Şimdi Ara

27 bin liraya. focus hb mi astra hb mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar hangisini önerirsiniz. + ve eksileri nelerdir. az km yaptığım için benzin+lpg düşünüyorum. kasa tipi olarak focus 1 adım önde bana göre ama astra da focusa göre biraz daha tok ve kaliteli duruyor açıkçası .. karar vermek zor.

• Evet focus tip olarak astradan güzel ama fosus yüksek devirlerde biraz fazla motor sesini alıyor sanki icersine astra bu konuda daha iyi daha sessiz ve biraz daha kaliteli focusa göre, altarnatif olarak 2005*2006 corolla sol larada bakmanı tavsiye edeerim
  • Hocam bende sizin gibi aynı durumdayım benimde 28 bin lira nakitim var kac aydır bende bakıyorum civic,corolla,astra,focusa ama doğru düzgün uygun bir arac yok eğer lpg li düşüyorsanız opel biraz sıkıntı cıkartabilir zamanla ben bu acıdan corolla dedim tip önemliyse siizn icin Focus tabiki tip olarak cok iyi.

Orijinalden alıntı: wind06

focus'un daha doğrusu fordların yol sesi alma sorunu olmasa kesinlikle focus derim ama işte...

Astra yol sesi almıyormuymuş ?

İki araç arasında uçurum olabilicek bir fark yok binmeden yorum yapmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Focus 1 dense astra yı tercih etmenizi öneririm.Daha güncel bir kasa ikinci elde rahat satmanız deme.Malzeme ve işçilikde astrada daha önde.Bunlar şahsi fikrim tabii.Genede son karar sizin...

focus 1 değil hocam zaten şu an focus 1 im var. focus 2 den bahsediyorum ben :)
  • evet hocam astra h ile focus 2. aslında golf 5 i de karşılaştırmaya alabiliriz ama sanırım 27 bin gibi bir paraya FSİ motor golfler var ve lpg takılamıyor. LPG takılabilen golf 5 ler ise sanırım daha pahalı yanılıyormuyum ?
  • :) focus 1 adım daha önde :)

DRIVE THE CHANGE
  • Golf bulamazmısınız o fiyatalara? Bence bulunur gibi. İkisi arasında ben olsam astra alırdım. Fakat temiz ghia donanımlı Focus denk gelir.Onu alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 9 Şubat 2012; 22:11:52 >

Orijinalden alıntı: hassüyn

evet hocam astra h ile focus 2. aslında golf 5 i de karşılaştırmaya alabiliriz ama sanırım 27 bin gibi bir paraya FSİ motor golfler var ve lpg takılamıyor. LPG takılabilen golf 5 ler ise sanırım daha pahalı yanılıyormuyum ?

Benim bildiğim FSI motorlara da LPG uygulanabiliyor.Ama tam emin değilim, bi araştırmakta fayda var.Eğer FSI motora LPG takılıyorsa onlar 115 hp gücünde.Eğer oluyorsa bütçeyi 2-3 bin daha zorlayarak bi Volkswagen Golf 1.6 FSI Comfortline bulunabilir ve bence gayet güzel olur :) Tabi bu benim fikrim.
    Bunu saymazsak ve sizin söylediklerinize bakarsak (1.6 Corolla Sol tipini beğenmiyorum demişsiniz.) Focus ve Astra olarak ele alırsak, ben olsam Opel Astra 1.6 Cosmo eğer Cosmo bulamazsam Opel Astra 1.6 Elegance tercih ederdim.
    Bu benim fikrim ve önerim :) Herkesin fikrine saygı duyarım.
    Saygılar.

• İki aracıda kullanmış biri olarak yol seside alsa kesinlikle focus II derim.Özellikle ayırdığınız bütçenize göre benzinli chia donanımı alabilirsiniz.Yol tutuş, koltukların rahatlığı,bagaj büyülüklüğü,diz mesafesi bence Focus daha başarılı. Yeni kasası çok pahallı o yüzden focus II ikinci elde yok satıyor.Astra'da çok kötü demiyorum ama iki aracıda kullandım Focus bir başka sürücü koltuğunda insan kendini spor bir arabada gibi hissediyor
  • aralarinda fark yok iki aracida kullanin kararinizi verin.
  • evet arkadaşlar sanırım focus 2 daha iyi olacak. hatta 5 binlira falan kredi çekip makyajlı bir focus 2 titanyum donanım daha iyi olur :) 32-33 bin lira sanırım o da benliz+lpg olur dizellerdaha pahalı ve az km yaptığımdan bana gereksiz aradaki fiyatı vermeye gerek yok diye düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

focus'un daha doğrusu fordların yol sesi alma sorunu olmasa kesinlikle focus derim ama işte...

Astra yol sesi almıyormuymuş ?

İki araç arasında uçurum olabilicek bir fark yok binmeden yorum yapmayın lütfen.

focus sedan'ı uzun süre şirket aracı olarak kullandım. astra ise yeni aracımız. ikisini de yeterince kullandım. bir çok araç kullandım, kuş serilerini saymazsak hiçbir araç ford kadar yol sesi alamaz. hele bir c-max kadar hiç bir model yol sesi alamaz. focusta, astradan çok daha fazla yol sesi alıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.