Şimdi Ara

HAYATIMDA 2023 YILI KADAR ZOR BİR YIL GÖRMEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 30 Aralık 2023; 23:22:56 >

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

çok komikmiş

• ben o anlamda söylememiştim

• hiç 250 gramım olmadi, artık aşısı virüsü depresyonu hayat zorluğu vsvs derken güçten düştüm sadece elizabeth var o da çocuk vermiyore dante  

bence bu tam olarak bir kayıp değil eğer yalnız değilsen veya yalnızlığı seçip bunu sorun etmiyorsan

• hocam bu yıl 2023 büyük hayal kırıklığı oldu. hoşlandığım kıza açıldım kibarca reddetti arkadaş olarak kalalım dedi iş yerinden(aynı işyeri ama mesafe var binalar farklı). Ben hala görüşmek istiyorum ayarlarız diyor instada ne zaman görsem ilk günkü gibi hissediyorum. Bunu sorun ediyorum çünkü yalnızlığı seçen biri değilim. İşyerinde de enteresan şeyler oldu iş bakıyorum son görüşmem baya olumlu geçti.

• burçlara fazla takılmam ama 2024 ikizler için çok iyi olacakmış umarım doğrudur

• çok sıkılıyorum, genel anlamda bu. Acayip sıkılıyorum herşeyden.

Son 3 yılım işyerinde izinsiz geçti. Şöyle bir hesap yaptım en son yaz tatilimi 2017'de yapmışım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

bence en önemli sorun hakkında olumlu konuşmanız iyiye işaret, yüzlerce yere başvurdum geri dönüş alamadım ki bunun içinde çok alt seviye ama kurumsal misal a101 gibi yerler bile vardı, geçen biri diyor bankadan teklif aldım çıksam mı falan şok oldum onda olup bende olmayan neydi diye, şimdi mutlu olmadığım sıkıntılı bir yerdeyim ve istenmiyorum da şekil alabilen ezik bir tip olmadığım içün lakin iş bakmaya da korkuyorum yine aynı şeyler olacak diye, en azından bu konuda iyi olmanız güzel

kız konusunda yorum yapabilecek tecrübem yok ama red yedikten sonra onu geride bırakmıyorsanız bunun sebebi hangi tipe evet dediğini görmek olmalı, önceliği para mı tip mi yoksa bilinmez başka şeyler mi bakmak, takıntı yapmak değil, belli ki arayan tarafsınız arıyorsanız bulursunuz illa, ortam da müsait gibi birini görmek beğenmek vs için, benim bu konularda jeton geç düştü ve yanlış yere doğmuş biriydim, hiç bu konuda gelişme sağlayamadım oysa playboy olabilecek potansiyelim yok değildi, kendi çapımda, size başarılar mutlulucklar 

sıkılma konusu bende çoğumuzda var doğrusu, o konu açılınca bir gacı fena olmazdı harbi, iş konusunda ise olan suç, şeytanla çalışsanız bile 3 yıl izinsiz geçirmenize göz yummaz , ilginç

• hocam yapıtıgm iş biraz yıllık izin, tatil olayına pek müsait değil ama yeni görüştüğüm yere bunu sorduğumda işlerimi planlayıp tatilime de çıkıyorum dedi beraber çalışsacağım kişi. bizde bu konu hiç konuşulmadı + müdürde zaten oralı olmadı. bende acayip doldum ve iş arayışındayım.

hiç sağlıklı gözükmüyor, yıllık izin bir çalışanın en büyük motivasyonlarından biridir, hani resmi izinlerde çalışan şerolara yapacak bir şey yok belki ancak yıllık izine çalışan çıkmasa çalıştıran zorla çıkartmalı, o seviye yani, şuan sizin yapmanız gereken fiziksel formdan düşmemeniz ve mental yönden de güçlü ve etkin kalmanız , gerisini zaman gösterir, sıkıntılı bir zamanda olabildiğince güzel yaşamak lazımdır

• bu kıza takıldım evet bırakamıyorum çünkü hiç bir kız beni bu kadar yakından tanımadı ve anlamadı. + güzel kız, iş arkadaşıydık. Ama olmadı, son buluşmamızda ben içimden geçenleri söyledim çok şaşırdı oldu mu falan demişti. Daha sonrasında da tutamadık birbirimizi gülmeye falan başladık biz mi sohbetimizi arkadaşlığımızı bitiricez falan diye.

• müdür kendi izne istedigi gibi çıkıyor ve çıkarken ben izine çıkıyorum falan da yapmadı 2 senedir, en fazla dediği şey şu oluyordu, ben haftaya yokum. bu kadar. veya hiçbişey söylemiyordu otomatik maillerden anlıyoruz. odadaki ortam desen rezalet ötesi. cenaze evinde bile bişeyler konuşuluyodur. iş haricinde hiçbirşey konuşulmuyor. böyle bir ortam yarattı.

bir insana takılmak büyük soru işaretidir hele bu kız ise 5x problem, güzel kız anlayışlı kız dedin mi onun peşinde en az 31 kişi daha vardır ve onların anası ebesi ninesi falan, yani problemo, hiç zorlamamak lazım hele söylendiyse. arkadaş kalmak vs bilmem ama aşk işi zor artık. eğer kendi halinizin en iyi durumunda olduğunuzu düşünüyorsanız fiziksel ve mental olarak, bence next demek lazım ama tabii zor biliyorum, sadece doğru olan bu, çoğu kişide doğru olanı yapamaz zaten

trde kimse kimseyi iplemiyor galiba hocam, herkes işim görülsün derdinde, haliyle o hem işini eksik yapıyor hem onu düzelten olmadığı için bu düzen devam ediyor, bu durumda hakkını arayan biri orda çıktığında işler değişir ama o ortaya çıkacak arkadaş kendini ortaya atmalı o da hoş karşılanmaz, karışık işler, ölmek için yaşıyoz hocam yapacak şe yyok, eminim çoğu insan memnun değilim der çalıştığım yerden, nabalım parayı gününde alabiliyorsan şükretcen düzeni bu

• ya hocam şöyle birşey var, ben kendime next diyorum arıyorum zaten ama unutamayacagım gibime geliyor. En ufak ilgisine kandım resmen kilitlendim. birde bu sorun görüşme bende büyük travma oldu. instada storylerde imalı imalı şeyler paylaşıyor aşk vs. göndermeli de benle alakalı değil beni üzen o. 6-7 ay önceki son buluşma aklımdan çıkmıyor çünkü böyle bişey hiç yaşamamıştım. Kendi kendime diyodum ki en kötü kafam karışık der bu konunun zamanı değil kapatalım der diye düşünüyodum. Yanlış zaman yanlış insan dedi.

• pm den devam edelim en iyisi

• pm den devam etmek isteyen varsa yazsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.