Öncelikle merhaba. Üniversite öğrencisiyim ve günlük toplam 12-13 km mesafe arası üniversiteye gidip geleceğim bir otomobil arıyorum. Küçük bir şehirde yaşıyorum bundan dolayı usta yokluğundan genel olarak sıkıntı yaşıyoruz. Genel olarak sanayiden uzak, yakıtı az araçlar tercih etmek durumundayım ve biraz da modeli yüksek, minimum 2005-2006 üstü araç istiyorum. Bu sebeplerden dolayı Japon grubuna biraz uzağım. 4 senedir ehliyetim var ve 4 yıldır ticari araç kullanıyorum(Opel Combo). Bundan dolayı aracın küçük ve büyük EBA'da sahip olması bir problem değil çünkü acemi değilim. Ama mekanik olarak neredeyse araba hakkında hiçbir bilgim yok. Aklımdaki araçlar Dacia Logan, Fiat Punto (2006 üzeri), Megane 2 ve eğer temizini bulabilirsem Hyundai Accent Era. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. |
250-300 bin bandı arası ilk araba

-
-
ben de küçük bir şehirdeyim ve ben de senin bütçende bir araç bakıyorum. bizim en büyük 2 sorunumuz var bence.
- alıp bir süre kullandıktan sonra aracı satma zamanı geldiğinde bulunduğumuz şehirde tutulan bir araç olması lazım. nadir rastlanılan bir araç almak bizleri zorlar
- aynı şekilde bulunduğumuz şehirde yedek parçası bulunan, ustası olan bir araca yönelmek daha mantıklı olacak.
bu iki maddeye odaklanmak lazım bence. Senin o bütçede temiz Accent era ve temiz megane 2 bulmak imkansıza yakın. Punto oldukça zor, Logan da biraz zor. Bu açıdan ya bütçeni yükselt yada Hyundai Accent Admira, Renault Clio 2, Fiat Palio gibi modelleri incele derim.
-
Palio ve Clio 2'de baktığım araçlar arasında. Temiz araba bulma konusunda pek bir problem yaşayacağımı zannetmiyorum. Ailemde galerici bir çok insan var bana yardımcı olabilecek. Ama akıl akıldan üstündür. Yine de burada da sormak istedim. Bakalım artık, umarım sizde istediğiniz aracı alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.
-
aveo t300 tavsiye ederim...o paraya alabileceğiniz en genç araçtır...dizelini tercih edin 1.3 multijet euro 5 motor kullanır.
-
Hocam eğer çok elzem değilse ben almamanız taraftarıyım. O paralara hangi aracı alırsanız alın size sorun çıkaracaktır. Günümüzde bana sorun çıkartmadan bineceğim dediğimiz araçlar 450 500binden başlıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Albea palio clio2 belki 206
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
palio ve clio2 mantıklı hocam 206'lar için aynı şeyi pek diyemeyeceğim. Görünüş olarak tatmin edici bir araç ama galiba fazla sıkıntılı bir araç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X