Hocam bu durum uzun süredir mevcut. Perşembe akşamları hediye degisiyor. Hediye iyi bir hediye gelmezse Perşembe akşamına bırakmak lazim. Daha iyi bir hediye gelebiliyor. Aslında gördüğüm kadarıyla ertesi haftanın hediyesini önceden yüklüyor sanırım. Çünkü Perşembe akşamı değişen hediyeler ile gece 12 den sonra gelen hediyeler hep aynı çıkıyordu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olmuyor diye bir işten uzaklaşmak kolayına kaçmaktır, olması için üstüne düşmek ve araştırmak, ve bunu da yılmadan yapmak, birşeyin ustalığını almaktır"
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu çıkanı beğendiysen hiç risk alıp önümüzdeki perşembe akşamını bekleme hocam. Şimdi yine salla kazan yapsan bu hediyenin aynısını verecek çünkü :) Mesela bir 10 gb daha beklemede benim şu an :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 27 Kasım 2020; 0:5:1 > |
|
Perşembe günü evet değişecek ama cuma günü alacağın hediyenin aynısını verecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla bana da sürekli 12 saatlik 2 gb çıkıyordu. Şeytanin bacağini kırdık bu sefer. Darısı başına hocam < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanane900 -- 27 Kasım 2020; 0:36:13 > |
|
Geçen Cuma gelen hediyeyi almadım,dün gece 22:55'de salladım aldım. 6 gün önce sallayıp baktığımda 10 GB haftalık vardı,dün gece son 1 saat kala 22:55'de salladığımda da aynı hediyr vardı. Değişmemiş. Ben genellikle o haftanın hediyesini son gün son saatte alırım. Şimdiye kadar son 6 ayda sadece 1 kere değiştiğini gördüm. Uygulamayı silip yükleyince mi hediye değişir bilemiyorum. 2 hatla birden Salla Kazan yapıyorum 2 yıldır. 1 kere değiştiğini hatırlıyorum,o da belki fatura kesilmiştir vs. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağlık,beslenme,yaşam,alışveriş,indirimler,kampanyalar,analizler.. (Yaşamınızda size avantajlar,fırsatlar ve faydalar sağlayacak faydalı bilgileri okumak için profilimi açıp,geçmiş yazılarımı okuyabilirsiniz.) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Dun cok isim vardi, normalde gunduz haftalik 2 gb internetim varken 21.40 da hediyeyi almak icin salladigimda hediyenin degismis oldugunu gordum. Instagram veya youtube seklinde secenek cikardi bu sefer de... Burayi okuyup hediyeleri erkenden yukleyen arkadasa selam ederim... |