatta Mansur Yavaş hain ilan edilir sarayın adamı denirdi. İnce'den beter edilirdi aday olsaydı.

    Ayrıca Mansur Yavaş kibar adam. Üstelik MHP tabanından geldiği için Ülkücü kültürle büyüdüğü için yaşça büyüğüne veya makam mevki olarak üsttünü liderini çiğneyip ona rağmen ben adayım demezdi.


    Ne kadar TV programlarına veya kanalalra çıkmasa bile 1-2 kere yarım ağızda olsa görev verilirse ben kaçmam Cumhurbaşkanı adayı da olurum sinyali verdi. Lakin her zamanki gibi KK bu umutları yedi bitirdi bu bir gerçek. Veya Ekrem İmamoğlu'nun bu mahkemesi olduğu gün salsa bıraksa aday İmamoğlu dese oda alır yürürdü. Onunda rüzgarını kesti önünü tıkadı sırf aday olmak için. Milletin eli mahkum tıpış tıpış bana oy verirler diye düşündü ama olmadı o işler öyle...



    Not: Bu arada üstte attığın 2 paylaşımda yanlış olan ne var ! Suriyeli sayısı muhabbeti ve Referandumda mühürsüz oy muhabbetinden yanlış bir şey yok. ORada muhalefetin söyledikleri doğru.


    Muhalefeti siz saf veya cahil mi sanıyorsunuz !!! Orada usulsuz seçmen veya Suriyelilere oy kullandırma olsa susacak mı sanıyorsunuz ? ortalığı yıkardılar. Veya 2017 referandumunda sonuç değişebilecek olsa veya yasaya aykırı bir şey olsa İTİRAZ ETMEYECEK ortalığı yıkmayacak mı sanıyorsunuz ?


    Bir oy sandığa girmiş sandığa atan belli sayan belli pusulanın arkasında mühür yok diye oylar neden iptal edilsin akıl var mantık var ! Ayrıca bu 2.5 milyon oyun hepsi AKP oyu mu sanıyorsunuz siz geçerli sayılan. Zaten nerden baksan yarı yarıyadır o oyların dağılımı.





  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Arkasında ki halk ddesteğine kimse karşı duramazdı. Ümit Özdağ kendisini adaylığa davet ettiğinde oluşan havayı hatırlayın. Millette ilk defa Erdoğan'ın gideceği hissi oluşmuştu. Kılıçdaroğlu boşuna mı son ana kadar bekledi?

  • Hangi halk acaba ? Sende bende biliyoruz ki KK'nin adaylıktan çekilmediği bir yerde Mansur Yavaş aday olsa Muharrem İnce gibi olacaktı linç edilecek iftira atılacak karalanacaktı ve alacağı o yüzde 5-10 bandında kalacaktı.


    Ne olursa olsun kim olursa olsun CHP adayına oy verecek yüzde 20 var. Ne olursa ama sorgulamadan tıpış tıpış Kemal Kılıçdaroğluna vereceklerdir. HDP'de kemiksiz yüzde 10 KK'ye verecektti. Etti yüzde 30 !!! Eee Mansur Yavaş nasıl 2. tura kalacaktı ???

  • Bu seçimi bir çok kişi kazanabilirdi. Sadece Mansur Yavaş seçimden önce kazanırdı. Millet Mansur Yavaş'ın aday olmasını istedi. Hala o olmasaydı bu olmasaydı diye söylenip durmayın.

  • Bu seçimi kaybedebilecek TEK KİŞİ VARDI :D oda aday oldu ve kaybetti. Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç bekleyen bir muhalefet var. İstifa etmez ve yerel seçimlerede KK ile giderlerse Ankara ve İstanbul'u da kaybedebilirler demedi demeyin.

  • 28.07.2022 Ümit Özdağ'dan Muhalefete Şike Yapmayın


    konu ile alakasız olarak, twitter linkinde görünen scr üzerinden:



    sürekli muhalefete; "eziksiniz", "kazanamadınız", "çatlayın", malum kişi "ohh" u, "yıllardır yeniliyorsunuz", "reis kazandı, kabullenin", vb. söylemlerde bulunan iktidar yanlısı forum üyeleri:



    yukarıda paylaştığım scr alıntısındaki oluşuma göz yuman(=izin vermiş olan) iktidarı tekrar seçtiğinize göre, yani matematiksel olarak a=b ve b=c ise => a=c dir...



    kimse kusura bakmasın...





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.