Şimdi Ara

25W destekli telefona 45W şarj aleti kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Spigen'in 45W destekli şarj aletini aldım fakat cihazım A35 ve maksimum 25W şarjı destekliyor. Bu şarj aletini telefonum için kullansam hehangi bir zararı olur mu ? Garantide bir sorun yaratır mı ? Açıklama kısmında sorun olmaz gerekli gücü verir diyor fakat ben tekrar sormak istedim özellikle garantide falan sorun çıkar mı diye. Malum kutusundan şarj cihazı çıkmıyor 25W olanı ile arasında çok az fiyat farkı vardı bende başka cihazlarda da kullanırım diye 45W olanı sipariş verdim. 25W destekli telefona 45W şarj aleti kullanmak 25W destekli telefona 45W şarj aleti kullanmak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FRDİ61 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir problem olmaz hocam. Bu şarj cihazları zaten akıllı akım veriyor. Telefonun 25w destekliyor ise 25w şarj verir. 45w zaten maksimum verdiği değer. Cihaz kaç w destekliyor ise onu verir cihaz. Ayrıca garanti senin hangi şarj aleti ile şarj ettiğini sormaz. Ben kaç defa gittim hiç sormadılar bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 18 Mayıs 2025; 0:35:31 >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim. Bende öyle biliyorum ama özellikle garanti konusunda ufak bir tereddüt yaşadım ondan dolayı sormak istedim tekrar teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20w şarj adaptörü orjinal mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.