Şimdi Ara

27 Ekim Pazar Saat 12.00 Memleketten Gelsin Büyük İndirim (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
17
Favori
34.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdi aldıklarımı kontrol ettim hepsinin son kullanma tarihi 2014. Ayrıca tatlınızda bir yanlışlık var paketlenme ile son kullanma tarihi öyle aynı olmaz.
  • Bizim komşuya da kg'si 100 TL olan bal yerine kg'si 60 TL olan baldan göndermişler. Neyse ki burada arkadaşın mesajını hatırlayp da uyandım ve söyledim. Bir kişiye olsa haydi yanlışlık olmuş deriz de artık bunlar demek ki art niyetli. Tutturabildiğine geçiriyorlar. Zaten fiyatlara bakınca anlaşılan birşey bunların bu zihniyeti.
    Ürün gramajlarını da kontrol etmesini söyledim. 10-90 gr arası eksiklikler çıktı hepsinde.
  • iki siparşimde kargo parasını birleştirmediler diye uyuz olup ikisini de havalesini yapmamıştım. sonra bi arkadaş ben alaym sen almıyosan dedi. online dan yazdım tekrar aktid ettiler, eft yi yaptım dün, bugun hala efet bekleniyor gözüküyordu, aradım sağolsun buse isminde bir hanım ürünler elimizde var, bugun kargolanmasını salamaya çalışayım dedi, demin sms geldi yurtiçi ile göndermişler.

    bakalım skt lerde sıkıntı çıkacak mı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf24

    Yanlız burada ben memleketimdengelsin i suçlamıyorum. Onların elinde olan birşey yok. İşten anlamayan belkıs çalışanları olayın suçlusu. Koçaktan alıyoruz mis gibi sapasağlam geliyor kutuda eziklik bile yok. Belkıs dan gelen kutular akordiyon gibi olmuştu. Böyle acemice paketleme görmedim. Tatlıları Antep den değilde istanbuldan göndermeleri başka bir acemilik.


    hocam benim tatlılar geldi.sadece çok az şerbetleri akmış.görünüşlerinde felan herhangi bir sorun yok.telefonun kablosunu bulursam fotolarını koyacagım.ayrıca 1 kg antep baklava da yanlışlıkla fazladan gelmiş.amma kalbim temizmiş yaw.cevizliyi iptal edip antepli almak istemiştim :) başka birşey olsaydı gidip iadesini yapacaktım ama maalesef tatlı bu göndersem onlarında işine yaramıyacak.yarın arayıp söylüyeceğim.toplamda 2 kg tatlı bile çoktu.şimdi 3 kg olunca komşulara vereceğim.
    bir başka arkadaş art niyetten bahsetmiş ama ben kasıt olduguna inanmıyorum çünkü bana 1 kg fazla gelmiş.bir kaç mesaj oncede başka birisine de fazla tatlı gelmişti.birde bu tip sorunlarda ilgi alaka gayet iyi.herhangi bir sorunda firmayla muhattap olamdan halediyorlar.şahsen ben arada cok ciddi farklar olmadkca firmadna almaktansa memleketten gelsinden almayı tercih ederim.
    dolama gayet güzel.antep baklavada güzel sadece biraz daha az tereyağlı olabilirdi.koçakta ki tereyağ oranını daha cok begenmiştim.cevizlinin tadına bakacak halde değilim.3 paketi yanyana görünce doydum :)
    ayrıca bundan sonra ki siparişleri bilemem ama benimki de istanbuldan geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 13 Kasım 2013; 19:49:25 >




  • peynirler de geldi. 300 liralık alışveriş yaptım. Çok memnun kaldım. Bir daha olsa yine yaparım
  • Nereye art niyet yok!? Sen 100 liralık bal alan 5 kişiye birden 60 liralık bal gönderirsen fanatik olmayıp aklı yerinde olan herkes art niyetten şüphelenir bu durumda.
    O tatlılar ayrı, üreticisi kargoluyor. Bu ballar mg'nin merkezinden mg etiketleri ile faturası ile kargolanıyor.
    Haa, her iki bal da aylardır bu sitelerde satılıyor. Her halde ikisini ayırt edecek kıvama gelmiştir oradaki çalışanlar. Dikkat etmeyene geçiriyorlar işte bal gibi. Uyananınkini de seve seve değiştirecekler.
  • bana da siparişimi bir ürün hariç iki kez göndermişler mesaj attım aradılar ürü bilgisi aldılar hediyemiz olsun dürüstlüğünüz için teşekkür ederiz dediler ama işe aldıklarım ufak tefek şeylerdi zaten
  • Ha bu forumda 60 liralık bal alıp yerine 100 liralık bal gönderilen var mı onu da merak etmedim değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurshit

    Ha bu forumda 60 liralık bal alıp yerine 100 liralık bal gönderilen var mı onu da merak etmedim değil.



