Şimdi Ara

2700k - 3770 - 3770k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıktaki üç işlemci arasında gidip geliyorum. 3770'ün fiyatı 2700k dan daha az. Açıkçası oc yapmayı düşünmüyorum ama bundan 5 yıl sonra da oc yapmak gerekir mi yoksa yeni işlemciler çıktığın da onlarda mı alırım bilmiyorum.

Eğer 3770 alırsam, K olanı ile aynı performansı alırmıyım? Ne kaybederim ne kazanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4AE4C4F1E -- 7 Eylül 2012; 2:09:19 >

• Up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farques

Merhabalar, başlıktaki üç işlemci arasında gidip geliyorum. 3770'ün fiyatı 2700k dan daha az. Açıkçası oc yapmayı düşünmüyorum ama bundan 5 yıl sonra da oc yapmak gerekir mi yoksa yeni işlemciler çıktığın da onlarda mı alırım bilmiyorum.

Eğer 3770 alırsam, K olanı ile aynı performansı alırmıyım? Ne kaybederim ne kazanırım?

ne amaçla topluyorsunuz? oyun odaklı ise 3570K bile yeter ama mimari çizim veya render kullanacaksanız 3770K+h100 soğutucu öneririm. çünkü 3770K çook ısınan bir işlemci diye duydum. K olanını alırsanız hiç olmazsa örneğin 3 yıl sonra işlemci yetmez oc ile günlük 4.0 veya 4.5ghz'de stabil kullanırsınız.

Oyun için. Herkes zaten 3570k tavsiye ediyor ama ben uzun süre kullanayım istiyorum ve +4 sanal çekirdek gerçeği de var açıkçası. Yani i5 düşünmüyorum.

Benim tavsiyem 2600k+h100 almandır.Ben 2500k+h100 ile kullanıyorum overclocklu 5000'de sıcaklık boşta 37, yükte 50-55 derece mis gibi şimdiye kadar reset bile yemedi düşün o kadar stabil.

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Oyun için. Herkes zaten 3570k tavsiye ediyor ama ben uzun süre kullanayım istiyorum ve +4 sanal çekirdek gerçeği de var açıkçası. Yani i5 düşünmüyorum.

Benim tavsiyem 2600k+h100 almandır.Ben 2500k+h100 ile kullanıyorum overclocklu 5000'de sıcaklık boşta 37, yükte 50-55 derece mis gibi şimdiye kadar reset bile yemedi düşün o kadar stabil.

3 kanal ram de çok yakışmış o sisteme

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

3 kanal ram de çok yakışmış o sisteme

Ramler değişecek , idare etsin diye almıştım öyle kaldı:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonicman -- 7 Eylül 2012; 18:40:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ5 4590
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2700k alıp oc mi yapsam daha performanslı olur 3770 (k değil) alıp ocsiz mi kullansam daha performanslı olur?

Hangisini daha uzun kullanabilirim?

İşlemci soğutucusu olarak TT Frio alacağım. Kasa da zaten hafx 942, soğutma sistemim iyi olacak.
  • 3770k derim
    Ayrıca overclockdan çekinmene gerek yok,voltaj vermeden rahat 4.2 ghz yaparsın 5-6 derece oynar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 7 Eylül 2012; 20:28:25 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.