Şimdi Ara

27''-30'' Tavsiye Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar suan 23'' acer kullanıyorum çubuklanma gibi sorun yaşiyorum koyu renklerde (siyahlarda daha çok) ve rahatsız edici ondan yeni monitor almayı düşüniyorum aldıktan sonra bunu servise vercem sonra kuzenime hediye edicem ^^

Biraz araştırdım ve samsung buldum iki tane

- SAMSUNG 27" S27B750VS

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s27b750vs-27-s27b750vs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63652

- SAMSUNG 27'' S27A950DS

http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s27a950ds-27-s27a950ds-genis-ekran-led+3d-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60755

Aklınızda başka monitör varsa lütfen yazın, 3D olup olmaması fark etmiyor sadece en fazla 2ms tepkime süresi olmalı.

Ayrıca 1920x1080p den daha yüksek çöünürlü varsa daha iyi olur arkadaşlar, Dell ultrasharp var ancak 6ms birde 30'' var oda 8ms Bilgisayar oyunları için çok fazla.

iiyama markası türkiyede var mı ? onda çok güzel 27'' 1ms LED var

NOT : Istanbulda oturuyorum ona göre bir mağza söylerseniz sevinirim ve lütfen TV söylemeyin TVler yakından işlem için değildir rahatsız ediyor gözü 22'' ile denedim olmadı, odamda 60'' Sony LED 3D var masa çektim onune ama monitor gibi olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YigitColak -- 31 Ocak 2013; 20:34:02 >

• Milisayine olayına çok takılıyoruz ve bu sebepten abidik gubidik ürünleri getirip satıyorlar. Şöyle sorayım; elektronilk saatlerde vardır, 1-100'e kadar sayarken rakamaları görebilen var mı? Yani 1-2-3-4-5-6 diye sayabilen, seçebilen var mı?

Ve ayrıca 2560x1440 monitör arıyorsanız alma sebepleriniz arasında oyun değil, işe yönelik bir durum olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybernoid

Milisayine olayına çok takılıyoruz ve bu sebepten abidik gubidik ürünleri getirip satıyorlar. Şöyle sorayım; elektronilk saatlerde vardır, 1-100'e kadar sayarken rakamaları görebilen var mı? Yani 1-2-3-4-5-6 diye sayabilen, seçebilen var mı?

Ve ayrıca 2560x1440 monitör arıyorsanız alma sebepleriniz arasında oyun değil, işe yönelik bir durum olmalı.

milisaniye etkiliyor bilgisayar oyunda ps3 , xbox fark etmiyor çünkü tüm televizyonlar (çoğu) 5ms herkesin aynı fark yok ama bilgisayarda öyle değil kimi 5, 2 ,1 ,12,6,... bilgisayar oyunları için en ideal 2ms dir 1 bulursan alırsın ama dert etmeye gerek yok 2ms yeterli fazlasıylan

full hd den büyük çöünürlükler ise şöyle anlatım ,

1- daha fazla göüş açıcı veriyor bu yüzden daha fazla avantaj (ama bu sebepten dolayı birkaç 100 tl fazla vermeye değer mi o kişisel birşey bence deymeyebilir okadar)

2- oyunda ayarların ultra olsun çöünürlüğün düşük olsun < oyunda ayarların düşük olsun çözünürlüğün destekleyen en yüksek olsun

Böylece daha iyi grafik aliyorsun ^^

ayrıca senin bunları gereksiz görmem benim için aynı şey değildir, bu biraz maddi durumada bağlı kaliyor (sana maddi durumun düşük demiyorum öyle şey demem bir kere tanimiyorum seni ondan yanlış anlama) yetinmek/idare etmek gerekir ve fazlasını aramayabilirsin çünkü bilirsin ulaşamayacam ancak maddi duruk iyi veya kuvvetli ise durumlar değişebiliyor ki değişiyor. ornek maybach exelero 8 milyon usd öyle bir araba almak düşünüyormusun ?? alamadığın için kafanı taşlara vuruyormusun ? sanmam ;) örnek super bir örnek değil ama aşağı yukarı neye vardığımı anliyorsundur

İlgin için teşekkür ederim

• Uzun yıllardır kullanan bir olarak 3D önermiyorum. En azından bana fark yaratıcı gelmiyor. Belki alıştım o yüzden olabilir, göz yoruyor çoğu zaman. Zaten işin içine 3D girince fiyatlar da artıyor. Eğer hevesin varsa bilemem ama normal bir monitör alırdım yerinde olsam.

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/viewsonic-vx2753mh-led-27-vx2753mh-led-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58212
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.