    hocam 5 kişiye oldugunun farkında değilim ve bu kişi kimlerdir ve nasıl bu sayıyı edindiniz onuda anlıyamadım.ben sadece içimden geceni belirtmek istedim çünkü aynı firma havale ücretini ödemediği halde ürünleri gonderdiği veya mg gonderdiklerini gene fazla gonderdikleri olmuştu.firma çalışanının yaptıgı hatayı firmaya yuklemek yanlış dıye dusunuyorum.birde herhangi bir sorunda hep telafisini yaptılar.benim bugune kadar yaşadıklarımdan bana iyi niyetli müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma havası verdiler.
    bende iyiyse iyi kötüyse kötü.bunları anlatmamda ki amaçta yaşadıgım memnuniyet adına firmaya bir nevi borcumu ödemek.
    bir firmadan sorun yaşarsam bir o kadar etrafıma dile getiririm memnun kalırsam da aynı şekilde dile getirir başkalarınında alışveriş yapmasını sağlarım.
    ayrıca yanlış anlaşılmak istemem çünkü bizler aynı taraftayız ve tüketiciyiz.onun için ne sizinle nede bir başkasıyla tartışmaya girmek istemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 13 Kasım 2013; 20:09:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilcc

    bana da siparişimi bir ürün hariç iki kez göndermişler mesaj attım aradılar ürü bilgisi aldılar hediyemiz olsun dürüstlüğünüz için teşekkür ederiz dediler ama işe aldıklarım ufak tefek şeylerdi zaten

    evet hocam bugun benimde başıma geldi başka arkadaşlarında basına gelmiş.fazladan gonderimler.bu fazladan gonderimler olmayıp hep eksik fiyatı düşük ürün gönderimi olsa işte o zaman ben art niyet ararım.ama ben gene söylüyorum art niyet tam tersi firmanın cok iyi niyetli oldugnu düşünüyorum.
  • Ya ben de seninle veya başkasıyla tartışmaya girmek için yazmadım zaten. 5 kişiyi de öylesine söyledim. Hani forumda 2 kişi ise tüm kitlede 5 kişiye yapılmıştır varsayımıyla. Çok beni ilgilendiren bir durum da değil.
    Bir çalışanın hatası da olsa kurumsallık adına kabul edilebilecek birşey değil bu. Yarı fiyatına ürün gönderiyorsun aynı pakette. Kasıtlı yapmasan bile suç. İstemeden de olsa hak yiyorsun, dolandırıcının yapacağı işi yapmış oluyorsun sonuçta. Sistemini ona göre kuracaksın. Ürünleri numaralandıracaksın. Gerekirse fiyatına göre dizeceksin vs.
    Neyse, herkese hayırlı alışverişler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hurshit

    Nereye art niyet yok!? Sen 100 liralık bal alan 5 kişiye birden 60 liralık bal gönderirsen fanatik olmayıp aklı yerinde olan herkes art niyetten şüphelenir bu durumda.
    O tatlılar ayrı, üreticisi kargoluyor. Bu ballar mg'nin merkezinden mg etiketleri ile faturası ile kargolanıyor.
    Haa, her iki bal da aylardır bu sitelerde satılıyor. Her halde ikisini ayırt edecek kıvama gelmiştir oradaki çalışanlar. Dikkat etmeyene geçiriyorlar işte bal gibi. Uyananınkini de seve seve değiştirecekler.

    Bence art niyet yok. Neden derseniz iptal etmeme rağmen iptal ettiğim bir siparişim tarafıma geldi. Parası da kartıma iade olmuştu. Arayıp söylemesem kimsenin haberi olmayacaktı. Aradım bir ay sonra paranızı ödeyebilirim. Ürünler bende kalsın olur mu dedim tamam dediler. Bugün de yatırdım paralarını.

    Yoğun dönemlerde hatalar olabiliyor.




  • Binlerce sipariş verildi.

    Kimse memnun olduğunu yazmaz zaten.

    Bi kaç tane sorunlu çıkıyor , sanki çok sık yaşanıyormuş gibi geliyor.

    100 tane bilgisayar satılınca 3-5 tane sorunlu çıkıyor.Gıda ürünlerinden bahsediyoruz.
  • ilk kampanyadaki iç içe geçmiş pastırmalar dışında şikayetim omadı. sonra da birkaç siparişim oldu. Memnun muyum: evet
    Bir daha alışveriş yapar mıyım: kampanya olursa evet, yoksa oldukça pahalı fiyatları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox78 -- 13 Kasım 2013; 22:23:12 >
  • belkıs sorunlu gelen tatlıları bu hafta tekrar gönderecekti.bakalım ne zaman ve nasıl gelecek?

    van peynirini hiç beğenmemiştim salamuraydı.Fatih ten yada başka siteden sert tulum gibi otlu van peyniri satan yer varmı bildiğiniz?piyasadaki köy peynirine ot koyup van peyniri diye satanları eliyorum tabiiki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    iki siparşimde kargo parasını birleştirmediler diye uyuz olup ikisini de havalesini yapmamıştım. sonra bi arkadaş ben alaym sen almıyosan dedi. online dan yazdım tekrar aktid ettiler, eft yi yaptım dün, bugun hala efet bekleniyor gözüküyordu, aradım sağolsun buse isminde bir hanım ürünler elimizde var, bugun kargolanmasını salamaya çalışayım dedi, demin sms geldi yurtiçi ile göndermişler.

    bakalım skt lerde sıkıntı çıkacak mı.

    2 kargo mu olacak yine, yoksa kargoyu birleştirdiler mi?
  • yok, birleştirme istemedim. zaten ikinci siparişte sadece stok bitmesin diye alel acele aldığım 1 kg kadayıf ve 4 paket leblebi vardı. onları da isteyen çıkmadı :) özellikle burdaki baklava reçeli fotolarından sonra
  • Benim ürünler de ulaştı.Paketleme her zamanki çok iyi.Benim ürünlerin son kullanma tarihinde sorun yok.Umarım bu ay yeniden indirim günü yaparlar.
  • Bu belkısla yıldızımız bir barışmadı. Akşam belkısdan gelen paketim eksik çıktı.

    Geçen sefer 6 kg tatlı siparişimi paketleme hatasından heder edenler bu sefer paket işini çözmüşler ancak bu sefer de tatlıları eksik göndermişler.Cevizli kadayıfı koymayı unutmuşlar.

    Bu 2 siparişimden çıkardığım sonuç şu :
    Ne yapın edin belkısdan 2 kg dan fazla aynı sipariş içinde ürün satın almayın. Yoksa üzülürsünüz.

    Bugün gelen kare kuru baklavayı beğendim. Hem ince hem kıvamında kızarmış hem de iç malzemesi boldu. Biraz pahalı ama iyi baklava yemek için alınır.

    Cevizli baklavanın tadı geçen sefer çok parlak değildi bu seferkini daha tatmadım.
    Burma kadayıfda kolinin en altında biraz ezilmekle ve şerbetini akıtmakla beraber geçen seferki kadar vahim durumda değildi. Ama yine de 2 kg dan fazlasını bu sistemle sağlıklı taşıyamıyorlar gördüğüm kadarıyla. Bir daha sipariş verirken buna dikkat etmek lazım.


    Bu arada siteye de kusur bulmuyorum. Ellerinden geldiğince müsteri memnuniyetine dikkat ettiklerini hem kendi konuşmalarımda hem de bu foruma paylaşımda bulunan arkadaşların mesajlarında görüyorum. Son 2 gündür de acaip yoğunlar. 2 gündür telefonlarıma çıkamadılar.Bir kaç kez aradım bugun hatta bir aramamda 10dk kadar da santralda beklemekle beraber görüşemedim. Bence şu sipariş furyası geçene kadar müsamaha göstermek lazım hem firmaya hem de çalışanlara. Empati yapmak lazım. Aşırı talepden dolayı hem tedarikçileri hem de kendileri biraz sıkıntıya girdiler.

    Benimde bir kaç ürünüm tedarik edilemiyormuş. Bu elcevaz geven balı da onlardan biriymiş. En çok da buna üzüldüm.
    Yerine hatay pazarı ya da kars bakkaliyesi süzme balı yollayalım dediler ancak bu ballar ne fiyat olarak ne de içerik olarak geven balının yerini tutmayacağından kararsızım. Para iadesi mi alsam bilemedim. Geven balı özellikli bir baldı ve artık iyi bal bulmak büyük sıkıntı oldu memlekette. Balda önerisi olan var mı bu siteden daha önce alanlar arasında?

    Bu arada sabah aşıkbaba sucuk denedik kahvaltı da ama biraz fazla baharatlı geldi. Fazla baharatlı sevmeyenler ve cocuklar için uygun değil.

    Şu birkaç gün fazla tatlı pestil vs yedik bende perşembeyi oruçlu geçiricem. Hem bedenim dinlensin hem de ruhum. Bugün zaten işler de yoğundu. Antalyadan olup da baklava canı çeken buyursun gelsin ikram edeyim. Kuru baklava gerçekten başarılı.




  • Yaklaşık 10-12 parça değişik ürün siparişi verdim.

    Paketlemeleri çok güzel yapılarak gönderilmiş hatta açarken baya bir uğraştım, tüm ürünler özenle paketlenmişti.

    Zamanlama konusunda tabii ki çok geç kaldı, ben uyarmasam hala bekliyormuş bir tane pastırma markası bekliyormuş, sonra aradılar bu marka olur mu olur tabi dedim hemen yarın geldi.

    Alışmışız hepsiburada gibi bu stok ve gönderi işinde yıllarca uzmanlaşmış firmalara, bunlar daha acemi ama niyetleri iyi.

    Dayı yeğen pastırma Şahin sucuklarının imiş bu arada
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.